Etichete pentru borcane

A venit toamna, a venit toamna! Nu stiti cat de mult ma bucur! Nu numai pentru ca scap de caldura pe care nu o suport, ci si pentru ca venirea toamnei inseamna ca nu mai e atat de mult pana la Craciun! Si toamna se numara si borcanele din camara, nu? Daaaa! A venit vremea conservelor, muraturilor si a borcanelor frumos etichetate si asezate in camara pentru zilele reci de iarna.

Azi Luca a adormit foarte greu si ma striga in continuu. Sotul meu i-a explicat ca mama pune gogosari, pentru ca Mos Craciun o sa vina obosit si o sa vrea jumari cu gogosari in otet. Si la masa, tati o sa ii dea vin bun de la mamaie si Mosu, aburit, va uita la noi sacul cu jucarii. Asa sa fie! Pana una alta, ne pregatim de “pusul pe iarna” cu etichete pentru borcane. Mi le-ati tot cerut in anii trecuti si mereu nu am apucat sa le postez in timp util. Nu sunt creatie proprie, nu sunt eu cu grafica, dar sunt toate free printables, deci le putem folosi cu incredere si cu o constiinta curata. Asa cum e corect, va rog sa folositi etichetele numai pentru borcanele personale si NU in scop comercial. Pentru a folosi etichetele, faceti click pe imaginea dorita, pentru a se mari, dupa care le puteti salva in calculator.

Si daca tot a venit vorba de etichete si pus pe iarna, in curand o sa lansam cu concurs pe www.gospodini.ro, asa ca fiti vigilenti…

Cateva pentru gem, dulceata si compot de diverse feluri:

Cateva pentru zacusca sau diverse conserve:

Diverse, pentru borcane in general, cu orice fel de continut:

Si cateva vintage, potrivite pentru dulceturi mai pompoase, ca sic ea de trandafiri sau de portocale:

Sper sa va bucurati de ele si mai ales sa puneti conserve, si muraturi pentru iarna. Chiar daca e ceva de munca, gustul e de departe mult mai bun decat al produselor din comert si vorba aia, stiti sigur ce ati pus in borcane!

16 Comments

  1. rasfatzata

    Extraordinar! Multumesc mult Teo :* Sanatate multa si cat mai mult spor in bucatarie :*

  2. Bianca

    Bune etichetele de folosit!! Multumim.

  3. http://mamasiiubita.blogspot.com/

    Multumesc si pentru etichete si pentru idee.

  4. Livia

    esti super!Am 22 de ani,sunt inca studenta dar zilele astea m-ai inspirat si m-am pus pe treaba!Am facut zacusca dupa reteta ta si a iesit super buna!Multumesc frumos si mai astept retete!

  5. Parca sunt prea frumoase pentru niste bocane din care sigur o sa se mai prelinga cate ceva si o sa le tot spalam. Oricum, felicitari !

  6. Chriss

    Buna Dna Teo.Va urmaresc de multa vreme si am decis sa fac si eu acelasi lucru cu retetele mele si anume sa le pun pe un blog ca poate vor fi de ajutor cuiva in bucatarie.
    Aici ma puteti gasi daca va face placere
    http://sweetmomentwithjulia.blogspot.com/
    Va multumesc si eu ,ca toate gospodinele, pentru etihetele superbe pe care le-ati atasat.Cu siguranta voi folosi si eu citeva.MULTUMESC
    Spor maxim la pus conserve pentru iarna . PS Eu deja am pus castravetii.

  7. Anonymous

    N-am intrat de ceva vreme pe site si am fost neplacut surpinsa azi de multitudinea de reclame enervante care fac retetele practic invizibile si ilizibile. Te sfatuiesc sa faci ceva pentru ca site-ul sa redevina mai uman, ca asta te-a facut sa fii atit de agreata de cititori, impresia de "girl next door" care face mincare buna si ne spune si noua cum. Asa cum e acum, site-ul arata obositor si de-a dreptul enervant, eu una m-am lasat pagubasa in a citi ultimele postari, ca prea tot imi sareau in fata mixere braun si alte nazbitii. Toate bune, Cristina.

  8. David Octavian

    multumesc foarte mult pentru etichete.Sunt minunate si le voi folosi cu siguranta tot timpul de acum incolo 🙂

  9. Anonymous

    Eu as spune ca se pun dupa ce borcanele sunt curatate, asa ca nu mai exista riscul sa se murdareasca dragutele etichete….
    Eli

  10. Mie atat de mult imi plac borcanele! Mai ales ca sunt atat de usor de decorat:D

  11. Inspirata de postul tau, am cautat si eu inspiratie pentru borcane etichetate frumos. Imi place deschiderea ta spre noi cuceriri culinare.

  12. Monica Stancovici

    multumesc :*

  13. mehmet

    thanks sites.

  14. Anonymous

    Pe ce printam aceste etichete frumoase? exista coli speciale autocolante?

  15. Sunt superbe etichetele! Multumesc pentru efortul de a le cauta si a ni le da si noua. Apreciez tot ce faci, esti un exemplu bun pentru toate bucataresele fie ele incepatoare sau experimentate. Te urmaresc zilnic si ma inspiri sa devin mai buna in tot ceea ce fac. Succes in continuare!
    PS: am incercat sa iau legatura cu tine si pe privat, dar nu am reusit, as avea nevoie de vreo cateva sfaturi asa de la om la om, de la gospodina la gospodina, de la antreprenor la antreprenor).

  16. Lavi, multumesc de aprecieri, esti o draguta!!! Poti sa imi scrii mail la sectiunea de contact, mail-ul ajunge la mine 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.