Curatenia de Craciun? O joaca de copil!

produse curatenie asevi mio

In traditia familiei mele si cu siguranta si in familiile voastre, pe langa curatenia de zi cu zi si cea mai elaborata de la sfarsit de saptamana, exista “cele doua mari curatenii anuale” – cea de Paste si cea de Craciun. Dintre cele doua, sincera sa fiu, anul acesta o prefer pe cea de Craciun din doua mari motive: curatenia merge altfel cand asculti cantece vesele cu Mos Craciun si cand ai un nou aliat in “lupta” – produsele de curatenie Asevi de la PONS! Eu tocmai am facut cunostinta cu ele si de o saptamana le testez zi de zi, pentru ca, intr-o casa cu o bucatareasa care gateste zi de zi cel putin 2 retete, un catel si un copilut de 7 anisori care intra si iese din casa cu o ceata de copii dupa el…curatenia de Craciun se intampla practic zi de zi! Asa ca, mi-am luat salopeta “de lucru”, cei mai comozi papuci de casa, mi-am prins parul intr-un palmier, pe fundal rasuna All I want for Christmas is youuuuuuuuuu si Asevi Mio e gata sa ma ajute in orice am nevoie!

produse curatenie asevi mio

DE CE AM ALES ASEVI MIO PENTRU CURATENIA GENERALA DAR SI CEA DE ZI CU ZI?
– curata, igenizeaza toate tipurile de pardoseli: gresia de bucatarie, gresia din baie, gresia de exterior din hol si din balcon. Noi am ales gresie in bucatarie si in locurile foarte tranzitate din casa tocmai pentru ca e mai usor de curatat si am avut dreptate, chiar a fost o joaca de copii!

produse de curatenie asevi mio

– este un produs care nu necesita clatire, se usuca foarte repede, nu lasa suprafetele lipicioase si nu lasa niciun fel de urme. Lasa in schimb un aer prospat in toata casa, detergentul miroase efectiv a curat si mirosul persista foarte mult, asa, ca sa ne simtim noi bine in casuta noastra si…ca sa simta si toti musafirii ca suntem super-gospodine si nu doar avem masa incarcata de bunatati, dar am si facut o super-curatenie 🙂

produse de curatenie asevi mio

– detergentul Asevi Mio este foarte concentrat, se folosesc doar 3 capacele de produs pentru o galeata de apa, deci raportul calitate/pret este excelent. In plus, exista si pliculetele Asevi Mio, fiind dozate perfect pentru o galeata de apa. Eu am incercat ambele variante si am fost incantata de amandoua. 1 litru de detergent este suficient pentru 25 de spalari, deci…numai sa va tina mopul cat va tine detergentul! 🙂

produse de curatenie asevi mio

Acum, cand pardoseala e stralucitoare si toata casa miroase excelent, ma pot bucura altfel de timpul alaturi de cei dragi si, cu atat mai mult cu cat am facut toti curatenie impreuna! Tot din gama Asevi am incercat si produsul pentru degresare – Asevi Degresant, un produs foarte concentrat, cu pulverizator, perfect pentru curatarea plitei, cuptorului, hotei si vaselor dupa sesiunea intensiva de cooking pentru Sarbatori. Pulverizam, lasam sa actioneze 2 minute si…la revedere grasime si depuneri atat de neplacute!

produse de curatenie asevi

Apoi am trecut la capitolul baie, cada, baterii si tot ce mai inseamna locuri unde se poate depune calcarul! Asevi Anticalcar – curata in profunzime petele de calcar, lasa totul stralucind in cateva minute! 🙂 Din nou, intr-o casa in care exista si un animal de companie, mai ales unul care te urmareste peste tot in casa dar si un copil de 7 ani, curatenia, igiena si dezinfectarea sunt 3 aspecte foarte importante pentru mine ca si mamica si gospo.

produse de curatenie asevi mio

Si uite asa, cu toata casa stralucind intr-o curatenie generala care a mers atat de usor incat nici nu am simtit-o, stam toti 3 in varful patului, la luminitele bradului si ne uitam la Elf 🙂 Multumim ASEVI DETERGENTI, ajutorul de nadejde pentru curatenia de Craciun in Teo’s Kitchen!

2 Comments

  1. De unde putem cumpara produsele de curatenie?multumesc!!!

    • Buna, Andra 🙂

      Le gasiti reteaua de hypermarket-uri CORA din Bucuresti si provincie (Bacau, Baia Mare, Cluj Napoca, Constanta, Drobeta si Ploiesti),in punctele din en-gross-uri (Doraly, Smart Flora, Smart Voluntari, Chirigiu, Apromatco, Piata de Gros, Nik Center, Dragonul Rosu),in reteaua de magazine: Economat, Issa Internet, General Nic, in magazinele de cartier din Bucuresti si imprejurimi.
      In afara Bucurestiului, produsele sunt distribuite de distribuitorii locali in magazine si la consumatorii finali (hoteluri, restaurante, firme de curatenie, etc).

      Pupici si spor la curatenie!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.