Kilometri de vacanta @ Iulius Mall

Kilometri de vacanta by Iulius Mall

Chiar daca vremea de afara spune altceva, sa stiti ca in curand vine vara! Sunt sigura de asta si nu numai atat, sunt chiar sigura ca va veni cu temperaturi mari si canicula cu care deja ne-am obisnuit pentru vara 🙂 Si la Iulius Mall vara vine cu o campanie draguta, pe care sigur o stiti si de anul trecut – “Kilometri de vacanta” – in cadrul carei puteti castiga vacante in Miami, Antalya si Phuket.

Ce trebuie sa faceti? Pai ceea ce faceti in general la Iulius Mall, respectiv cumparaturi 🙂 Si atunci cand faceti cumparaturi de minim 100 de lei, completati talonul de la Info Center-ul Iulius Mall de la parter, intrarea in Mall si intrati in cursa pentru una din cele trei vacante: fie o vacanta romantica in doi in Phuket (Thailanda), fie o vacanta alaturi de alti 3 prieteni in Miami (Florida), fie o vacanta in familie in Antalya (Turcia). Perioada de desfasurare a campaniei este 31 mai 2013 – 30 iunie 2013, iar castigatorii se vor anunta pe 30 iunie la ora 18:00.

Spor la cumparaturi, sper ca unul dintre cititorii blogului sa castige vacanta 🙂 Si nu uitati ca in fiecare zi, pe toata durata campaniei, primii 100 de clienti care fac cumparaturi de minim 100 de lei primesc premii instant: vouchere pentru inghetata si bauturi racoritoare 🙂

Spor la shopping si la vacanta!

Kilometri de vacanta by Iulius Mall

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.