Pur Party la tine acasa!

Noi, gospodinele, meritam din cand in cand sa fim rasfatate, nu? Sunt zile in care, sincera sa fiu, nu am niciun chef sa gatesc si mai ales sa spal muntele de vase de la final. Sunt absolut sigura ca voi, cei si cele care gatiti in fiecare zi pentru familie, asta dupa ce mai aveti atat de multe lucruri de facut intr-o zi, va doriti ca cel putin o data sa va gateasca cineva, sa va spele vasele si voi sa stati la masa, alaturi de cei dragi si sa va bucurati de mancare.

Pai, visul vostru poate deveni realitate! De ce? Pentru ca puteti castiga un Pur Party, adica o petrecere organizata de Pur impreuna cu 2 dintre finalistii de la Masterchef – Alex Petricean si Bogdan Alexandrescu. Ei vin la voi acasa, va pregatesc o cina fastuoasa si… mai spala si vasele la final! Cina este organizata pentru 8 persoane, iar meniul este ales impreuna cu voi, in functie de preferintele voastre culinare. Toate detaliile despre cum puteti castiga un astfel de rasfat la voi acasa le gasiti pe site-ul Pur Party.

Si daca nu ma credeti pe cuvant (ceea ce nu ar fi prea dragut, pentru ca nu stiti ce pierdeti) puteti vedea aici filmuletul de la prima petrecere organizata de Funky Chefs, acasa la prima castigatoare a concursului. S-a mancat asa: (va spun numai ca sa va fac mega-pofta):

Antreu:
Cartofi fondanti cu homar plusat in supa de legume
Maioneza cu trufe albe si icre negre
Salata de rucola cu rosii cherry

Felul principal:
Piept de rata cu spices
Garnitura de fenicul si apio
Salata calda de fasole verde cu alune de padure

Desert (ambele pe baza de fructoza)
Mousse de mascarpone cu piersica plusata in vanilie
Kumquat cu sirop de zmeura

In plus, in acest concurs puteti castiga si unul din cele 5 premii secundare, fiecare constand in 5 sticle de detergent de vase Pur de 900 ml:

Pur Party

Stiu deja ca va place sa gatiti, asa ca proviziile de detergent de vase or sa va vina in ajutor sa scapati repede de muntii de vase. Pur este un adevarat partener de incredere 😛

Hai, spor la concurs si tare m-as bucura sa castigati o astfel de petrecere in care sa nu puneti mana pe nimic, doar sa va bucurati de mancarea delicioasa 🙂 Sau Pur pentru 1 an!

One Comment

  1. adi_na

    Eu sper sa verifice cineva retetele,nu de alta dar Tardea Elena si Liliana Vieru au luat poze de pe net ! De ce le-or place sa triseze ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.