Valentine’s Day la Iulius Mall

Valetines's Day la Iulius Mall
Nu stiu daca sunteti sau nu adepti ai Valentine’s Day, dar sa va zic ce cred eu: iubirea e buna in orice perioada a anului, in orice zi si in orice minut si daca pe langa asta este si o zi in care sa ne bucuram si mai mult de ea, nu e atat de grav ca-i spunem zilei asta Valentine’s Day si facem lucruri speciale cu jumatatea noastra mai buna 🙂 Si pe langa iubire, pe care vi-o doresc tuturor, ce bucura inima unei femei daca nu cumparaturile!

La Iulius Mall le avem pe amandoua combinate intr-o campanie draguta – “LOVE & SHOPPING“, care se desfasoara intre 1 si 14 februarie. Marele premiu stiti care e? Indragostitii, alooo, sunteti pe faza??? O nunta de vis pe plaja in Republica Dominicana! Marele premiu se va acorda pe 14 februarie, cand, de la ora 18 incepe nebunia la Iulius Mall Cluj, unde ne canta Deep Central si tot evenimentul este prezentat de unicul si inegalabilul Dezbracatu’ 🙂

Pe langa asta, puteti castiga inca alte 3000 de premii la Roata Norocului si nu uitati si de concursul de pe pagina de facebook.

Si daca nu sunteti inca pregatiti pentru o nunta adevarata, puteti sa va casatoriti pentru o zi, tot pe 14 februarie, tot la Iulius Mall Cluj, in zona Cinema City sau puteti participa la tot felul de concursuri haioase de castigat in 2 🙂 Va pup, sper ca va sunt utile informatiile si distractiie faina sa aveti!

Valetines's Day la Iulius Mall

4 Comments

  1. Superba ideea!

  2. Foarte interesanta ideea..!

  3. Mai mult decat superb, mi se pare un fel de experienta gatirea unei frumoase si delicioase retete.
    Ma astept la inca o recomandare cu ocazia zilei de sfantul valentin!

  4. buna ideie
    imi incerc norocul si eu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.