Senvis cu rosii uscate si cascaval

Salut! Si bine ati revenit in Teo’s Kitchen! Azi vorbim despre reteta de Senvis cu rosii uscate si cascaval, unul dintre senvisurile mele preferate pe timp de vara! Este perfect si pentru iesirile la iarba verde: il pregatiti de acasa si, la momentul oportun, pur si simplu il aruncati pe gratar! Va promit ca nimeni dar NIMENI nu se va plange ca nu are mezeluri sau carne. Feliile generoase, dar ultra generoase de cascaval, fac minuni!

senvis cu rosii uscate si cascaval

Si, daca tot vorbim de cascaval si de generozitate, vreau sa stiti ca reteta de Senvis cu rosii uscate si cascaval este reteta pe care “am donat-o” pentru una dintre cele mai faine campanii in care am fost implicata in ultimul timp – “Felicitari! Au castigat!” Delaco, alaturi de World Vision, SOS Satele Copiilor si Bucuria Darului, au initiat o campanie atat de faina incat nu puteam sa nu va povestesc despre ea si sa nu ma implic!

senvis cu rosii uscate si cascaval

“Felicitari! Au castigat!” –  Prima promotie din Romania unde garantat nu castigi niciun premiu pentru tine. Dar mii de copii iti vor multumi.

Mecanismul e foarte simplu: cumperi cascavalul Delaco DeSenvis si garantat oferi un senvis unui copil care are nevoie de mancare! Pe langa cele 180.000 de senvisuri, sunt si peste 5.000 de premii mari: DeImbracat, DeJucat sau DeInvatat (laptopuri, imbracaminte, jucarii, rechizite).

  1. Intri pe http://www.aucastigat.ro/
  2. Introduci codul de pe ambalaj ca sa activezi premiile
  3. Gasesti reteta preferata de sendvis a vedetelor participante in campanie

Ambasadorii campaniei? Vor duce copiilor premiile de la tine! Marian Ralea – DeInvatat, Catalina Ponor – DeJucat si Dana Rogoz – DeImbracat ♥

senvis cu rosii uscate si cascaval

Senvis cu rosii uscate si cascaval – tot ce trebuie sa stii despre reteta

  • Este ceea ce americanii numesc “grilled cheese sandwich”, doar ca noi nu il prajim in unt, ci pe gratar. Desigur, puteti praji senvisul si in tigaie, cu putin unt si folosind o tigaie sau o spatula pentru a-l apasa. Astfel, cascavalul se topeste frumos si senvisul devine delicios!
  • Eu am ales sa folosesc pesto de busuioc, sau Pesto alla Genovese, dar puteti folosi si unt pur si simplu sau crema de branza natur.
  • Rosiile uscate au o aroma deosebita, usor afumata. De aceea nici nu este nevoie de mezeluri, aroma este deva in senvis! Daca doriti totusi sa folositi mezeluri, eu v-as sugera un salam Italian, de tip salami, usor picant sau o sunca afumata, gen prosciutto.

senvis cu rosii uscate si cascaval

Ingrediente pentru reteta de Senvis cu rosii uscate si cascaval:

  • Paine toast
  • Cascaval DeSenvis Delaco
  • Rosii uscate
  • Pesto de busuioc (Pesto alla Genovese)
  • Valeriana/baby spanac

senvis cu rosii uscate si cascaval

Pentru modul de preparare al senvisului meu preferat, apasa cu incredere PLAY in fereastra de mai jos si urmareste reteta video ♥

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.