Motociclete Vintage Harley & Indian la Iulius Mall

moto show site

Dragi pasionati de motoare, am vesti bune pentru voi 🙂 Si pentru mine totodata, ca si eu sunt mare fana motoare, dar o mare gaina de felul meu asa, mi-e foarte frica sa ma sui pe motor. M-am urcat o singura data, pe un motor care NU era in miscare si, la fel ca un copil care isi face poze cu maimuta la mare, mi-am facut si poza, pe care o puteti vedea mai jos, nu de alta, dar e mandria mea. Ca in rest, nu am nici carnet de sofer, am facut scoala de mai multe ori dar nu am dat carnetul, de frica. Asa ca, la capitolul masini si motoare, raman cu privitul.

teo-motor

Si daca si voua va place sa priviti motoarele, o puteti face pana duminica la Iulius Mall Cluj, pentru ca in perioada 13-18 mai 2014 este expusa colectia motocicletelor Harley Davidson si Indian, motoare de legenda. Este colectia  „Classic Bikes Harley & Indian Private Collection”, si sunt  26 de piese rare.  Sunt motociclete care nu sunt doar frumoase si de o valoarea maaaaaare, ci sunt motociclete care au vazut lumea intreaga, care au trecut prin generatii de bikeri si care sunt deosebite prin design, componente si tehnologie folosita.  Daca nu ma credeti, va las sa va delectati cu pozele de mai jos 🙂

DSC_9962-1

DSC_9882-1

DSC_9883-2

DSC_9886-4

DSC_9893-1

DSC_9956-9

DSC_9960-1

Daca pozele nu v-au convis, inseamna ca…nu are cum sa insemen nimic, ca nu aveau cum sa nu va placa! 🙂 Asa ca, ne vedem pana duminica, 18 MAI la IULIUS MALL CLUJ, sa ne bucuram de super-motoare! va pup!

One Comment

  1. Adriana

    Mai surprins ca nu ai carnet de conducere. Te rog sa reiei scoala si sa dai examenul pentru permisul de conducere. O mamica tanara si talentata ca tine poate obtine permisul. Succes si-ti tin pumnii!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.