Muffins cu Nutella

Muffins cu nutella

Muffins cu Nutella. 3 ingrediente, fara mixer, fara pregatiri speciale, preparare 5 minute, coacere 15 minute. Cu alte cuvinte? Cele mai simple muffins din lume si totusi, atat de aromate si pe gustul tuturor! Ca Nutella este delicioasa, nu mai e niciun secret. Ca Nutella e iubita la nivel mondial? Se stie! Ca o data deschis, un borcan de Nutella se “evapora” fara sa ne dam seama? Cred ca expresia “este un lucru la fel de inutil ca data de expirare de pe un borcan de Nutella” spune tot. Ce poate nu stiati este ca la Lidl este in plina desfasurare Saptamana Marcilor si gasim Nutella la un pret foarte bun 🙂 Si cum iubesc Lidl la fel de mult ca si Nutella, le-am combinat intr-o super reteta – Muffins cu Nutella!

Muffins cu nutella

Dragii mei, daca nu aveti tava speciala pentru muffins, nu va faceti griji, puteti transforma foarte simplu reteta de muffins cu Nutella in negrese cu Nutella! Aveti nevoie doar de o tava cu dimensiunile 15×15 cm in care sa coaceti compozitia! La final am decorat muffins cu frisca naturala si fulgi de ciocolata, ceea ce nu e obligatoriu, insa “obligatoriu” este un pahar de lapte rece, care le completeaza gustul si fac din aceste muffins reteta ideala pentru mic dejun!

Ingrediente pentru 10 bucati

Timp de preparare 5 minute, timp de coacere 15 minute, dificultate redusa

  • 300g  Nutella
  • 130g faina Castello
  • 2 oua

Muffins cu nutella

Incingem cuptorul la 180°C si tapetam cu hartiute tava pentru muffins. Daca folosim o tava normal, o tapetam cu unt si hartie de copt. Amestecam toate ingredientele pana avem o compozitie omogena. Cu ajutorul unei linguri pentru inghetata, punem cate o cupa de compozitie in fiecare forma, astfel incat sa fie pe jumatate plina. Coacem muffins 13-15 minute sau pana au o crusta crocanta, usor crapata si trec testul scobitorii.

Muffins cu nutella

Exista ceva mai simplu de atat? Nu cred! Sa va fie de cel mai bine! 🙂

Muffins cu nutella

12 Comments

  1. fara un praf de copt ?

  2. denisa

    Ce icing ai folosit pentru briose, Teo? Arata foarte bine! Noi nu suntem fanii cremei pe baza de unt si zahar, asa ca incerc toate alternativele posibile.

  3. Buna! Sigur sunt delicios de ciocolatoase. Intrebare: nu contin nimic de crescut ( praf de copt/bicarbonat, etc)?

  4. Salut, Teo!
    Musai faina superioara pentru cozonac? 😀

  5. Buna Teo! Oare mie de ce nu mi-au crescut? Au ramas la acelasi nivel cum le-am pus in forme 🙁

  6. Deci nu punem praf de copt ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.