Cum a fost Caravana Bucataria Lidl la Cluj

caravana bucataria lidl

Sambata si duminica am lucrat, dar nu mi-a parut rau deloc! Sambata, 23 iulie si duminica, 24 iulie a campat la Cluj Caravana Bucataria Lidl si am petrecut 2 zile speciale alaturi de 4 din cele mai talentate si pasionate de gatit familii din Cluj, pentru ca a fost semi-finala si apoi finala regionala. 

Care este ideea? Caravana Lidl a umblat in toata tara in cautarea cele mai talentate familii in bucatarie. Familiile s-au inscris completand un formular pe suprize.lidl.rounde au scris reteta lor preferata de familie, reteta aceea cu care ii impresioneaza de fiecare data pe cei dragi dar si povestea in spatele ei. Au fost selectionate 4 familii care s-au organizat in echipe de cate 2 persoane, sot si sotie, mama si fiica, fiecare dupa cum e obisnuit de acasa. Apoi am tras la sorti familiile, care s-au intrecut la gatit doua cate doua, fiecare avand la dipoziie cate o ora sa pregateasca farfuria lor. Impreuna cu Chef Florin Dumitrescu si Chef Geta Ciocarlan, am tras la sorti pentru fiecare echipa cate o leguma si un tip de carne, ingrediente care trebuiau sa fie vedetele preparatului. Combinatiile au fost dintre cele mai dificile: peste cu vinete, vita cu vinete sau curcan…cu vinete 🙂 Da, sortii au hotarat in weekend ca vinetele sunt vedete in Bucataria Lidl.

caravana bucataria lidl IMG_20160726_012834

Sambata a fost cel mai greu, pentru ca am avut de jurizat 4 farfurii pregatite cu foarte mare drag si dedicare de cele 4 familii. Cu greu, cu mare greu, am decis sa treaca mai departe si sa ajunga in finala de duminica familia Paap si familia Ticlea. Chiar daca doar doua dintre cele familii au ajuns in finala, nimeni nu a plecat de la Caravana Bucataria Lidl suparat, fiecare familie participanta primind vouchere de cumparaturi in magazinele Lidl in valoare de 500 lei.

Duminica a fost finala locala si tragerea la sorti de la roata ingredientelor a fost unica pentru ambele echipe, am tras o singura data, o leguma si un tip de carne. Ambele familii, Paap si Ticlea au gatit cu aceleasi ingrediente: vinete si curcan. A fost foarte interesant sa vedem cum fiecare familie a folosit cele doua ingrediente intr-o maniera proprie si le-au transformat in ceva special. Dupa indelungi (nu chiar atat de lungi 🙂 ) deliberari, dupa ovationarile publicului, dupa ce am gustat din fiecare farfurie si cineva, nu spunem cine a preferat farfuria familiei Paap si altcineva, tot nu spunem cine, a preferat farfuria familiei Ticlea, votul decisiv a venit de la Chef Florin, care a decis ca cea mai talentata familie din Cluj si implicit castigatoarea finalei de duminica a fost familia Ticlea. Ei au castigat o excursie pentru 2 persoane intr-o destinatie din Romania, vacanta pe care si-o pot alege de pe Lidl Tour. Au fost lacrimi de fericire, si din partea mea, emotive cum ma stiti,si din partea concurentilor, iar atmosfera generala a fost WOW!

caravana bucataria lidl caravana bucataria lidl caravana bucataria lidl caravana bucataria lidl caravana bucataria lidl caravana bucataria lidl

Acum ca avem un finalist pe Cluj, Caravana Bucataria Lidl merge mai departe si urmeaza semifinala locala de la Brasov, apoi MAREA FINALA de la Bucuresti, pe 10-11 septembrie 2016. Marele castigator de la Bucuresti va primi pentru pasiunea si dedicarea lui in bucatarie marele premiu de 5000 euro si va participa la o campanie/spot marca Lidl! Si la Bucuresti vor fi o gramada de suprize pentru voi, iar la final ne vom bucura impreuna de un concert marca Feli!

Ce s-a mai intamplat in weekend? Lumea s-a racorit la corturile Lidl, copii au avut cortul lor special de activitati, a fost muzica, voie buna, selfie-uri, autografe, zambete de copii, zambete de oameni mari, arome  deosebite care au venit din bucatarie, care, apropos, este cea mai mare bucatarie mobila functionala din Romania! Deci da…am muncit in weekend dar nu am simtit asta, au fost zile speciale, intre oameni speciali si este mereu o mare placere sa il reintalnesc pe Florin Dumitrescu!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.