Mood Food – retete pentru starea ta de spirit

floriol mood food

Dragii mei, cred ca stiti deja ca pentru mine, mancarea are un inteles special. Nu gatesc niciodata numai de dragul de a avea ceva pe masa, ci, de fiecare data, incerc sa caut ACEA reteta perfecta care sa imi umple sufletul, nu doar burtica 🙂 Si sunt sigura ca nu sunt singura care face asa: sunt melancolica si mi-e dor de parintii mei? Fac o reteta care sa imi aduca aminte de “acasa”! Cand mi-e dor de mama, prima reteta care imi vine in minte este Prajitura tavalita, pe care o pregatea impreuna cu noi si a reusit sa o transforme in traditie la noi acasa. Cand mi-e dor de tata, dragul de el, ma gandesc tot timpul la Ciocolata de casa, preferata lui, si pe masura ca pregatesc ingredientele si reteta, il simt aproape de mine.

floriol mood food

Cand sunt fericita, nimic nu ma reprezinta mai bine deca o prajitura delicioasa, Cheesecake de preferinta, prajitura mea de suflet. Cu fiecare imbucatura ma simt mai fericita si mai plina de viata. Cand ma simt energica si plina de pofta de munca, ma gandesc la bruschette, crostini, ceva usor si foarte aromat. Cand mi-e pofta de vacanta, ajunge sa mananc o portie de Spaghetti alle vongole si ma simt din nou la Roma, pe terasa unui bistro, vis-a-vis de Pantheon 🙂

floriol mood food

Pentru fiecare stare de spirit, exista o reteta care sa o reprezinte si Floriol a inteles perfect asta! Asa s-a nascut APLICATIA MOOD FOOD de la Floriol, care va ajuta sa gasiti reteta perfecta pentru starea de spirit in care va aflati! Mood Food este disponibila in App Store si Google Play si functioneaza extraordinar de usor: alegeti starea voastra de spirit curenta si va sunt recomandate retete care se potrivesc perfect „mood-ului” in care sunteti! Ce mi se pare foarte foarte util? Pe langa faptul ca primesti idei de retete in functie de starea de spirit(si chiar si eu, bucatareasa cu experienta raman in pana de idei), o data ce ai ales reteta care te reprezinta, Mood Food transforma reteta ta intr-o lista de cumparaturi, care te insoteste in magazin si te ajuta sa nu uiti niciun ingredient esential, pentru ca reteta ta sa iasa perfect! 🙂

Eu, de exemplu, m-am declarat PRETENTIOASA si mi-au fost sugerate retete numa una si una: Confit de rata cu cartof dulce, Tocanita de fructee mare, Midii in sos tomat cu vin! Apoi am ales reteta de confit si, apasand butonul „Adauga in lista de cumparaturi” am avut toate ingredientele asezate frumusel in lista si am plecat la cumparaturi! E atat de simplu!

floriol mood food

 

floriol mood food

Si reteta ta poate fi in aplicatia MOOD FOOD by Floriol! Cum? Urmand 3 pasi simpli 🙂

  1. Spune-mi care este reteta ta preferata,  carei stari de spirit se potriveste si de ce.
  2. Posteaza o fotografie pe Facebook folosind hashtag-urile #floriol și #moodfood
  3. Lasa un comentariu aici cu link-ul spre postarea ta de Facebook

Eu voi alege o reteta pe care o gatesc aici pe blog si apoi va fi introdusa in aplicatia Mood Food 🙂

Abia astept sa vad retetele voastre de suflet si, pentru mine ca si gospodina, este fascinant sa vad cum asociati voi retetele in functie de starea voastra de spirit!

Stiti ca uleiurile Floriol sunt disponibile intr-o gama foarte variata ,  astfel incat sa existe un ulei pentru orice reteta? Floriol Floarea-Soarelui bogat in vitamina E, perfect pentru retete savuroase. Floriol Mediteran, cu ulei de masline pentru retete fresh, cum ar fi salatele. Floriol Vitality – un amestec echilibrat de uleiuri rafinate de rapita si floarea-soarelui, cu un conținut natural de Omega-3 și Omega-6. Floriol Fortis, ulei de floarea-soarelui imbogatit cu vitamina D. Eu iubesc noua gama Floriol Gourmet Delicious Herbs – o specialitate de ulei vegetal cu ierburi delicioase din gradina !

Va imbratisez cu mare drag, indiferent de starea de spirit in care va aflati si abia astept retete voastre 🙂

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.