Nepoti de Craciun – editia a-5a

nepoti de craciun

Noi ne-am pregatit sa fim maine Nepoti de Craciun Anul acesta vrem sa vim nepoti pentru 1500 de bunici! Daca vreti sa ajutati, va asteptam maine, intre orele 13 si 19 in zona Food Court si in fata supermarketului Carrefour din Polus.

Alimentele care se strang pentru pachetele bunicutilor:

ulei
cozonac
paste fainoase
faina de malai
faina alba
pateu
conserva de carne

Daca doriti sa fiti Nepoți de Crăciun – ediția a 5-a dar nu puteti ajunge maine la Polus, puteti sa faceti donatii in contul Asociatiei Magic People, iban: RO43BTRL06601205I50549XX Banca Transilvania Cluj-Napoca – banii donati vor fi folositi pentru a achizitiona toate cele de mai sus!

Orice ajutor este binevenit! DISTRIBUIE/SHARE acest articol! Multumim!

One Comment

  1. cea mai tare chestie , sincer as face si eu in localitatea in care m-am nascut. este un gest superb si cred ca sincer apreciat. as vrea sa vad un google map care sa reflecte calitatea de cetatean onorific cu date reale pe zone. este o sarcina grea si ar trebui rasplatita de guvern pentru eforturi de ridicare a persoanei care face versus celor care nu fac nimic. ar trebui ca in momente de greutate acesti cetateni sa fie recompensati si apreciati . O idee superba , eu as transpune aceasta in real time asa cum lumea urmareste cutremurele pe glob.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.