Hai sa spalam SMART

Mașină de spălat Samsung Eco Bubble
Pentru ca imi place sa va tin la curent cu orice inovatie tehnologica pe care o descopar si care imi poate face viata de gospo mai usoara, am zis ca sigur va prinde bine sa stiti cate ceva despre masinile de spalat Samsung si tehnologia Eco Bubble. Acum cateva luni va povesteam de frigiderul Samsung si tehnologia SMART pe care se bazeaza, azi vreau sa va spun cum ne poate ajuta o masina de spalat sa muncim mai putin si sa avem mai mult timp pentru a ne bucura de lucrurile cu adevarat importante, cum ar fi timpul petrecut cu micutii nostri.

Sa va dau un exemplu: cand spal haine, in special inchise la culoare, imi creste tensiunea instant cand raman urme de detergent pe haine. Adica tu mergi la masina de spalat cu cosul de rufe in mana si cu sufletul prin de speranta, ca s-au spalat frumos, ca o sa le intinzi in 5 minute si apoi fugi afara cu piticul. Dar nu! Pe masura ce scoti hainele din masina realizezi ca au pete de detergent sau balsam. Primul instinct e sa le stergi cu un prosop, apoi iti dai seama ca sunt prea multe si te enervezi, le arunci din nou in masina si o pornesti pe ciclul de clatire. Si stii ca mai dureaza 40 de minute, timp in care erai de mult afara. Si sa vedeti cum imi creste tensiunea cand se mai si decoloreaza, de obicei intr-un singur loc, cat sa le faca nepurtabile, de la apa prea calda. Si nu pot sa nu spal in apa calda, ca doar Luca murdareste hainele mai ceva ca un miner.

Ei bine, asta nu se mai intampla cu masinile de spalat Samsung, pentru ca au tehnologia Eco Bubble. Ce inseamna asta in cazul meu si cum previne cresterea tensiunii mele? Simplu: in etapa de pre-spalare, aceasta tehnologie utilizeaza un generator de bule care dizolva detergentul in apa, apoi injecteaza aer in apa respectiva si produce un strat de spuma bogata care intra foarte repede in tesatura si curata hainele impecabil chiar si in apa rece si fara sa le decoloreze. In plus, pentru ca hainele nu mai stau direct in detergent, implicit nu vor avea urmele albe care ma distrug pe mine psihologic! Doua probleme sunt rezolvate! 🙂 Nu doar doua, daca stam bine sa ne gandim, ci mult mai multe, pentru ca implicit facem economie la apa si curent… si economisim timpul nostru pretios 🙂

Mașină de spălat Samsung Eco Bubble

Un alt lucru care ma supara pe mine la masinile de spalat clasice, e momentul acela cand ceva merge gresit. In cazul meu, de exemplu, la sfarsitul ciclului de spalare (care si asa e lung cat o zi de post) in loc sa se aprinda ledul petru deschiderea usii, masina se inchide de tot. Niciun bec, nicio reactie. O scot din priza, stau putin, o bag din nou in priza si ghiciti? In loc sa pot deschide usa, incepe un nou ciclu de spalare. Orice ii fac nu o pot opri. Daca o scot din nou din priza, usa nu se mai deschide in veci. Daca trag de usa, pot in cel mai bun caz sa o rup si cam atat. Sun instalatorul. Vine peste 5-6 ore sau a doua zi. Hainele sunt in masina, eu ma rog sa le mai vad vreodata intregi. Vi s-a intamplat asta? Sa fie ceva neinregula cu masina si hainele sa ramana inauntru? Cu masinile de spalat Smart de la Samgung, asta nu se mai intampla! Eventualele probleme din timpul unui ciclu de spalare pot fi analizate cu ajutorul Smart Check, o aplicatie care poate detecta si diagnostica erorile masinii dde spalat si ofera solutii de rezolvare rapide, toate folosind smartphone-ul vostru.

Ca orice mamica, pot sa va spun ca in viata mea nu am vazut haine mai patate decat ale lui Luca: de la cacao, la ciocolata, la sirop de diverse, la iarba si pana la sange cand mai cadem cu bicicleta, toata paleta de pete dificile o gasiti pe tricourile si pantalonii lui. Daca pana acum scoteam tot arsenalul de solutii si detergenti pentru indepartarea petelor, de acum ma las pe mana masinii de spalat Samsung. Ciclul de spalare ne permite sa il setam astfel incat sa elimine eficient toate petele de care ne ingrozim in mod normal. Programul STAIN AWAY elimina o gama larga de pete in cel mai eficient mod posibil, intr-un singur ciclu de spalare.

Mașină de spălat Samsung Eco Bubble

Recunosc, poate nu ma pricep eu cel mai bine la explicat din punct de vedere tehologic cat de multe stie sa faca o masina de spalat Samsung si de ce e atat de SMART, ca vorba aia, “am terminat clasa de uman” dar pot sa va spun ca pe pagina de Facebook Samsung gasiti mult mai multe informatii care va pot ajuta sa alegeti intelept o masina de spalat care sa fie super-eficienta, desteapta si de ce nu, cu un design frumusel, care sa faca cinste oricarei case 🙂 Hai, va pup si sa avem sortuletele curate, zic!

6 Comments

  1. Andrea Culcean

    Draga Teo, noi ne-am achizitionat “super” masina de spalat Samsung Eco Bubble anul trecut si inca de la inceput am avut numai probleme cu ea, in primul rand pt ca nu facea spuma deloc, am ajuns sa stau si sa urmaresc un ciclu complet de spalare sa vad chiar nu apare spuma, nu de alta dar a si costat 3500 lei si e frustrant ca o masina de spalat “de lux” sa faca probleme; fiind in garantie, au venit mai multi “specialisti” sa-si dea cu parerea ce ar putea avea…abia acum, dupa 1an de cand am luat-o au spus ca avea motorasul eco bubble defect din fabricatie… noi am stat si ne-am tot intrebat cum e posibil sa coste asa de mult si sa aiba defect din fabricatie… Au schimbat motorasul si acum e ok teoretic, dar tot nu vad sa fie la ea nimic mai spectaculos decat la vechea noastra masina Bosch, cu tot cu eco bubble-ul, nu scoate petele de sange din halatele sotului meu care este chirurg, decat daca le “tratez” inainte cu solutie pt indepartat petele…

    • Andreea,

      Am înțeles ce s-a întâmplat și este într-adevăr un eveniment nedorit. Acum înțeleg că s-a rezolvat această situație și că este totul în regulă, nu-i așa?

      Eu până acum nu am avut astfel de situații, și dacă ești din Cluj să știi că există două service-uri Samsung unde poți suna fără griji, iar ei te vor ajuta. Unul este Transilvania Service Grup SRL aflat pe Calea Manastur, nr. 105, bl. G6 și celălalt se află pe Strada Fabricii, nr. 9.

      Cred că cel mai bine ar fi să îi contactezi totuși pe cei de la Samsung și să discuți despre această situație, cu siguranță ei vor găsi o soluție pentru tine.

      Uite, poate îți vor fi de folos aceste informații http://www.samsung.com/ro/info/contactus.html

      Aștept răspunsul tău și mă bucur că mi-ai scris.

      O zi frumoasă!

      • Si noi am avut super masina de spalat cu Eco Bubble… se defecta la fiecare 6 luni, tamburul troncanea de parca era gata sa explodeze. Dupa indelungi certuri, ne-am luat banii inapoi.

        • Oana,

          Imi pare rau sa aud ca ai patit asa ceva. Poate ca ar trebui sa le trimiti o notificare celor de la Samsung in care sa le spui mai multe despre ce s-a întâmplat. Cred ca feedback-ul este binevenit mereu.

  2. Crina Komaromi

    Buna Teo!Aa vrea sa spun putin din experienta mea,privind spalarea hainelor,in special colorate…deci eu spal de 11 ani cu aceeasi masina(whirlpool)digitala si spal cate 5 masini intr-o zi,am 5 copii si e clar,sunt multe haine de spalat…dar niciodata nu s-a stricat si nici nu patesc nici una din cele enumerate mai sus…deci 1.ca sa nu patesc sa ramana pete de detergent,eu folosesc doar detergent lichid,2.obligatoriu pt. hainele colorate,folosesc numai detergent color,deci nici urma de decolorare,3.hainele colorate nu l-e spalla mai mult de 40 grade…daca e detergent bun,pot si la 30.(cat despre blocarea hainelor in masina…avea o problema masina respective…eu in 11 ani de folosinta cu aceeasi masina,nu am avut probleme)Deci ,concluzia mea,toate aceste lucruri l-e putem evita,si fara a folosi o masina de spalat enorm de scumpa…ci doar fiind atenti la unele detalii…iar din mesajul anterior,observ ca nu totdeauna ce este enorm de scump,e si foarte bun…cred ca nu trebuie incurajati oamenii sa cumpere lucrurile cele mai scumpe,cand se poate rezolva totul si intr-un alt mod,mai putin costisitor…Eu te apreciez mult draga Teo,pt. tot ceea ce faci,in domeniul bucatariei…te urmaresc cu drag si tin sa iti multumesc pentru toata disponibilitatea ta,de a impartasi cu noi,din minunatul talent!Am scris,in speranta ca,poate va ajuta pe cineva,experienta mea…:-)

  3. Din pacate vestile triste circula repede .
    Masina eco bubble achizitionata de 5 zile cu 5 spalari la activ si s-a blocat in timpul splalarii si nu mai functioneaza.
    Am interogat-o sa aflu ce defect are si mi-a raspuns ca are 3E …. adik sa chem service-ul autorizat.
    Sunt atat de dezamagit si suparat incat atunci cand voi vorbi cu cei de la firma samsung nu ii rog sa vina sa o repare in garantie ci sa mi-o schimbe sau sa-mi dea banii inapoi.
    vechea masina wirlpool a functionat 12 ani fara reparatii si acum i-mi pare rau ca am dat-o la schimb.
    Macar o tineam de rezerva.

    Dezamagire….Dezamagire …. Dezamagire.

    Va urez numai bucurii si nu cumparati samsung.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.