Decoratiuni de primavara pentru casa

Decoratiuni de primavara pentru casa – un articol care sper sa va inspire sa aduceti primavara si un strop de caldura in casele voastre!

Decoratiuni de primavara pentru casa – inspiratie si idei pentru o casa decorata dragut, cu un buget mic

decoratiuni de primavara pentru casa

Vine, vine, primavaraaaaa, se asterne-n toata taraaaa – nu, de fapt nu vine! Ca in fiecare an de cand ma cunoasteti…o fortez eu sa vina! Asta pentru ca pe la mijlocul lui februarie sunt deja SATULA de frig, gri, mocirla pe jos! Si iarna asta parca a fost cea mai lunga si cea mai gri din ultimii ani! Nu ma intelegeti gresit, iubesc zapada si ma bucur foarte mult ca a nins. Ce NU ma bucura este faptul ca nu a fost aproape deloc soare! La Cluj cel putin, a trecut o luna buna fara nicio raza de soare! Intuneric de dimineata pana seara si asta m-a indispus total! Nu am putu iesi la vesnicele mele „pelerinaje”, cum le spune Sergiu plimbarilor mele lungi. Nu am putut merge pe jos la cumparaturi. Nu am putu iesi nici macar in balcon sa ma bucur de o cafea la soare. Asa ca azi, cu articolul Decoratiuni de primavara pentru casa, m-am gandit sa aduc primavara si un look fresh in casa noastra si sper sa va inspir si pe voi!

decoratiuni de primavara pentru casa

Decoratiuni de primavara pentru casa – apasa PLAY mai jos pentru turul living-ului imbracat in hainute de primavara!

Decoratiuni de primavara pentru casa – Rame foto

Una dintre cele mai simple, ieftine si accesibile metode de a decora sunt ramele foto cu diverse mesaje. E super usor sa schimbati mesajele in functie de sezon/ocazie! Rame foto foarte variate si la preturi foarte bune gasiti la Pepco, Jumbo, Ikea si unele mai fancy gasiti la Nobila Casa sau magazinele cu decoratiuni. In ceea ce priveste mesajele, gasiti AICI mesajele pe fond alb cu citate din Biblie si AICI mesaje de primavara! Locul perfect pentru a gasi exact ceea ce va doriti? PINTREST! Si acolo dati o simpla cautare: FREE PRINTABLES … si ocazia/sezonul pentru care aveti nevoie. Simplu, ieftin si arata FOARTE BINE!

decoratiuni de primavara pentru casa

decoratiuni de primavara pentru casa

Decoratiuni de primavara pentru casa – Plante artificiale

O alta modalitate super accesibila de a decora sunt plantele si florile artificiale. De ce le prefer eu?

  • Sunt eterne! Daca le ingrijiti (le stregeti de praf, le spalati din cand in cand in apa calduta cu putin detergent de vase, pentru a le degresa etc) tin la infinit! Sunt o investitie buna!
  • Nu trebuie ingrijite! Ceea ce e un super plus mai ales pentru omuletii ca mine, care NU stiu ingriji plante si mai degraba le ucid decat sa le…tina in viata!
  • Sunt usor de schimbat in functie de sezon!
  • Se gasesc peste tot, la diverse preturi. Desigur, daca doriti unele care sa arate foarte real, costa putin mai mult DAR repet, sunt o investitie pe termen lung!

decoratiuni de primavara pentru casa

decoratiuni de primavara pentru casa

decoratiuni de primavara pentru casa

Decoratiuni de primavara pentru casa – Perne decorative

Despre pernele decorative v-am mai spus si in articolul cu Decoratiuni de toamna pentru casa si, cu riscul de a ma repeta, sunt o investite excelenta si ajuta la schimbarea oricarui spatiu, dau viata oricarei canepele! Cele mai frumoase fete de perna, din punctul meu de vedere, le gasiti la H&M Home. Eu le cumpar mereu numai cand sunt reduceri masive – vara le cumpar pe cele pentru Craciun si tot asa. Sunt o super modalitate de a improspata camera si le puteti rula pentru a nu va plictisi niciodata! La Pepco gasiti si fete de perna (ce ma enerveaza pe mine e ca majoritatea sunt 40x40cm si eu am multe perne mari, de 50x50cm) si tot acolo gasiti si perne decorative, nu doar fetele.

decoratiuni de primavara pentru casa

decoratiuni de primavara pentru casa

Sper din suflet ca v-am inspirat sa redecorati casuta pentru primavara si sa va inveseliti putin!

 

 

One Comment

  1. Buna ziua!
    Unde ati găsit acele plăntuțe pe care le ati pus in borcan alaturi de ghirlanda luminoasă? Arata foarte frumos tot ceea ce ati facut! Felicitări pentru tot!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.