Siiiiii….am plecat la Venetia!

vacante reduse

Nu doar 2015 a fost un an greu, dar si noiembrie, stim cu totii, a fost o luna foarte grea. Asa ca, dupa un an fara concediu, dupa o vara in care am muncit uneori peste masura, am stat asa, eu cu mine, gospo cu gospo si m-am intrebat: nu ai vrea tu, gospo draga, sa lasi cratitele un pic deoparte si sa fugi in lume? Nu ai vrea, tu, gospo, sa te trezesti maine dimineata in tara cea mai draga tie, Italia? Ba daaaaaa, gospo vrea!

Si acum va intreb si pe voi: daca doriti sa va rasfatati, ce puteti face cu un buget moderat? Poate un weekend la o cabana? Poate o cina la un restaurant mai fancy? Poate o zi la spa? Sau, cu aceeasi bani, poate 5 ZILE LA VENETIA!!! Da, pe VACANTE REDUSE am gasit cea mai avantajoasa si simpatica oferta de vacanta: 5 zile la Venetia, plecare din Cluj, biletul de avion si cazarea incluse 🙂 Asa ca acum, nu imi ramane decat sa va rog sa ma ajutati sa imi fac planurile de vacanta!

Pentru ca sunt 5 zile, vreau sa le organizez “ca la carte” si sa ne facem un plan cu tot ce avem de facut, ca sa fim siguri ca NU ratam nimic! Asa ca, daca ati fost deja la Venetia, cu mare drag astept sugestiile voastre in comentarii! Ce vizitam? Pe unde ne plimbam? Si mai ales, UNDE MANCAM BINE? 🙂 Sigur, nu as vrea sa ratez plimbarea cu gondola pe Canale Grande, Piata San Marco, Palatul Dogilor (sau Palatul Hot-Dogilor, cum i-a spus Luca :p ) dar vreau sa stiu si lucruri, locuri, cafenele, restaurante mai “ascunse” turistilor si pe care poate le stiti voi 🙂

vacante reduse

Daca la Venetia ati fost deja (desi eu as revizita fiecare oras in care am fost in viata mea), nu va faceti griji, gasiti pe Vacante Reduse oferte de vacanta care mai de care, de la City Break in marile capitale Europene si pana la vacante de iarna pentru norocosii care stiu schia (nu mi se aplica, mie mi-e frica si sa ma dau cu sania, recunosc) – de exemplu, o vacanta de 6 zile in Bansko, Bulgaria, cazare la hotel de 4* cu mic dejun este doar 329 lei/persoana! Daca as schia, as merge!

vacante reduse

Asa ca, urati-mi drum bun, scrieti-mi in comentarii ce e de facut/vazut la Venetia si astept sa va spun si eu “Drum bun!” dupa ce va alegeti destinatia pentru urmatoarea vacanta de pe Vacante Reduse 🙂 Pupici de la gospo calatoare!

4 Comments

  1. Marcellina

    Sa negociezi cu gondolierii la sange, o sa vezi cum or sa strige dupa tine .

  2. Din pacate nu am ajuns la Venetia ca sa te pot ajuta cu informatii dar macar pot sa-ti urez concediu frumos! 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.