Cakepops omulet Lego

cakepops omulet de lego

Din ciclul “Luca a vazut pe Pinterest si Teo a stat treaza noptile ca sa ii implineasca dorintele” avem azi Cakepops Omulet de Lego! Da, adevarul este ca numai asta mai lipsea de la petrecerea noastra cu tema Lego: capete de omuleti lego pe bat!

cakepops omulet de lego

Par complicate, dar in realitate sunt foarte simplu de facut, mai ales ca nu sunt cakepops reale, adica nu sunt facute din prajitura, ci din marshmallows albe (de la Lidl le-am luat)! Iar ciocolata galbena in care sunt invelite? Sunt Candy Melts galbene, pe care le-am luat de pe Cake Decor si sunt foarte simplu de topit, in cuptorul cu microunde sau pe baie de abur. Aceleasi Candy Melts le-am folosit si pentru a face piesele de Lego pe care le-am folosit la super Tortul Lego!

cakepops omulet de lego

Cakepops omulet de Lego le-am “infipt” intr-un ghiveci de flori metalic, pe care l-am umplut cu polistiren si l-am imbracat in hartie Lego, pe care am luat-o de la magazinul Lego si o gasiti si online.

cakepops omulet de lego

De ce avem nevoie pentru 20 Cake Pops omulet Lego?
– 25 marshmallows
– 20 betisoare pentru cakepops
– o punga Candy Melts galbene
– 50g ciocolata neagra
– un pos de unica folosinta de plastic

cakepops omulet de lego

20 marshmallows raman neatinse, iar din restul 5, cu o foarfeca, le taiem pe fiecare in 3 feliute, apoi, tot cu foarfeca, taiem 20 de cerculete, care vor fi varful omuletului. Cu mare grija si angajament (si cu o rabdare de chinez batran), infigem betisoarele in marshmallows, astfel incat sa intre si prin cerculetul de sus. Ne asiguram ca sunt foarte stabile si, nu va faceti griji, vor fi! Topim apoi marshmallows si scufundam fiecare omulet in ciocolata galbena, apoi folosim o spatula pentru a nivela cat de bine putem marginile. Infigem betisoarele in suport si le lasam sa se intareasca. Dureaza cam 30 de minute pana candy melts se intaresc complet si putem continua sa le decoram. Topim ciocolata neagra si o punem intr-un pos. Este ideal sa folositi posuri de plastic de unica folosinta, ca sa le puteti taia un varf foarte foarte subtire. Folosim apoi ciocolata pentru a desenta ochisorii, sprancenele si gurita omuletilor de Lego.

cakepops omulet de lego

Cakepops omulet Lego sunt atat de simplu de facut si sunt foarte de efect pe orice masa festiva la petrecerile de copii! Luca le-a indragit foarte mult, la fel si toti invitatii lui! 🙂

cakepops omulet de lego

cakepops omulet de lego

cakepops omulet de lego

2 Comments

  1. bucuria celor mici cred ca a fost pe masura 🙂 intr-adevar, nu par greu de facut, deci trebuie incercati, neaparat ! merci de pont !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.