Cel mai mare colind si ghetute pentru copii

Desi nu imi place in mod deosebit toata povestea cu “de Craciun, fii mai bun!” si cred ca ar trebui sa fim MAI BUNI pe tot parcursul anului, nu numai in luna cadourilor, cred cu tarie ca fiecare gest, oricat de mic, facut pentru cineva, mai ales in perioada Sarbatorilor, nu trece neobservat. Iar cand e vorba de copii, poate si datorita spiritului matern, ma sensibilizez si mai si.

Sper din suflet sa va sensibilizati si voi acum, nu de alta, dar ING are in derulare o campanie prin care isi propune sa ajute copiii de la Fundatia Copii in Dificultate, oferindu-le ghetute pentru iarna. Pentru fiecare utilizator care incarca pe http://www.celmaimarecolind.ro/ o inregistrare cu el cantand Mos Craciun cu plete dalbe, un copil va primi o pereche de ghetute din partea ING si a celor implicati in campanie. Puteti sa va filmati singuri sau cu cine vreti voi, unde vreti voi. Nu trebuie sa fiti tenor, nici macar un mare cantaret, nici macar imbracat de sarbatoare. Trebuie pur si simplu sa va puneti sufletul intr-o colinda care aduce, vorba lui Luca “bocancei la mititei”. Luca a fost asa impresionat de simplul fapt ca sunt copii care nu au jucarii, hainute si ghetute ca si el, incat a vrut sa se implice, asa, cu mutrica lui, cu vocea lui, a falsat cum a stiut mai bine, pentru o cauza nobila:

La finalul campaniei fiecare participant va primi un cadou inedit – propriul rol intr-un videoclip record realizat de ING Bank, „Cel Mai Mare Colind”. Acesta va ingloba toate inregistrarile trimise de participanti, deci ce putem astepta la ceva spectaculos!

Va invit sa va alaturati campaniei ING si sa va filmati cantand Mos Craciun cu plete dalbe si sa puneti clipul pe http://www.celmaimarecolind.ro/ si sa va incurajati si prietenii sa faca la fel. Distribuiti aceasta postare pe Facebook, pentru ca vrem sa fie cat mai multe ghetute si cat mai multi copii fericiti 🙂

Si acum, pe final, va invit sa ne vedeti cantand si pe noi, pe mine si pe Lelea Lucretie. Poate nu suntem noi cei mai mari cantareti, dar am cantat din suflet, asa cum sper ca veti face si voi:

2 Comments

  1. Foarte frumos, cu adevarat crestineste. Imi doresc sa fie un colind imens, interminabil care sa aduca multa caldura in suflete si nu numai.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.