De-a Bucătarii

In sfarsit a venit ziua pe care o asteptam de aproape un an: prima mea carte de bucate, puiul meu, va vedea in curand lumina zilei! Am asteptat-o atat de mult si mi-am dorit-o la fel de mult, incat nu pot sa exprim in cuvinte cat sunt de fericita ca a venit si momentul asta!

Cartea se numeste DE-A BUCATARII – 50 de retete de dulciuri pentru mamici iscusite si copii isteti, este publicata de editura Livingstone iar coperta ei va arata asa cum vedeti mai jos.

Am vrut sa fie o carte jucausa, vesela, care sa va ofere pe langa retele usoare si delicioase o alternativa pentru petrecerea timpului impreuna cu micutii vostri si o modalitatea de a va crea amintiri impreuna, de a va arata dragostea si grija pentru ei.

UPDATE: De-a Bucătarii se poate cumpara si online de pe eMag.ro, click aici pentru comanda.

Lansarea oficiala a cartii va avea loc pe 19 februarie 2011, in Bucuresti, la Clubul Taranului din cadrul Muzeului Taranului Roman, Soseaua Kiseleff nr. 3.

Nu am dorit o lansare clasica, unde doar stam la masa si vorbim despre carte, ci va fi un fel de workshop, cu multe dulciuri si bucurii pentru mamici si copii. Da, va asteptam la lansarea de pe 19 februarie cu tot cu micutii din dotare!

Perioada in care se putea face precomanda s-a incheiat.

Dar pana la lansarea din 19 februarie, despre care o sa va mai vorbesc, sa dau o alta veste buna: daca vreti sa fiti primii care au un exemplar De-a Bucatarii: puteti face acum PRECOMANDA. Toate exemplarele precomandate vor fi semnate de mine cu mult mult drag 😉

Cum intrati in posesia cartii? Pretul cartii va fi de 39,90 lei. Plata se va face prin ramburs iar expedierea se va face fie prin curierat rapid, livrarea se va face gratuit in Bucuresti si 15 lei in tara sau prin intermediul Postei Romane (insa livrarea va dura putin mai mult si trebuie sa ridicati coletul de la posta, dupa ce ati primit avizul), costul fiind de pana la 8 lei.

Va multumesc mult pentru sprijin, sper sa ne vedem pe 19 februarie si pana atunci astept cu drag mail-urile voastre pentru a precomanda DE-A BUCATARII – 50 de retete de dulciuri pentru mamici iscusite si copii isteti.

59 Comments

  1. Dienutza

    teo,ma bucur din suflet pt tine..la cat mai multe carti si la cat mai multe bucurii..
    Felicitari!

  2. Laura Frunza

    Felicitări, Teo, în sfârşit munca ta e răsplătită şi cu ceva mai palpabil decât recunoştinţa cititorilor tăi! Abia aştept să văd cartea, voi veni la lansare, desigur, aşa că nu o precomand, vreau să ne vedem şi să mi-o semnezi acolo. Bănuiesc că va fi şi cartea la vânzare în cadrul evenimentului. O săptămâna frumoasă!

  3. Anonymous

    Felicitari pentru lansare! Am trimis e-mail pt. precomanda. 🙂

  4. Anonymous

    si cei din strainatate cum pot obtine cartea ?

  5. Corina

    Felicitari, Teo! La cat mai multe publicatii!! Mi-ar fi placut sa faci o lansare si la Cluj, as fi venit cu foarte mare drag

  6. Deja am inceput sa primesc mailuri pentru precomanda. Va multumesc tuturor!

    Referitor la cei din strainatate, in cazul in care n-aveti pe nimeni in Romania care sa primeasca pentru voi cartea, atunci cred ca putem incerca sa o trimitem direct la voi, insa costurile pentru transport vor fi mult mai mari.

    O sa verific si revin cu detalii.

  7. Corina, cu siguranta va fi si lansare la Cluj, insa inca n-am stabilit o data anume. O sa fie anuntata pe blog.

  8. Anonymous

    Bravooo Teo, Felicitari pentru cartea pe care o asteptam de muuult:)
    Sigur o sa o comand cu toate ca nu am inca ajutorul de bucatar 😀 si poate ne vedem si la lansare 🙂

    Corina

  9. Corina

    OOO, super atunci! astept cu nerabdare..

  10. Lavinia

    Felicitari Teo! Abia astept sa primesc si eu cartea si poate ne intalnim si la lansare.Te pup!

  11. Anonymous

    Felicitari, Teo ! la ce ora e lansarea ?

  12. Nu stim inca ora exacta, dar va tinem la curent! Am vrut sa va spun data lansarii, sa nu aveti program in ziua respectiva 🙂

  13. Felicitari Teo pentru carte la cat mai multe de acum incolo

  14. Anonymous

    Felicitari…de abia astept data de 19..Este super ca o lansezi in weekend, sa pot veni si eu cu pitica mea :). Fii binecuvantata. Angi

  15. Anonymous

    Felicitari pt carte si la mai multe…

  16. Anonymous

    Teo felicitari si astept si o carte cu retete de mancaruri asa cum numai tu stii sa faci:)

  17. cristi

    Credeti ca ar fi un cadou bun de 1 martie pentru sora mea, care urmeaza sa faca un bebe? As vrea sa o comand pentru ea

  18. vulpitza

    Felicitari si la cat mai multe!

  19. Felicitari Teo! Asteptam lansarea din Cluj:)

  20. Anonymous

    Oare e corect titlul din punct de vedere gramatical? Nu prea suna corect.

  21. deealexx

    Felicitari!

    pentru cei din strainatate, ai putea face un E-book 🙂

  22. Anonymous

    Pentru anonimul-gramatic : titlul e corect. Tu nu te-ai jucat niciodata de-a doctorul sau de-a vanzatoarea ? 🙂
    Rux

  23. Felicitari si la cat mai multe carti de bucate.

  24. Anonymous

    Buna Teo
    si eu as fi interesata de livrarea in strainatate ( Canada ) In caz ca ai timp sa afli mai multe amanunte astept cu nerabdare sa stiu daca voi putea avea cartea ta.
    Felicitari si succes la lansare !!!
    Felicia

  25. Nu pot decat sa va multumesc, din nou, pentru toata sustinerea voastra! Cuvintele nu ajung pentru a va mutumi si spun asta din tot sufletul.

    Cat despre titlul cartii, daca noi ne jucam in copilarie de-a mama si de-a tata, de-a doctorul sau de-a soldatii, copiii nostru de ce s-ar juca de'a Ben10 sau de'a Scooby Doo si nu DE'A BUCATARII? Da, e corect din toate punctele de vedere, atat gramatical cat si moral 🙂

  26. Anonymous

    Hi Teo,
    Ma bucur foarte mult pentru tine si as vrea sa te intreb cum pot intra si eu in posesia cartii tale.Sunt stabilita in USA Carolina de Nord.Retetele tale sunt excelente si nu as vrea sa ratez nici una.Inca o data,felicitari pentru lansare.

  27. Pentru cei care sunt stabiliti in afara tarii, ma gandesc ca cea mai buna varianta ar fi sa comandati cartea pe adresa unei persoane din Romania, care s-o si poata plati prin ramburs si care ulterior sa v-o trimita in tara in care va aflati.

    Deocamdata nu exista implementata o modalitate de plata cu card sau transfer bancar.

  28. Anonymous

    Felictari Teo ! Am trimis precomanda…astept cu nerabdare "puiul" tau! Te pup cu mare drag ! Madalina

  29. Buna Teo! Felicitari!!! Pe la Timisoara nu ajungi? ;;) Tare mi-as dori sa pot lua cartea din mana ta. Te pup!

  30. Felicitari draga Teo! Cartea arata minunat din cat se vede in poza!
    La cat mai multe aparitii!

  31. springflower24

    Buna Teo! Ma bucur sa aud ca "De-a bucatarii" se va lansa curand, am asteptat-o cu nerabdare si abia astept sa rasfoiesc! Am scris un blog despre carte pe blogul meu dedicat copiilor si parintilor http://locdejoaca1.wordpress.com/2011/01/25/de-a-bucatarii-de-teo-rogobete/ , aici mai exact! Cu ocazia acestui comment, vreau sa iti multumesc si pentru momentele in care blogul tau a fost sursa de inspiratie pentru mine! 🙂

  32. Anonymous

    o sa fie cele mai delicioase retete, asa cum numai tu stii sa faci:-) iti doresc inca o data succes maxim si multe carti. te puuuuup. Emi

  33. Rallu (miresici)

    Yupiiii!!!! Abia asteptam momentul asta, Teo!! Sper sa pot veni la eveniment (daca nu intervine ceva cu pitica), ma bucur mult pentru tine (si pentru noi totodata :D), la cat mai multe aparitii!!! pupici si lui Sarmaluca (ce frumusel a iesit in poza de pe coperta!)

  34. Diana Raducu

    Felicitari, Teo! Ma bucur enorm pentru tine. Iti doresc mult succes si… vanzare buna! 🙂 Meriti asta!

    Cu toate ca nu sunt mamica (am doar 21 de ani si sunt studenta), intru mai cu viata in bucatarie de cand am gasit blogul tau, care, de altfel, nici nu ai cum sa nu-l gasesti, apare primul in motorul de cautare la majoritatea retetelor 🙂
    Era o vreme cand visam si eu sa ajung ca tine, dar momentan nu se mai poate, am luat-o in alta directie. De fapt, nu se stie niciodata 🙂
    Mult succes iti doresc Teo si iti multumesc atat pentru retetele tale minunate, cat si pentru informatiile din Cluj, pe care le mai postezi din cand in cand!

    Te pup!

  35. Saloane.ro

    felicitari din tot sufletul! iti doresc mult succes cu aceasta carte si la cat mai multi puiuti vanduti!

  36. Anonymous

    Urmaresc blogul tau – chiar daca sunt un semi-dezastru in bucatarie – si mi-ar placea sa am cartea ta; am o intrebare: cartea este si pt anti-talente ? 🙂
    Adica, explica de la a la z sau se adreseaza bucatarilor cu ceva experienta?
    De ex: intr-o reteta poate scrie 'faina cat cuprinde' sau '250gr faina'?

    Te rog sa nu consideri intrebarea ca fiind impertinenta; eu la nivelul ala sunt de "250gr faina".

    Roxana

  37. As vrea sa stiu daca o astfel de lansare poate avea loc si la constanta. Felicitari pentru carte!

  38. felicitari Teo!
    sa nu ne uiti pe clujeni ca punem bariera si nu te m lasam din "Flore(sti)nta" :p in CJ!

    azi ma gindeam ca as minca un tort marca Teo… si ca nu am chef sa-l fac si ca poate m sunt oameni interesati de torturi speciale pt zile speciale?! poate nu avem tot timpul timp :p sa bucatarim si eu una m-as bucura sa vin sa-l iau gata facut de la tine si sa platesc cat trebuie si… uite o idee (vreau 2% din profit pt ideea asta) :)))

    Teo de ce nu faci torturi pt aniversari?! dam comanda pe email, nu e nevoie de certificat de calitate… si poate asa in timp se string finante pentru un restaurant/coffee shop/cofetarie etc marca Teo… Teo's corner!

    well… good luck!

  39. Anonymous

    felicitari! vino si in Timisoara. te asteptam cu mare drag.

  40. Anonymous

    Felicitari! M-as bucura foarte tare daca ai scoate chiar o revista de bucate cu o perioada lunara.Cred ca ar avea mare succes si ar fi accesibila la pret pt toata lumea.Daca prezentarea retetelor ar fi identica ca pe blogul tau, cred ca ai da de furca concuretei din acest domeniu.

  41. mihaela

    Felicitari pentru care, sa aveti succes cu ea si poate apare si volumul 2, mult noroc!

  42. ghiocel07

    Felicitari pentru editare, perseverenta si curaj. Despre retete ce sa zic, te citesc si-mi placi foarte mult. Bafta in continuare.

  43. Roxana,
    cartea este facuta pe intelesul tuturor, ideea e de a face ceva amuzant in bucatarie impreuna cu piticii vostri, nicidecum sa va puna in dificultate atunci cand vreti sa incercati o reteta.

    Va multumesc pentru aprecieri!

  44. andreea_m

    Felicitari Teo pentru carte, abia astept sa o citesc…..te asteptam cu lansarea la Cluj………….oare ne primesti la lansare insotite de bebei? :))………te pupa cuba si cubu…si mai nou si cubica :))

  45. Bineinteles ca va primim 😀

    Si noi va pupam, ne e dor de voi si ar putea sa vina toata familia de cuburi la noi in vizita 🙂

  46. Anonymous

    am primit cartea…este minunata !! felicitari…din partea mea si a bb-usului care este in burtica :)) si care va avea parte cu siguranta de minunatele tale retete..

    cu multa admiratie,

    MIhaela Negru

  47. Silvia Mateicu

    Multumesc Teo ,

    Cartea ta , a juns la micuta bucatareasa Yvonne!A fost foarte incantata de ea si spera sa te cunoasca la lansare ,

    Toate cele bune , Silvia Mateicu

  48. Anonymous

    Am primit si eu cartea ieri, multumesc si o asteptam pe urmatoarea!

  49. Anonymous

    Multumesc Teo !
    am primit cartea astazi la servici si deja sunt acasa si voi face deja prima reteta din carte..respectiv clatitute cu mere pufoase…Imaginatia imi joace feste deja…abia astept sa le fac si sa le pap impreuna cu familia.
    Astept volumul 2..
    Ne vedem pe 19…
    Mult succes !!

  50. Anonymous

    Buna si felicitari, categoric este o ideea buna ce ai facut tu ! intrebarea mea este daca o sa putem cumpara cartea chiar in ziua lansarii, ma gandeam sa vin si sa si "gust" din atmosfera "Teo". Nu stiu daca s-a scris pe aici, am rasfoit in graba, dar nu stiu daca ai raspuns si la intrebarea asta. Mersi, Cristina M

  51. Desigur, carti se vor gasi de cumparat si la lansare 🙂 Ne vedem acolo!

  52. Tincuta

    Teo, cei ce vin la lansare primesc si autograf cand cumpara cartea??

  53. Tincuta, bineinteles ca voi semna carti si la lansare 🙂

  54. Tincuta

    Iupii!!!Ce bine!! Eu n-o sa pot veni pt ca sunt f f departe…dar o sa vina nasica mea la lansarea din Bucuresti..si o sa te roage sa scrii acolo frumos ca e pt fetita mea, pt ca o sa o probam impreuna toate retetele, apoi o sa i-o las ei mostenire :)! Iti mai spun ca te am descoperit acu 4 ani aprox cautand o banala reteta de tocanita de ciuperci si de atunci "esti aproape zilnic pe masa noastra" :)))! Iti doresc mult succes in continuare , ai toata admiratia mea, si sper ca intr-o buna zi cand venim acasa in concediu sa venim la Cluj la tine la restaurant/cofetarie "sa ne innebunim papilele gustative" !!

  55. Ioana

    Am trimis si eu o precomanda in 6 februarie, na-m primit raspuns, dar sper din suflet sa o fi primit Teo si la randul meu sa primesc cartile. Una e pentru mine, iar cealalta pentru prietena mea din Canada, care si-o doreste neaparat. Pupici si felicitari!

  56. Ioana, am primit mailul/precomanda insa nu stiu daca au fost expediate cartile catre tine. Am discutat deja cu cei care se ocupa de asta si te vor contacta ei pentru a clarifica situatia.

    Multumesc ca mi-ai spus 🙂

  57. Bucataras

    La ce ora este lansarea?

  58. La ora 12:00 la pranz 🙂
    Ne vedem acolo!

  59. Anonymous

    iti multumesc mult teo pt toate retetele facute de tine sunt impresionata cu ele sunt foarte fericita iti multumesc mult s mult noroc in continuare

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.