Caravana Bucataria Lidl ajunge in Cluj!

caravana lidl

Am inceput sa gatesc in momentul in care am ramas singura cu doi omuleti pe care nu ii mai putea hrani numai cu oua si cartofi prajiti. Practic, am inceput sa gatesc pentru si de dragul familiei. Nevoia de a avea ceva cat de cat nou pe masa in fiecare zi s-a transformat in pasiunea mea pentru gatit, iar pasiunea mea s-a transformat in bogul pe care il cititi azi 🙂 Cele mai dragi amintiri legate de familia mea implica intr-un fel sau altul gatitul si cele mai faine intalniri cu prietenii sau familia s-au produs in jurul unei mese mari, plina cu bunatati gatite cu dragoste! Gatitul si familia merg mana in mana si LIDL crede acelasi lucru, asa ca s-au gandit la un concurs special, dedicat familiilor pasionate de gatit!

Caravana Lidl a pornit in cautarea celei mai talentate familii la gatit din Romania! Dupa ce a cutreierat tara in lung si-n lat, carava Lidl ajunge in Cluj Napoca, orasul unde m-am nascut, locuiesc si am invatat sa gatesc! Asa ca, suflete pasionate de gatit, va astept impreuna cu Chef Florin Dumitrescu si pietenii mei de la Lidl sa petrecem doua zile speciale impreuna, weekend-ul acesta, sambata si duminica!

caravana lidl

CAND si UNDE campeaza Caravana Lidl?  Evenimentul are loc pe platoul din fata Salii Sporturilor “Horia Demian”, sambata 23.07.2016, intre orele 16:00 – 21:00 si duminica 24.07.2016, intre orele 16:00 – 20:00.

CE SE INTAMPLA? Sambata vor intra la duel 4 familii, doua cate doua. Dupa o ora de gatit in care fiecare familia isi va demonstra pasiunea si talentul la gatit, se desmenaza cele 2 familii care vor participa in finala de duminica! Cum se desfasoara concursul? Dupa desemnarea prin tragere la sorti a combinatiilor de echipe se trece la roata selectie ingrediente principale pentru preparatul cu care familiile participa in concurs. Avem doua roti, una cu o selectie de 6 carnuri si a doua cu o selectie de cca 15 legume! Oare ce ingrediente vor nimeri? 😀 Eu abia astept sa aflu!

PREMIILE ETAPELOR LOCALE
– vouchere in valoare de 500 lei pentru toti participantii selectionati
– castigatorul local castiga 500 lei extra si un weekend intr-o destinatie la alegere din Romania oferit de Lidl Tour.

PREMIUL FINAL? un cec de 5.000 euro, cheltuielile ocazionate cu deplasarea la Bucuresti suportate de organizator si implicarea intr-o campanie Lidl Romania.

CUM TE POTI INSCRIE? Pentru a te inscrie, intra pe surprize.lidl.ro si completeaza formularul, apoi asteapta sa fi validat 🙂 Tot acolo afli sic and ajunge Caravana Bucataria Lidl in orasul tau!

Pe langa faptul ca ne vom cunoaste cu totii, ca puteti sa il vedeti “in actiune” pe Chef Florin, unul dintre cei mai exigenti si mai iubiti chefi din Romania, va asteapta si o sumedenie de surprize: toti cei care vin pe platoul Salii Sporturilor au parte de activitati in aer liber, iar Lidl face cinste cu racoritoarele 🙂 In plus, pentru ca este un eveniment cu si despre familie,  avem activitatii speciale pentru cei mici, care vor avea cortul lor dedicat, unde vor fi supravegheati si vor face tot felul de activitati creative, de la modelare cu nisip kinetic si pana la pictura!

Ne vedem sambata si duminica, da? Si facem multe selfie-uri (daca aveti un selfie-stick, acum e momentul sa il scoateti la interval!), gatim, radem si glumim si mai ales ne bucuram de 2 zile petrecute alaturi de cei dragi! Eu, Lidl, Florin Dumitrescu si mai ales Luca, va asteptam cu maaaaare drag!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.