Bucuria unei #surprizeasamblate

Bucuria unei #surprizeasamblate
Eu si oul Kinder avem o legatura speciala de foarte mult timp. Eu fac parte din generatia care, imediat dupa revolutie s-a bucurat ca de mana cereasca de Bonibon, Jelibon, Tropikana, Kukuruku si mai ales de OUALE KINDER. Pentru mine si 90% din copiii de la vremea aia, oul kinder reprezenta bucuria absoluta! Nu era “ceva dulce” era o aventura! Unu la mana ca iubeam ciocolata, care era si este, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai bune, are un “je ne sais qua” care o face asa… mega cool! Doi la mana, dadeam de cutiuta din oul kinder, care nu se arunca niciodata, pentru ca avea multe scopuri utile. Intr-o vreme strangeam toate cutiile la scoala si la ora de lucru manual am facut un robot din cutiutele de ou kinder. Si apoi venea marea bucurie: surpriza! Nimic nu era mai palpitant in mintea mea de 8 ani decat sa asamblez surpriza.

Fata de restul dulciurilor de pe piata, care aveau ambajale ieftine si uratele, oul Kinder era si este perfect, cap coada. In capsula gaseai nu doar o surpriza, dar si instructiunile, scrise sau desenate frumos, pe o hartiuta lucioasa, de cea mai buna calitate. Suprizele erau fie de asamblat, care imi placeau cel mai mult, fie de colectie si da, pana in ziua de azi mai am undeva pe la bunici cele doua colectii preferate de surprize, cea cu crocodilii studiosi si cea cu testoasele in vacanta 🙂

Luca este si el mare fan ou Kinder si avem o punga imensa cu surprize cu tot cu instructiuni si din cand in cand le scoatem pe toate, le dezasamblam si le asamblam la loc. Daca il sun, de oriunde sunt si il intreb ce sa ii aduc, imi raspunde, invariabil, ou Kinder. Acum 7 ani, cand sotul meu a plecat prima data de acasa pentru o perioada mai lunga si m-a intrebat ce sa imi aduca, i-am spus “Kinder de toate felurile!”. Da, la noi acasa, tot ce inseamna Kinder e la loc de cinste.

Si mai am o poveste legata de Kinder… cand eram in clasa 1, aveam un magazin vis-à-vis de bloc. Toate vanzatoarele ma cunosteau si pe mine si pe mama. Si cam de 2-3 ori pe saptamana mergeam sa le salut si subtilizam cate un ou Kinder. Dupa ce ieseam din magazin si infulecam oul, ma miram de mine insami ce smechera sunt, ca doamnele nu m-au prins cu oul in buzunar. A durat asta vreo luna, pana cand mama mi-a zis, foarte serioasa “Teodora, eu inteleg ca iti plac ouale kinder, dar mai usor cu ele, ca eu tre sa le platesc in fiecare vineri pe toate!” 🙂 Si Luca, pe modelul meu, ca ce se naste din Teo, ou Kinder mananca, a intrat in magazine, a luat oul de pe raft si s-a pornit cu el spre iesire.

Eu: Luca, stai sa il platim. Unde fugi cu el?
Luca: Nu fug, merg incet! 🙂

In conditiile astea, cum puteam sa nu ma bucur de Campania Kinder #suprizeasamblate? Cum sa nu ma bucur ca, unul din simbolurile copilariei noastre, Kinder Surprise s-a intors in magazine si e plin de strumpfi si insotit de Kinder Surprise Pentru Fetite cu Fundite, care e roz la exterior si are suprize tot felul de printese?

Eu si Luca ne-am asamblat cu tricourile noastre, fiecare avand o jumatate de surpriza.
Acum, va pot ajuta sa va asamblati si voi! In caz ca nu ati dat nas in nas cu niciun promoter Kinder pana acum, eu va fac cadou 2 perechi de tricouri. Trebuie doar sa postati, pana luni 11 noiembrie, pe Facebook o poza (publica) cu persoana care doriti sa poarte jumatatea cealalta a tricoului pentru a intregi imaginea (nu uitati sa puneti si hashtagul #suprizeasamblate), si sa imi lasati intr-un comentariu la acest articol link-ul postarii impreuna cu cele 2 marimi de tricouri dorite.

Cei 2 norocosi alesi de mine vor primi fiecare cate 2 tricouri cu care sa se asambleze si sa se fotografieze impreuna cu persoana dorita. Daca vor posta poza cu tricourile asamblate pe Facebook, Twitter sau Instagram cu hashtagul #surprizeasamblate, ar putea ajunge in centrul atentiei pe un panou mare din orasul in care locuiesc 🙂

Exemple de astfel de poze puteti vedea si pe www.surprizeasamblate.ro

Bucuria unei #surprizeasamblate

Bucuria unei #surprizeasamblate

Bucuria unei #surprizeasamblate

Bucuria unei #surprizeasamblate

12 Comments

  1. frumoasa poveste 🙂

  2. Carmen Vasinca

    Surpriza pe care o primesc de la sotul meu seara cand vine de job e: un ou kinder! 🙂

    https://www.facebook.com/carmen.vasinca/posts/10152315511993238?notif_t=like

  3. Neatu Reka

    Buna Teo 🙂 Vrem si noi tricouri! Baietii mei sunt cei mai mari fani Kinder Surprise ! 🙂 Au 5 si 7 ani… https://www.facebook.com/photo.php?fbid=577638885636274&set=a.234049743328525.56519.100001705044548&type=1&theater

  4. … sincer si mie mi se par a fi ceva destul de educativ pentru cei mici. ideea cu tricourile mi se pare geniala 🙂

  5. Sunt o bunica fericita cu doi nepoti adorabili, Vlad de 6 ani si Matei de 10 luni.Vlad si eu suntem fani ai ciocolatei iar oul Kinder Surprise este preferatul nostru.As dori sa port impreuna cu Vlad tricorile. Frumoase sunt amintirile !
    Nota 10 pentru comentarii!

  6. Ce amintiri frumoase, ma rascolesc acum un pic si pe mine! Eram mare fan al oualelor Kinder…

  7. Lubita

    Si povestea e frumoasa iar voi sunteti super frumosi!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.