Mantecadas – briose mexicane

briose mexicane

“Andale, andale, arriba, arriba, andale!” s-a intors Saptamana Mexicana! Picanterii, divrse tipuri de fasole, wraps, tortillas,  chili con carne, toate le gasiti acum la Lidl si puteti sa consultati intreaga oferta AICI 🙂

Eu am ales sa va arat azi Mantecadas – briose mexicane, foarte dulci si aromate, cu vanilie, care seamana foarte mult ca si consistenta cu pound cake, sau un chec foarte dens si pufos, si care se potrivesc perfect alaturi de un pahar de lapte rece sau pentru pachetelul de la scoala al celor mici. In plus, se pregatesc foarte usor, atat de usor incat Luca a promis ca data viitoare le pregateste el singur, cap-coada!

briose mexicane

In ajutorul lui dar si al vostru, pentru ca imi doresc sa incercati reteta de azi dar si multe alte retete (daca vreti chiar TOATE ma bucur si mai mult) din categoria Cupcakes & Muffins am un CADOU pentru voi! Incepand de azi, gasiti in magazinele Lidl oferta Inspiratie in Bucatarie cu tot felul de ustensile menite sa va ajute sa faceti retete perfecte si sa va usureze munca in bucatarie. Iar eu am pentru voi cadou un aparat de Briose/Muffins Silvercrest!

aparat-briose-silver-crest-lidl

Cum puteti castiga aparatul de briose?? Lasati-mi un comentariu in care sa imi spuneti una din retetele de cupcakes/muffins/briose de pe blog pe care ati dori sa o incercati in aparatul Silvercrest. Lasati link-ul in comentariu si spuneti-mi de ce va tenteaza reteta respectiva! Aflam castigatorul marti, 16 februarie 2016 si va fi ales prin tragere la sorti prin random.org 🙂 E atat de simplu!

Acum sa revenim la MANTECADAS  sau “painicile dulci”, care sunt foarte populare in Spania, de unde este reteta originala, dar sunt la fel de apreciate si pregatite in toata America Latina si in special in Mexic. Din ingredientele date ies 12 briose sau 24 mini briose.

Ingrediente:
– 2 oua
– 250ml smantana Pilos
– 170g zahar Castello
– 120g faina Castello
– miezul de la o pastaie de vanilie Belbake
– o lingurita praf de copt
– o lingurita drojdie instant Belbake
– un praf de sare
– 130ml ulei de floarea soarelui Promienna

mantecadas briose mexicane

Incingem cuptorul la 200ºC si asezam hartiutele pentru muffins in tava speciala sau in aparat. Intr-un bol mare, amestecam ouale pana isi dubleza volumul, cca 2-3 minute cu mixerul la viteza mare. Adaugam zaharul si miezul de la batonul de vanilie si continuam sa amestecam pana granulele de zahar abia se mai simt. Adaugam smantana si amestecam din nou. Separat, intr-un alt bol, amestecam faina, sarea, praful de copt si drojdia.

mantecadas briose mexicane

Adaugam amestecul de faina peste amestecul de oua, treptat, amestecand pana toata faina este incorporata. La final turnam uleiul, amestecam foarte putin si lasam amestecul sa se odihneasca o jumatate de ora. Umplem formele pentru briose aproape pana sus si dam tava la cuptor 20-25 minute sau pana o scobitoare introdusa in mijlocul lor iese curata.

mantecadas briose mexicane

Promit ca sunt delicioase si abia astep sa vad care din reteta de muffins, cupcakes si briose de pe blog va place mai mult si mai mult si implicit sa alegem un castigator pentru simpaticul aparat pentru prajituri!

145 Comments

  1. handoca iulia

    Reteta pe care as incerca-o e cea de briose cu nutella. Nimic nu poate fi mai bun.

  2. Andrada G

    https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html
    Iubesc biscuitii oreo si mi-as dori sa pot realiza aceste cupcakes-uri pentru ziua surorii mele!

  3. Mihaela Iacob

    https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html
    SIngurele briose care ma tenteaza sunt acestea cu Oreo. Cred ca sunt cele mai inedite briose si pot indulci orice masa alaturi de prieteni.

  4. Eu as incerca briosele cu afine! Am un mic borcanel cu dulceata de afine si ar iesi numa bune!
    https://teoskitchen.ro/2014/09/briose-cu-afine.html

  5. Corina Mutu

    Pe mine ma tentează rețeta de muffins cu sirop de arțar, banane si nuci (https://teoskitchen.ro/2015/02/muffins-cu-sirop-de-artar-banane-si-nuci.html)
    Motivul este ca tocmai ce am primit un sirop de arțar tocmai din Canada si nu prea știu ce sa gătesc cu el. 🙂

  6. Marina-Alexandra

    https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html
    As fi in stare sa fac cupcakes toata ziua,sunt desertul meu preferat,dupa oreo desigur:)
    Pe langa faptul ca oreo mi se par cei mai buni biscuiti(ever),e super ca ai si o mica surpriza pe langa gustul bun :)Cred ca as impresiona la orice event

  7. https://teoskitchen.ro/2010/02/red-velvet-cupcakes.html
    Red-velvet exprima cel mai bine eleganta si rafinamentul unei femei. Si cum se aproprie Ziua Iubirii este o reteta numai buna de preparat.

  8. alina mehedintu

    https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html as dori sa le incerc deoarece fetita mea este innebunita dupa biscuitii Oreo

  9. As vrea sa incerc reteta pentru ca iubesc oreo si iubesc briosele.

  10. Bianca

    Eu aș încerca cupcakes-urile cu morcovi, unele dintre preferatele familiei mele ☺️

  11. https://teoskitchen.ro/2016/01/cupcakes-cu-sampanie.html
    Ma tenteaza orice reteta ce contine sampanie dotorita parfumului si gustului placut al acesteia.

  12. https://teoskitchen.ro/2014/09/briose-cu-afine.html
    Afinele imi plac foarte mult, briosele la fel, asa ca este combinatia care ma tenteaza cel mai mult.

  13. Marina D.

    Fara indoiala, cu aparatul de briose as incerca reteta Black Forest Cupckes. Imi place orice are fructe, mai ales fructe de padure, iar reteta asta de cupcakes m-a cucerit:)
    https://teoskitchen.ro/2015/02/black-forest-cupcakes.html

  14. marian

    https://teoskitchen.ro/2012/02/cupcakes-cu-ciocolata.html
    Tentatia este mare cand este vorba de ciocolata, iar cupcakes cu ciocolata este startul ideal in fiecare dimineata.

  15. Ne place foarte mult combinatia banane si ciocolata,iar reteta de muffins cu banane si ciocolata e geniala.

  16. Madalina

    Ador briosele, sunt o gustare rapida, ușor de preparat si aroma de portocale ma duce mereu cu gandul la Craciun 🙂 https://teoskitchen.ro/2008/03/briose-muffins-cu-portocale.html

  17. Roxi V

    Buna! Iubesc portocalele si de aceea spun ca una dintre retetele pe care aş incerca-o daca aş avea aparatul Silvercrest, este “muffins cu portocale”. Ai un blog foarte frumos si ma inspiri tare mult. Mult succes in continuare!

  18. Alina M

    As dori sa pregatesc reteta de muffins cu portocale (https://teoskitchen.ro/2008/03/briose-muffins-cu-portocale.html) cu aparatul Silvercrest, pentru ca este sezonul portocalelor aromate si pentru ca ador gustul lor.

  19. Valeria

    Buna,
    As incerca briosele cu afine deoarece sunt o varianta dulce sanatoasa, continand afine.
    De altfel, toate retelele sunt tentante si fiecare are farmecul si unicitatea ei.

  20. Larisa

    Salut, Teo! Mi-ar placea tare mult sa incerc reteta de Black Forest Cupcakes ( https://teoskitchen.ro/2015/02/black-forest-cupcakes.html ) pentru suna si arata absolut delicios. In plus, ador tortul Black Forest si ideea de Cupcakes. Deci o combinatie intre cele doua nu poate fi altfel decat minunata!

  21. Andreea Sirba

    Reteta aceasta chiar mi se pare interesanta si vreau sa o incerc si eu. Cred ca fetitei mele mofturoase i-ar placea! Nu-i plac preparatele grele, cu creme sau prea elaborate. In plus, aroma de vanilie ii place. Poate avem noroc si castigam si aparatul de briose, sa-l testam cu aceasta reteta. 😀

  22. bianca

    https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html
    Adoooor briosele <3 Vanilie, ciocolata, fructe, nu conteaza… as putea manca la nesfarsit.
    As incerca reteta cu Oreo pentru ca au un aspect minunat, dar sunt sigura ca si gustul e pe masura! Indiferent daca o sa castig sau nu, reteta o voi incerca. Felicitari Teo, faci o treaba de nota 10+! :*

  23. ramona

    Mai nou imi plac prajiturile cu morcovi si ma tot uit la reteta asta de cupcakes de ceva timp. Mai trebuie doar sa imi cumpar tava de briose si sa ma apuc de treaba. Sunt convinsa ca sunt tare-tare bune.
    https://teoskitchen.ro/2013/08/cupcakes-cu-morcovi.html

  24. Radoi Camelia

    Reteta pe care mi-as dorii sa incerc la aparatul Silvercrest se numeste: Cupackes cu sampanie. De ce ma tenteaza aceasta reteta? Ma tenteaza pentru ca sunt niste briose delicate, pufoase si foarte delicioase.https://teoskitchen.ro/2016/01/cupcakes-cu-sampanie.html

  25. Mihaela

    Buna, Teo! Aceasta reteta pare interesanta si chiar nu am mai gasit-o nicaieri pana acum. M-ar incanta sa castig minunatia asta de aparat asa ca am sa-ti zic reteta de briose pe care as dori sa o incerc: briose cu portocale. Am descoperit aceasta reteta pe blogul tau si sunt tare incantata de idee. Imi plac nespus prajiturile ce au aroma de portocale sau lamai, asa ca aceste briose sunt pe placul meu. Cred ca esti singura la care am vazut aceasta reteta. Imi place foarte mult si ideea ca aceste briose ies putin siropoase. Yumy!!! Sper sa castig!!! <3

  26. Cristina D.

    Teo ,
    Vreau sa fac briosele astea mexicane adica MANTECADAS pentru ca ador Spania si m.a cucerit introducerea postului 🙂
    Arriba, Andale, Mantecadas Mexicane!:-)

  27. Alexandra Anamaria Cardel

    https://teoskitchen.ro/2014/04/muffins-cu-mere-stafide-mac-si-sofran.html
    La aceasta reteta ma intriga combinatia de arome. Ador prajiturile cu mere, iubesc stafidele si mac nu m’am gandit niciodata sa pun la briose. Cu siguranta sunt delicioase!

  28. Inteleptu Daniela

    https://teoskitchen.ro/2012/10/pina-colada-cupcakes.html
    As incerca Pina colada cupcakes pentru ca sunt sigura ca au gust de vacanta!!Si ce asteptam cu sufletul la gura??Vacantaaa!!

  29. Andreescu Nina-Andreea

    M-ar tenta sa incerc: https://teoskitchen.ro/2015/02/black-forest-cupcakes.html pentru ca am facut de 2-3 ori tortul Padurea Neagra si mi-a placut tare mult! Sunt curioasa de varianta in miniatura a tortului! 😀

  30. Claudia

    https://teoskitchen.ro/2014/09/briose-cu-afine.html

    Buna,
    Este interesanta aceasta reteta deoarece este diferita fata de ce am gatit eu pana acum(referitor la briose).
    Astept cu nerabdare sa o incerc.

  31. Beatrice

    As folosi aparatul Silvercrest pentru a prepara cupcakes cu dovleac, deoarece este reteta mea preferata din aceasta categorie de pe blog.

  32. Aș dori să încerc rețeta “Cupcakes cu Oreo” de pe blog, deoarece biscuiții Oreo reprezintă una dintre “slăbiciunile” mele, ca să zic așa, alături de cupcakes/ muffins/ brioșe. Mmm, o combinație irezistibilă. ❤️ Acesta este link-ul: https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html

  33. Alexandra

    https://teoskitchen.ro/2015/02/black-forest-cupcakes.html
    Brioșele black forest mi-au făcut cu ochiul pentru ca… cireșe și vișine :))) le adoram.

  34. Florin

    https://teoskitchen.ro/2008/02/briose-sarate-mozaic.html

    merg foarte bine la pachet, pentru un mic dejun servit rapid in timp ce iti verifici email-urile

  35. Lavinia Zirbo

    https://teoskitchen.ro/2016/01/cupcakes-cu-sampanie.html
    Cred ca aceasta reteta as dori sa o încerc. Fetele mele adora prăjiturile, sa le savureze dar și sa le pregătească iar acest aparat le-ar prinde f bine 😉

  36. https://teoskitchen.ro/2016/01/cupcakes-cu-sampanie.html mi se pare reteta perfecta de Sf Valentin, ma bate gandul sa ii fac o surpriza logodnicei mele cu aceasta ocazie!

  37. Valentin

    https://teoskitchen.ro/2015/02/mini-muffins-fara-zahar-faina-sau-ulei.html deoarece tin dieta si reteta asta e perfecta pentru mine!!

  38. Liana

    Asta e reteta de cupcakes pe care as incercao prima data in acest aparat https://teoskitchen.ro/2013/08/cupcakes-cu-morcovi.html pentru ca e potrivita si pt cel mic al meu.

  39. Anca Boghean

    Baietii mei au ales ca prima reteta sa fie https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html. Oare de ce? Pentru ca iubim OREO!!!!

  40. Valentina Alexandrescu

    Buna Teo,

    Acum as vrea sa incerc reteta aceasta
    https://teoskitchen.ro/2014/01/muffins-sarate-cu-spanac-si-somon.html. Ma gandesc ca pot inlocui cu succes atat micul dejun cat si cina, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Am testat acum ceva timp reteta brioselor cu afine. Au fost delicioase.

  41. Teodorescu Roxana

    Bună, Teo! Eu aş face cu mult drag şi spor Black Forest Cupcakes, pentru că sunt delicioase şi pentru că ador tortul Black Forest. Sper să câştig! Spor în toate!

  42. Isabela

    O sa incerc aceasta reteta, pentru ca imi place la nebunie combinatia de nuci cu banane https://teoskitchen.ro/2015/02/muffins-cu-sirop-de-artar-banane-si-nuci.html

  43. andreea alina

    https://teoskitchen.ro/2015/09/briose-cu-dovleac-copt-si-branza.html

    As dori sa fac aceste briose pentru ca adooor dovleacul:)

  44. Mihaela

    Mi/as dori aparatul pentru a face briosele cu morcovi pentru fetita mea de 2 anisori careia ii plac tare mult.
    https://teoskitchen.ro/2013/08/cupcakes-cu-morcovi.html

  45. Stoica Alexandra

    https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html

    Reteta mea preferata este reteta cu biscuiti Oreo. Te intorc inapoi in anii copilariei 🙂

  46. Bianca Chira

    Draga Teo,

    Blog-ul tau reprezinta inceputul(sau descoperirea) pasiunii mele pt bucatarie. De aici am luat primele mele retete, si acum continui sa il frunzaresc cand caut ceva gustos pentru gatit.

    Cand vine vorba de dulce insa, as putea face zilnic cupcakes cu oreo, si tot nu ar ramanea nimic pe a doua zi (al meu sot e un impatimit dupa Oreo). Reteta , aici:

    http://www.teoskitchen/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html

  47. Simona

    Mi-am propus sa incerc reteta de briose cu afine pentru ca iubim afinele, Black Forest Cupcakes pentru ca adoram combinatia de visine, cacao si frisca si cupcakes cu spanac si eventual bacon in loc de somon, ca sa convingem copilul sa manance spanac ;)). Toate retele sunt in primul rand o sursa de inspiratie pentru gustarea de la scoala a baietelului meu. Multumim, Teo! <3

  48. Eu nuci nu ma gandesc sa nu incerc aceasta reteta! https://teoskitchen.ro/2015/02/mini-muffins-fara-zahar-faina-sau-ulei.html . E perfecta pentru familia mea! Astfel vom putea savura cu totii acelasi desert!

  49. Eu nici nu ma gandesc sa nu incerc aceasta reteta! https://teoskitchen.ro/2015/02/mini-muffins-fara-zahar-faina-sau-ulei.html . E perfecta pentru familia mea! Astfel vom putea savura cu totii acelasi desert!

  50. Georgiana

    Buna, Teo!
    https://teoskitchen.ro/2015/02/black-forest-cupcakes.html pentru ca tortul black forest este minunat, iar aceste cupcakes sunt divine!

  51. Anca Icleanu

    pentru ca ne plac foarte mult biscuitii oreo https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html

  52. Andreea

    Buna Teo…
    Cred ca toate retetele de briose le-as face pentru ca, la fel ca si tine, as face briose cu orice. Am ales briosele Black Forest pentru ca e una din fetele de baza de la care pornesc si uneori mai fac si alte combinatii (P.S link-ul este salvat si in telefon – sa am tot timpul cantitatile la indemana :).
    https://teoskitchen.ro/2015/02/black-forest-cupcakes.html
    Le voi încerca in curând si pe acestea mexicane. Pupici de la Piatra Neamt

  53. Simona

    eu si fetita mea adoram briosele si biscutii oreo, iar briosele cu oreo sunt un 2in1 perfect! https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html

  54. Madalina

    As vrea sa incerc: https://teoskitchen.ro/2016/01/cupcakes-cu-sampanie.html
    pentru ca pare foarte speciala si gustoasa

  55. Veronica Iosub

    Pentru ca ador tortul Padurea Neagra,pentru ca ador ciocolata,visinele si frisca as dori sa incerc cu apartatul Silvercrest aceasta minunata reteta :
    https://teoskitchen.ro/2015/02/black-forest-cupcakes.html

  56. monica lidia

    Buna Teo,
    Sigur mi-ar place sa fac la acest aparat reteta ta de cupcakes curcubeu de care fiica mea de 8 ani este absolut indragostita. Oricum toate retetele tale sunt super.
    Succes!

  57. Miron Cristina

    https://teoskitchen.ro/2013/08/cupcakes-cu-morcovi.html Pentru ca se fac usor, sunt de efect si mai ales pentru ca pot sa le mananc impreuna cu baietelul meu.

  58. Buna Teo,

    Eu as incerca reteta https://teoskitchen.ro/2013/08/cupcakes-cu-morcovi.html
    pentru ca fiica mea e inebunita dupa morcovi, la fel ca Luca. Mananca morcovii fierti, cruzi, prajiti, copti sau murati, nu are importanta, morcovi sa fie. Si in plus la 3 ani jumatate a descoperit ca ma poate ajuta asa ca ar fi distractiv sa ne jucam cu retetele tale. O zi minunata!

  59. Mihaela D

    Eu as vrea sa incerc reteta Cupcakes cu lamaie si bezea. Aici:https://teoskitchen.ro/2012/06/cupcakes-cu-lamaie-si-bezea.html

  60. Oros Dorina Adriana

    https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html

    As incerca reteta cu Oreo, fetele mele adora acesti biscuiti.

  61. Ionela Tutui

    Buna.
    Eu o sa incerc reteta cu brioselor cu dovleac deoarece pitica mea de un an jumate le adora.

    https://teoskitchen.ro/2015/09/briose-cu-dovleac-copt-si-branza.html

  62. Ionela Tutui

    Buna.
    Eu o sa incerc reteta cu brioselor cu dovleac.

    https://teoskitchen.ro/2015/09/briose-cu-dovleac-copt-si-branza.html

  63. Ionela Tutui

    Buna.
    O sa incerc reteta cu morcovi https://teoskitchen.ro/2013/08/cupc
    akes-cu-morcovi.html

  64. As vrea sa fac muffins cu dovleac copt, in aceasta varianta,
    https://teoskitchen.ro/2014/11/muffins-cu-dovleac-copt.html
    deoarece am descoperit de curand dovleacul, fiind foarte bun si benefic pentru noi in acest anotimp.

  65. As incerca https://teoskitchen.ro/2012/02/cupcakes-cu-ciocolata.html pentru ca eu si familia mea iubim ciocolata.

  66. Danusia Toth

    https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html
    Oreo! ..deoarece fetita din burtica mea , care se va naste in Iunie are pofta de briose cu Oreo 😀

  67. Teodorescu Diana Maria

    Buna,Teo ! As vrea extrem de mult sa fac reteta aceasta : https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html .De ce? Sunt cu oreo deci cred ca nici nu trebuie o explicatie. Abea astept sa vad rezultatul !

  68. As dori sa incerc reteta aceasta mexicana…tocmai am vazut azi in LIDL aparatul si ustensilele de bucatarie…mi-ar placea sa-l castig,desi ma-ndoiesc …

  69. Simo Florina

    https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html
    Mă tentează această rețetă pentru că sunt o mare fană OREO. Aș mânca non-stop :))

  70. Eu vreau sa incerc aceasta reteta https://teoskitchen.ro/2008/03/briose-muffins-cu-portocale.html . Ador portocalele si cred ca ar fi un desert minunat care nu ar ramane mai mult de 10 minute in farfurie 🙂

  71. Buna Teo. Eu imi doresc sa pregatesc cu acest aparat briosele tale cu malai si merisoare. https://teoskitchen.ro/2012/08/muffins-cu-malai-si-merisoare.html. Motivul este ca nu am mancat niciodata briose cu malai si sunt curioasa ce gust au. In pozele tale arata foarte bine si cred ca sunt delicioase si sanatoase.

  72. Eu pregatesc aceste briose in fiecare weichend pentru copii mei deoarece sunt inebuniti dupa ele si mi-ar fi si mai simplu sa le fac daca as castiga acest aparat.

  73. Madalina

    As incerca aceasta reteta pentru ca ador deserturile cu portocale, ma duc mereu cu gandul la Craciun. 🙂
    https://teoskitchen.ro/2008/03/briose-muffins-cu-portocale.html

  74. Anton Sandita

    https://teoskitchen.ro/2015/02/black-forest-cupcakes.html

    Ahhh…pentru ca iubesc visinele, compotul,dulceata..orice de visine !

  75. Roxana

    Reteta mea preferata este https://teoskitchen.ro/2012/06/cupcakes-cu-lamaie-si-bezea.html pentru ca sunt topita dupa lemon curd si prajiturile cu lamaie si tot ceea ce este desert cu lamaie ;)))

  76. Alexandra Tudor

    As alege sa fac Black Forest Cupcakes! 😀 De ce? Pentru ca este o reteta minunata, plina de savoare si nemaipomenit de aspectuoasa. Iti multumim din suflet Teo, pentru retetele minunate pe care le publici. 🙂

  77. LEGRAND ANDREA

    https://teoskitchen.ro/2015/02/muffins-cu-sirop-de-artar-banane-si-nuci.html pentru ca bananele sunt fructele mele preferate iar in combinatie cu nuci sunt extraordinare.

  78. Ciubotaru Marinica

    Acum as vrea sa incerc reteta aceasta
    https://teoskitchen.ro/2014/01/muffins-sarate-cu-spanac-si-somon.html. Ma gandesc ca pot inlocui cu succes atat micul dejun cat si cina.

  79. Alexandra Rusu

    Prima rețetă pe care aș prepara.o în aparat ar fi de Brioșe cu Afine. Fetița mea de 2 ani e înnebunită după afine; dacă o întreb ce ar vrea să mănânce, spune “asi” 🙂 Rețeta e aceasta https://teoskitchen.ro/2014/09/briose-cu-afine.html

  80. Mariana

    Eu sunt inebunita dupa vulcanul tau de cocolata, il fac cat de des pot. Folosesc ciocolata cu portocale deoarece gasesc greu portocale bio pe care sa le rad. Mi-ar place sa le fac la acest tip de aparat, desi nu sunt sigura ca merg coapte in el.

  81. Lavinia Boros

    Tare as incerca reteta asta cu somon si spanac! https://teoskitchen.ro/2014/01/muffins-sarate-cu-spanac-si-somon.html pare foare buna! Am incercat o gramada din briosele tale si au fost foarte bune, dar asta inca nu. Urmeaza!

  82. Maxim Crina

    As dori sa incerc aceasta reteta. Mi se pare o combinatie interesanta. Si imi plac mult merisoarele. O gustare sanatoasa e mereu binevenita. 😀 https://teoskitchen.ro/2012/08/muffins-cu-malai-si-merisoare.html

  83. Cristina D.

    Tot ce inseamna desert cu portocale sau simplele portocale ma atrag 🙂
    Cu aparatul pentru briose Silvercrest as prepara briosele din linkul de mai jos:

    https://teoskitchen.ro/2008/03/briose-muffins-cu-portocale.html

  84. Lavinia

    Abia astept sa incerc briosele mexicane Mantecadas. Sper sa am ocazia sa le incerc in aparatul minunat pentru briose 🙂

  85. Mihaela

    Buna Teo,

    Fetita mea a ales ca urmatoarea reteta de cupcakes sa fie aceasta:https://teoskitchen.ro/2015/11/cupcakes-curcubeu.html,deoarece este innebunita dupa cupcakes, briose.Te pupam si mult succes in tot ceea ce faci!

  86. Inteleptu Daniela

    https://teoskitchen.ro/2012/10/pina-colada-cupcakes.html
    As vrea sa incerc pina colada cupcakes pentru ca imi este dor de vacanta si ce iti inspira cel mai bine vacanta si soare?Pina Coladaa!!

  87. Monica Zaharia

    https://teoskitchen.ro/2013/08/cupcakes-cu-morcovi.html As încerca reteta pentru ca imi plac combinațiile cu morcovi.

  88. Aureliana Ranca

    Eu le-as incerca pe acesstea. Fetita mea e fan somon…reteta ideala pentru toata familia
    https://teoskitchen.ro/2014/01/muffins-sarate-cu-spanac-si-somon.html

  89. Alexandra

    Buna Teo,

    Imi place foarte mult morcovul, ca si lui Luca de altfel, asa ca imi doresc foarte mult sa fac cupcakes-urile cu morcovi :), de asemenea ador si tortul de morcovi, este delicios 🙂
    Reteta mea simpla si preferata este
    https://teoskitchen.ro/2013/08/cupcakes-cu-morcovi.html

    🙂

  90. maria ene

    Buna! O sa incerc aceasta reteta https://teoskitchen.ro/2015/09/briose-cu-dovleac-copt-si-branza.html arata delicios dar si sanatos

  91. Elena Cojocaru

    Buna. eu as face cu acest aparat briose cu afine, de aici: https://teoskitchen.ro/2014/09/briose-cu-afine.html. Am mai facut aceasta reteta dar cu zmeura si au fost foarte bune!

  92. Alexandra

    Noua ne place ciocolata, asa ca prima reteta ar fi: https://teoskitchen.ro/2012/02/cupcakes-cu-ciocolata.html

  93. Chisnenco Oana Mihaela

    O sa incerc aceasta reteta https://teoskitchen.ro/2012/06/cupcakes-cu-lamaie-si-bezea.html..pentru fetita mea,pentru familia mea <3

  94. Raluca

    Pentru a-mi impresiona prietenii, as încerca Cupcakes Curcubeu! 🙂

  95. Imi plac toate fructele, dar as alege totusi briosele cu dovleac https://teoskitchen.ro/2015/09/briose-cu-dovleac-copt-si-branza.html (a doua oara as incerca briosele cu afine apoi pe cele cu banane sau portocale).
    Oricum retelele tale sunt toate apetisante.

  96. popescu alina

    As vrea Sa incerc briosele cu Oreo.cred ca piciul meu ar fi incantat

  97. Daniel C.

    https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html Pentru ca-s fan oreo. Si orice e dulce de la zahar in sus :))

  98. mirela

    Buna.. as dori sa incerc briose cu afine,morcov si altele…avem un bebelus si sunt foarte sanatoase!

  99. mirela

    Buna.. as dori sa incerc briose cu afine,morcov si altele…avem un bebelus in familie… si sunt foarte sanatoase!

  100. Cristina

    Eu le-as incerca p cele cu nuttela pt ca sunt fan nuttela https://teoskitchen.ro/2010/01/muffins-marmorate-cu-nutella.html

  101. Andreea

    Cu siguranta va fi urmatoarea reteta incercata de mine.
    https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html

  102. Chiriac

    Briosele cu afine sunt cele mai bune! Afinele au proprietati antioxidante, iar combinatia este teribil de aratoasa! 😀
    https://teoskitchen.ro/2014/09/briose-cu-afine.html

  103. Murarescu Nicoleta

    https://teoskitchen.ro/2009/10/cupcakes-cu-dovleac.html
    Fetita mea este inebunita dupa ele, imi spune in fiecare an de haloween sa i le prepar…cred ca ar fi tare incantata sa inceapa singura sa le prepare avand acest aparat 🙂

  104. Ileana Seran

    https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html as face aceste briose cu oreo pt nepotica mea doarece adora oreo

  105. Corina

    eu as incerca reteta de chocolate lave, care pt mine e tot un fel de briosa cu muuulta ciocolata.
    https://teoskitchen.ro/2014/06/chocolate-lava-cake-prajitura-fondanta-cu-ciocolata.html

  106. gabriela nastase

    https://teoskitchen.ro/2016/01/cupcakes-cu-sampanie.html
    Când e vorbă de șampanie mmmmmm, ador tot ce e dulce și are șampanie, ar fi o provocare, nu am mai gătit așa ceva

  107. Brandusa

    https://teoskitchen.ro/2012/02/cupcakes-cu-ciocolata.html
    Cum sunt o fana a ciocolatei reteta pe care as incerca-o in aparatul SilverCrest ar fi cupcakes cu ciocolata

  108. https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html
    Cupcakes cu Oreo deoarece iubim Oreo 🙂

  109. Mariana

    http://plus.google.com/share?url=http%3A%2F%2Fwww.teoskitchen.ro%2F2009%2F10%2Fcupcakes-cu-dovleac.html Astea le-am facut de foarte multe ori. Sunt grozav de bune.
    Vrreau sa ke incerc si oe cele cu nutella

  110. Georgiana

    Buna Teo! Reteta pe care as incerca-o la acest aparat ar fi Pina Colada Cupcakes (https://teoskitchen.ro/2012/10/pina-colada-cupcakes.html) pentru ca le ador, si de cand am descoperit reteta la tine pe blog mi-am “terorizat” prietenii cu ea 🙂 .

  111. Madalina P

    Buna,
    Eu as incerca reteta de briose cu morcov.
    https://teoskitchen.ro/2013/08/cupcakes-cu-morcovi.html
    Multumesc!

  112. Andreea Zamfir

    https://teoskitchen.ro/2016/02/mantecadas-briose-mexicane.html

    Tocmai pe asta as incerca-o. Nu am un motiv anume, ci imi place la nebunie sa incerc retete noi, inedite.

  113. Dumitru Pintilie

    https://teoskitchen.ro/2015/02/muffins-cu-sirop-de-artar-banane-si-nuci.html

    Sirop de artar, banane, nuci?! Combinatia perfecta de gust, textura si finete!

  114. Adina Roz

    https://teoskitchen.ro/2014/09/briose-cu-afine.html ma tenteaza si sunt convinsa ca papilele mele gustative vor fi in delir!

  115. Ioana Albu

    https://teoskitchen.ro/2009/06/muffins-cu-banane-si-ciocolata.html
    cu siguranta i-ar place si fetitei mele 😉

  116. Florina

    Urgent si neaparat trebuie incercata reteta de <>, este sanatoasa, perfecta pentru copilasi, parinti si bunici.

    https://teoskitchen.ro/2015/02/mini-muffins-fara-zahar-faina-sau-ulei.html

  117. Florina

    Urgent si neaparat trebuie incercata reteta de Mini muffins fara zahar, faina sau ulei, este sanatoasa, perfecta pentru copilasi, parinti si bunici.

    https://teoskitchen.ro/2015/02/mini-muffins-fara-zahar-faina-sau-ulei.html

  118. Mie mi-ar plăcea să încerc o rețetă de Muffies concepută de mine, în care ingredientele ce vor da gustul, aroma și aspectul să fie: ciocolata neagră și dulceața de ardei iuți, rețetă ce o voi încerca la aparatul câștigat până îmi va ieși și pe care promit să v-o dezvălui și vouă :). Succes participanților!

  119. Tot ce este cu ciocolata, este perfect. Pentru mine si viitorul meu sot, aceste briose sunt fantastice :D..
    Pentru noi cand ii vorba de deserturi, totul se invarte in jurul ciocolatei 😀

  120. ratulea raluca

    Tot ce este cu ciocolata, este perfect. Pentru mine si viitorul meu sot, aceste briose sunt fantastice :D..
    Pentru noi cand ii vorba de deserturi, totul se invarte in jurul ciocolatei 😀
    https://teoskitchen.ro/2015/02/black-forest-cupcakes.html

  121. Mada Zetsu

    Buna Teo!
    Eu as vrea sa fac rainbow cupcakes https://teoskitchen.ro/2015/11/cupcakes-curcubeu.html, mi se par foarte haioase, iar daca as castiga acest aparat ar fii la fix pentru ca abia m-am mutat singura si nu am inca un cuptor :))

    • Felcitari, Mada, ai castigat aparatul pentru cupcakes! Astept un mail cu datele tale de contact pe teodora@teoskitchen.ro pentru a putea sa iti trimit premiul! 🙂 Inca o data, felicitari si multumesc mult pentru participare! 🙂

  122. melania

    as incerca briosele cu dovleac pentru ca pur si simplu ador dovleacul in orice combinatii https://teoskitchen.ro/2015/09/briose-cu-dovleac-copt-si-branza.html

  123. Dobos Oana

    Chiar reteta asta as încerca-o!!! Dupa ce o încerc cu ce am pe acasa ca pana pe 16 nu rezist :))

  124. Alexandra Raluca

    Eu as incerca cupcake cu morcovi. Copiii mei adora morcovii.
    https://teoskitchen.ro/2013/08/cupcakes-cu-morcovi.html

  125. Maria Molnar

    As incerca o gramada de muffins, cat si cupcakes.. cu morcovi, cu ciocolata, cu fulgi de ovaz.. ahh cate idei! Insa prima reteta la care m-as arunca ar fi cea a ta de muffins cu sirop de artar, banane si nuci. Mai ales ca toate sunt printre favoritele baiatului meu si cu drag as pregati pt intreaga familie!
    https://teoskitchen.ro/2015/02/muffins-cu-sirop-de-artar-banane-si-nuci.html

    Mult spor la toata lumea si bafta! 😀

  126. Nichit Ionela-Gabriela

    Vine Sf Valentin asa ca niste cupcakes cu sampanie ar fi perfecte pt un deser romantic:

    https://teoskitchen.ro/2016/01/cupcakes-cu-sampanie.html

  127. As vrea sa fac reteta de briose cu Oreo. Se apropie ziua de nastere a iubitei mele si ii plac biscutii Oreo la nebunie asa ca as vrea sa o surprind cu aceste briose.

  128. Cezarina

    https://teoskitchen.ro/2013/08/cupcakes-cu-morcovi.html
    Este reteta care ma incanta si vreau sa o incerc pentru printesa mea.

  129. Muffins cu afine ar fi primele pe lista mea, iubesc dulciurile cu fructe. 🙂

    https://teoskitchen.ro/2014/09/briose-cu-afine.html

  130. Simina B

    https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html
    Nu mi-au prea ieșit mie brioșele până acum, parcă mereu eram dezamăgită de ceva, dar vreau să încerc din rețetele tale și o să încep cu cele cu oreo. Sunt tare curioasă, pentru că tot am auzit de aparatul de brioșe și chiar l-am văzut la lidl, cum iasă micuțele minunății cu ajutorul lui! Spor!

  131. https://teoskitchen.ro/2015/10/cupcakes-cu-oreo.html

    Cel mai mult imi doresc sa incerc aceasta reteta. Iubesc biscuitii Oreo.

  132. Mada Zetsu

    Yeeeeeeey,multumesc mult de tot Teo,nu ai idee cat de bucuroasa sunt si abia astept sa il pun in functiune.N-am castigat niciodata ceva la un concurs de genul asa ca bucuria e de 2 ori mai mare.Cred ca prietenul meu o sa manance numai cupcakes o perioada lunga de timp :)) Te puuuuup !

  133. https://teoskitchen.ro/2013/08/cupcakes-cu-morcovi.html

    Ah, Teo…Rețete tale sunt o delectare pentru mine!!!
    Nu e doar ca gasesc atâtea idei si ma ia dragul si pofta de bucătărit:-)…e povestea împletită cu reteta…e sufletul, părticica din viata ta ce condimentează preparatul:-)
    Iti transmiți atat de fain personalitatea prin fiecare reteta postata…
    M-am regăsit in ce povesteai de Luca:-)
    Ador preparatele cu morcov…si brioșele cu morcov in combinație cu crema de brânza (sau mascarpone) sunt o idee sublima…
    De abia astept s-o incerc!!!

  134. Exceptionale! Sunt pufoase, usoare, vag crocante la exterior si perfect echilibrate de dulci. Inteleg ca sunt adevaretele briose adica cele cu drojdie de bere. Aluatul creste in cuptor (nu in jumatatea de ora cat lasam aluatul sa se odihneasca), cam cu max. 1/4 din volum, nu foarte spectaculos, dar cred ca am mancat briosele perfecte. Deasupra am pus cate 1/2 miez de nuca si peste unele, alaturi de nuca, am pus si cateva bucatele/rupturi dintr-un baton cu martipan (care nu il agream si nu aveam ce sa fac cu el). Uitati de briosele tip chec (cele doar cu praf de copt), neaparat incercati briosele mantecades. O sa fiti surprinsi de rezultat.

  135. Camelia

    Am reusit sa fac reteta dvs.insa mantecadas au iesit gretis de uleioase.am cintarit exact ingredientele,deci nu stiu care e problema…poate ma lamuriti.in rest,sunt foarte bune si altfel decit ce stiam in materie de briose.multumesc!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.