Rezolutii pentru anul 2014

Rezolutii pentru 2014

In fiecare an, in decembrie, pe langa febra cumparaturilor, ne mai cuprinde o febra. Si nu doar pe noi, femeile, ci pe noi, omuletii in general – febra rezolutiilor. In decembrie avem toti tendinta de a ne analiza viata, de a o lua mai in serios si mai ales, ne facem rezolutiile pentru anul urmator. Pentru ca asa e la final de an, incercam sa reparam tot ce nu am facut in anul precedent si ne facem vise pentru… 2014, in cazul nostru.

Unii viseaza ca in 2014 isi vor cumpara o masina, altii ca se vor muta la casa noua, altii isi doresc sa slabeasca, sa manance mai sanatos si sa fie mai in forma. Din ultima categorie, pe care dupa cum bine vedeti am si detaliat-o, fac parte si eu 🙂 Munca peste masura si stilul de viata foarte agitat dar totodata destul de sedentar, ca deh, asa e la bucatarie, nu imi mai convin. Imi doresc sa fac mai multa miscare si probabil sa imi fac un abonament la sala. Dupa cum vedeti, am spus probabil, pentru ca asta se intampla de cele mai multe ori cu rezolutiile de Anul Nou si asta e mai ales valabil cand vine vorba de sala. Pornim cu avant si dupa o luna, renuntam si inventam tot felul de scuze… ”pai nu am bani sa imi mai fac abonament” … ”de ce sa dau banii daca oricum am mers numai de 3-4 ori?” … ”mai bine mai stau pana la primavara, ca si asa e frig si pana merg si vin de la sala”.

Ei bine, ca sa terminam cu scuzele si sa ne tinem de rezolutia de a face mai multa miscare si de a trai mai sanatos, Iulius Mall Cluj pune la bataie 3 abonamente pe un an de zile de la World Class in noua lor campanie #Rezolutiidinamice pentru 2014.

Conform unor studii din State, facute de John Norcross, psiholog din cadrul University of Scranton, 36% din oamenii care si-au propus sa mearga la sala renunta dupa luna ianuarie, si 56% renunta dupa 6 luni. Ei bine, noi nu renuntam! Asa-i ca nu renuntam? Asa-i ca noi ne tinem de promisiuni?

Ce inseamna abonamentele la World Class? Inseamna ca veti avea acces la antrenamente variate, ca sa fiti siguri ca nu va plicitisiti si renuntati la miscare pe motivul ca “facem acelasi lucru in fiecare zi la sala!” Puteti alege intre cycling, kangoo jumps, yoga, step, bazin si sauna.

Cum puteti castiga unul dintre cele 3 abonamente? Va inscrieti in concursul de pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj si apoi, cu putin noroc, din ianuarie mergeti la sala! In plus, cei de la MedStar ofera pachete de nutritie si dietetica pentru a sustine acest stil de viata sanatos.

Multa bafta sa aveti la concurs si indiferent ca veti castiga sau nu abonamentul la World Class, incercati sa faceti mai multa miscare in 2014 si sa traiti mai sanatos 🙂 Va pup maxim!

Rezolutii pentru 2014

One Comment

  1. Foarte frumos,am sa incerc si eu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.