30 de zile in jurul lumii cu Oliviera.ro

oliviera.ro

Dragii mei dragi, asa cum bine stiti, zilele trecute le-am petrecut departe de casa, de Luca si de bucataria mea iubita, dar foarte aproape de voi si, desi a fost foarte antrenant sa merg la emisiuni si la conferinte, in Bucuresti nu imi pot gati singurica si era mai-mai sa sar peste niste mese 🙂 Dar asta nu s-a intamplat si stiti de ce? Datorita prietenilor mei de la Oliviera.ro, locul unde restarantele din Bucuresti si-au strans ofertele, care mai de care, de meniul si preparate numai bune de comandat la birou, la petreceri, in serile dupa o zi grea cand nu avem chef sa gatim si, pentru omuletii ca mine, care au fost in deplasare si au comandat mancare 🙂

Eu am comandat de pe Oliviera mancare asiatica, care imi place enorm de mult si pe care nu apuc aproape niciodata sa o pregatesc acasa. A fost foarte simplu sa comand: am ales restaurantul dupa specific, apoi dupa cat de aproape este de locatia mea (aveti mai multe optiuni care sa va ajute sa selectati exact ce va doriti: plata cu cardul, livrare gratuita, specificul restaurantului, orar etc) si apoi am ales ca mancarea sa fie livrata imediat (da, puteti alege si asta, daca sa va fie livrata comanda imediat sau putin mai tarziu, cam fix pe cand ati avea pauza de masa) si…param-pam-pam….m-am bucurat de pachetele de primavara, pui Shanghai (musai cu sos dulce-acrisor) si orez prajit cu legume. Eu am platit online, mancarea a ajuns cu 5 minute mai repede decat timpul estimat de livrare, a fost totul delicios si eu ma declar mai mult decat multumita!

oliviera.ro

Ce este insa si mai interesant in toata chestiunea astea legata de Food Delivery este ca Oliviera s-a gandit nu doar sa “va hraneasca”, ci de-a dreptul sa va poarte intr-o calatorie culinara in jurul lumii! Timp de 30 de zile, in fiecare zi gasiti AICI preparate culinare dintr-o alta bucatarie a lumii. Este ocazia perfecta sa incercati mancaruri noi, sa descoperiti gusturi si arome si, de ce nu, sa folositi pauza de masa de la birou pentru a merge cu gandul departe, intr-o mica evadare, savurand poate o masa ca in vacanta!

30 DAYS_300x250 (3)

Si daca tot am pomenit de vacanta, mai avem o veste simpatica pentru voi! Daca plasati o comanda pe Oliviera.ro pana pe 22 decembrie, intrati automat in cursa pentru marele premiu: o excursie la Londra, care include transportul, cazarea si o cina in 2 la unul dintre restaurantele lui Jamie Oliver! Adica o masa speciala, in care degustam bucataria lumii se poate transforma intr-o vacanta? Frumos, ce sa mai zic! Sa imi spuneti si voi in comentarii ce v-ati comandat azi la pranz, da? Si, ca sa fie totul si mai simplu, puteti comanda si mai simplu, direct de pe telefon, cu aplicatia Oliviera!

IMG_20151215_202352

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.