Azi va aduc o reteta de desert, un dulce rapid, usor de preparat si totusi, ATAT de iubit de toata lumea – Chec cu iaurt […]
Teo. Teo de la Teo's Kitchen. Teo. Mama lui Luca. Teo. Super-Gospo. Teo. Wonder-Woman. Teo.
Fie ca e Craciun, Paste sau o simpla duminica, prajitura de casa este nelipsita de pe masa noastra. Aveti aici o varietate de retete de prajituri de casa, de la prajiturile copilariei noastre – reteta de prajitura Albinita, reteta de prajitura Alba ca Zapada, reteta de Cremsnit, reteta de Isler, eclere si pana la o colectie de retete de Brownies.
Azi va aduc o reteta de desert, un dulce rapid, usor de preparat si totusi, ATAT de iubit de toata lumea – Chec cu iaurt […]
Nu va mai vorbesc despre obsesia mea pentru toamna, dovleac copt, scortisoara sau amestecul de condiment Pumpkin Spice. Bine…o sa va mai vorbesc inca putin…stiti […]
Articolul de azi nu este despre reteta de Prajitura Ora X. Adica este…va dau si reteta, nu ma intelegeti gresit. Dar e vorba de mult […]
Biscuiti cu nuca sau biscuiti fragezi sunt gustarea ideala pentru mamici si pitici in egala masura! Se pregatesc usor, ii puteti pregati chiar impreuna cu […]
Dupa 2 luni de vara ca o toamna lunga…in sfarsit la meteo se anunta soare! Sincer, dupa 2 tentative esuate de concediu petrecut pe furtuna […]
Briosele sunt, cu siguranta, unul dintre cele mai “transportabile” deserturi. Desigur, puteam sa spun “usor de transportat”…dar atunci unde mai era farmecul? Azi va aduc […]
Uneori, lucrurile simple sunt cele mai bune. Sau, vorba americanilor “lees is more”. Dupa ce saptamana trecuta v-am aratat un tort spectaculos – Tort cheesecake […]
Ingredientele de sezon sunt unul din marile secrete ale retetelor cu gust. Normal ca vom face dulceata de capsuni in mai-iunie, cand capsunii sunt in […]
Prietena wikipedia spune ca TIRAMISU este o reteta de origine italiana, originara din regiunea Veneto, un desert pe baza de piscoturi (savoiardi) imbibate in cafea […]
Prajitura cu piure de castane este un desert deosebit, pentru ocazii deosebite. Are o aroma subtila data de piureul de castane, o textura usor crocanta […]