Gatesc pentru voi la Casa Ardeleana in Cluj

Dragii mei clujeni, a venit vremea sa ne cunoastem personal! Fie ca locuiti in Cluj sau sunteti in trecere in data de 24 iunie 2010 (Joi), va asteptam cu mic cu mare la Casa Ardeleana, unde am sa gatesc pentru prima data pentru voi. Gateala incepe la ora 19. Pretul meniului este fix, respectiv 45 de lei de persoana.

Restaurantul Casa Ardeleana se afla in centrul Clujului, in Complexul Sora Shopping Center, B-dul. 21 Decembrie 1989, Nr. 5, la demisol. Il stiti cu siguranta, pentru ca este unul dintre restaurantele in care se mananca foarte bine in Cluj.

Ce o sa mancam?

Aperitiv – 2 feluri de bruschette, unele cu salsa si unele cu guacamole dar si niste super carnaciori in aluat.

La fel principal ne facem de cap cu niste super cartofi noi glazurati, alaturi de aripioare de pui cu sos Teriyaki si frigarui de pui cu legume. Toate astea langa 2 sosuri marca Teo, unul din iaurt, verdeturi si alune si un sos barbeque, in variante home-made.

La desert avem o panna cotta buna de tot, cu un sos de capsuni usor vanilat.

Si neaparat, sa nu uitam, niciun invitat nu va pleca acasa fara o gustarica la pachet.

Pentru ca vrem sa stim sigur pentru cate personae gatim dar si pentru a fi siguri ca prindeti un loc la geam (cum ziceam noi cand eram mici), nu uitati sa faceti rezervare, prin email la:

, specificand numele vostru si numarul de persoane care vor participa.

Abia astept sa ne vedem si sper sa fim cat mai multi! P.S. Pozele au titlu orientativ, ca sa stiti cam despre ce e vorba.

Ne vedem Joi, pe 24 iunie la Casa Ardeleana, in Sora Shopping Center, da?

12 Comments

  1. yumm

  2. ff fain sa ai succes 🙂
    te pup pe curand

  3. Anonymous

    in 2 ore sunt la Cluj, clar o sa vin(merg);)

  4. fatduck

    as eliminia trei luptatori de K1 pentru prajiturica aia cu brinza si capsuni. iar daca as fi la bar, as gasi eu cite o licoare pentru fiecare fel glorios. dar pentru ca trebuie sa ne mentinem in buget si pentru ca nota generala a meniului mi se pare mie vag dulceaga, as da oricui un deget de Evan Williams, cel mai bun bourbon pe care-l poti lua la un pret decent din Romania.

  5. Boabe de Cafea

    Draga Teo,

    Sunt convinsa ca vei gati sublim! Si cei de la Casa ardeleneasca gatesc foarte bine, motiv pentru care ma intorc mereu cu placere la Cluj, in acest restaurant.

  6. Anonymous

    Teo te admir de foarte mult timp si o sa vin cu siguranta, as vrea sa stiu, ediul care va fi servit va fi sub forma de bufet suedez, se poate comanda si partial sau doar "la pachet" cu tot tacamul 🙂 Iti doresc succes in tot ceea ce faci si cat mai multa inspiratie! …. si cand apare cartea??? 🙂 Te pup, Elena

  7. Anonymous

    te asteptam in focsani…spor la delicatese

  8. Pariuri Sportive

    Deja salivez ! 😀

  9. Sylvia

    Draga Teo vreau sa te felicit in calitate de clujeanca 🙂 din pacate locuiesc in Franta si nu pot inca degusta bunatatile facute de tine ( cine stie poate in vara cand venim in vacanta) iti urmaresc cu drag blogul si imi plac tare bunatatile facute de tine.

  10. Teo ai fost o dragua aseara, ai multumirile mele la mine pe blog, as vrea sa stiu unde pot gasi reteta la acele bruschete cu branza de la aparitiv. Au fost bune de tot! Felicitari si o zi frumoasa

  11. cum a fost???????

  12. Anonymous

    Draga Teo, iti urmaresc blog-ul de cateva saptamani. Esti talentata, frumoasa (te-am urmarit la Pro TV) si o reala sursa de inspiratie pentru foarte multa lume.
    Iti multumesc pentru tot ceea ce faci!

    Sper ca aseara a iesit grozav, de fapt sunt sigura! Astept impresii!

    Cu mare drag, Andreea

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.