Idei cadouri de 8 Martie

idei cadouri de 8 martie

De ce “Idei cadouri de 8 martie”? Pentru ca, asa cum ma stiti, imi place mereu sa ofer cadouri speciale, unice, facut cu manutele mele/noastre. Sigur, e foarte simplu sa le cumparam mamelor, bunicilor, doamnei educatoare sau invatatoare flori, bomboane, o bijuterie. Dar nu e mai special sa le facem ceva cu manutele noastre? Anul acesta am facut toate cadourile de 8 Martie impreuna cu Luca si nu doar ca e super incantat ca ii va da ceva special lui Buni, doamnei invatatoare si colegelor de clasa, dar am petrecut ore bune impreuna, ne-am facut amintiri, am ras, am glumit, mi-a povestit cate in luna si in stele. Aceste momente nu se intorc niciodata, zilele in care copiii isi doresc sa isi petreaca timpul impreuna cu mama si nu sa inchida pur si simplu usa de la camera lor. Hai sa profitam de timpul acesta cu cei mici si, daca la final avem si niste cadouri frumoase pentru cei dragi, cu atat mai bine!

MONOGRAMA DIN CREIOANE COLORATE
Pentru ca in cariera ei didactica, doamna invatatoare a primit aceleasi cadouri an de an (cafea, o bijuterie, un set de cosmetice, un aranjament floral) de ce sa nu primeasca anul acesta un cadou personalizat? Monograma se face foarte usor, creioanele cerate costa undeva la 1-2 lei cutia si rezultatl final arata foarte fain in sala de clasa sau in biroul invatatoarei 🙂

idei de cadouri pentru 8 martie

Avem nevoie de:
– o rama foto adanca (eu am luat-o de la Nobila Casa)
– creioane colorate cerate
– pistol cu silicon sau un lipici puternic
– un carton alb

idei de cadouri pentru 8 martie monograma-creioane-colorate

Listam monograma pe care o dorim, la o dimensiune potrivita pentru rama foto. Lipim creioanele folosind pistolul de lipit si, la final, punem monograma in rama. Nimic mai simplu si totusi foarte de efect!

idei de cadouri pentru 8 martie idei de cadouri pentru 8 martie

CORONITA PENTRU SCOLARI
Pentru ca orice clasa va fi mai vesele cu o astfel de coronita pe usa! Si pentru ca se face foarte usor, astfel de coronite din nuiele gasiti la magazinele de decoratiuni sau de hobby, dar si online, AICI, AICI sau AICI si bineinteles in inca vreo 10 locuri, trebuie doar sa cautati pe Google “coronita nuiele”. Rechizitele au costat in total undeva la 20 lei, le-am luat toate de la IPB. Am mai folosit, bineinteles, pistolul cu silicon, care se dovedeste nelipsit de la proiectele mele 🙂 Mai trebuie o fundita frumoasa si gata coronita! Doamne invatatoare sigur o va aprecia si copilasii din clasa la fel!

idei de cadouri pentru 8 martie idei de cadouri pentru 8 martie idei de cadouri pentru 8 martie

MONOGRAMA INFLORATA
Pentru ca nimic nu vesteste primavara mai frumos decat florile! Si noi le-am strans intr-un altfel de aranjament, personalizat, cu monograma doamnei careia il daruim 🙂 Lui Luca i-a placut in mod deosebit acest proiect si el a ales sa facem litera T, pe care sa o daruiasca…ghiciti cui….MIE! Am dat 3 lei pe acest aranjament de flori artificiale pe care l-am gasit la magazinul Remarcabil.

idei de cadouri pentru 8 martie

Avem nevoie de :
– o litera 3D din carton (gasiti AICI)
– flori artificiale
– pistol de lipit cu silicon (ce surprizaaaa)
– vopsea acrilica alba
– lac de protectie (optional)

idei de cadouri pentru 8 martie idei de cadouri pentru 8 martie

Decupam fateta literei cu atentie, folosind un cutter, apoi scoatem carton din mijloc, vopsim litera in culoarea preferata (eu am ales alb), in 2-3 straturi sau pana vopseaua este opaca si arata ok. Lacuim daca dorim, pentru si mai multa protectie, apoi alegem florile artificiale pe care dorim sa le lipim im monograma si le fixam cum silicon (sau un lipici de genul super-glue). Mai simplu de atat? Se poate?

idei de cadouri pentru 8 martie

Sper mult ca v-au placut ideile noastre si sa le faceti si voi pentru doamna invatatoare, mama sau bunica anul acesta 🙂 Pupici cu sclipici de la mama Teo si Luca!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.