Voi ce ati face cu o masina de tocat electrica?

NM-120

Dragilor, numa maine nu-i poimaine si vin Srabatorile de Iarna. Voi stiti deja ca eu sunt fan mancare traditionala de sarbatori si chiar cred ca bucatele traditionale, gen toba, lebar, caltabosi si mai ales carntii de casa, nu au voie sa lipseasca de pe masa oricarui roman gospodar! Asa ca, pentru ca nu toata lumea are masina de facut carnati sau masina de tocat carne in general, ne-am gandit sa va ajutam sa va “utilati” bucataria cu 2 masini electrice de tocat carne Naumann. Spun NE-AM gandit pentru ca premiile sunt oferite de prietenii de la Naumann si ca sa va sporiti sansele de castig, concursul se desfasoara concomitent pe inca 4 bloguri drag mie: Bucatarul Maniac, Laura Adamache, Retete ca la mama si Retetele lui Radu. Chiar daca aici puteti lasa un singur comentariu, va puteti inscrie si pe celelalte bloguri 🙂

Acum, sa va spun cate ceva despre cele doua premii:

1.Masina de tocat electrica Naumann 300 Tradition are o putere de 1200W, 2 accesorii, unul pentru pentru carnatii de porc si altul pentru cei de oaie, 3 site din inox, accesorii speciale pentru chiftele si kebab si daca Doamne-fereste sa blocheaza ceva, are si o functie speciala de deblocare.

masina de tocat electrica

2.Masina de tocat electrica Naumann NM 120 are o putere de de 1.500W, poate toca pana la 1.5 kg de carne pe minut, are si ea functia de deblocare in caz de urgenta dar si o multitudine de accesorii: sita din inox fina (5mm), medie (7mm), grosiera (triunghi), un accesoriu special pentru tocarea si indepartarea samburilor, super util pentru rosii, zmeura sau capsuni, bineinteles ca are si un accesoriu pentru carnati dar si pentru pentru kebab sau biscuiti.

masina de tocat electrica

Ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs?

1. Perioada de inscriere in concurs este 21 noiembrie (azi) si pana in 4 decembrie, ora 23:59.
2. Castigatorii vor fi anuntati pe 5 decembrie, printr-un update la acest articol. Castigatorii vor fi trasi la sorti prin intermediul random.org
3. Puteti participa cu un singur comentariu, aici pe blog. Conditia este sa folositi in comentariile de pe blog numele vostru real, pentru a nu fi confuzii cu Facebook-ul.
4. Premiile pot fi livrate doar in Romania, insa, daca locuiti in strainatate si doriti sa participate, putem livra premiul la o adresa din Romania, unde puteti intra in posesia lui.

Astept cu mare drag comentariile voastre in care sa imi spuneti VOI CE ATI PREPARA CU MASINILE ELECTRICE DE TOCAT?

Update 5 decembrie: Dragilor, asa cum v-am spus atunci cand am publicat acest concurs, in data de 5 decembrie facem tragerea la sorti. Am primit in total 650 de comentarii valide publicate pana in data de 4 decembrie la ora 23:59

Dupa ce am verificat toate comentariile primite, am extras din baza de date comentariile valide si le-am ordonat crescator in functie de data, ora si minutul la care au fost trimise de participanti. Astfel, fiecare comentariu a primit un numar de la 1 la 650. Apoi am intrat pe random.org si am extras 2 numere de la 1 la 650, iar numerele castigatoare au fost in 261 (Radu Lucia, castigatorul masinii de tocat electrica Naumann 300 Tradition) si 75 (Constantin Andreea Catalina, castigatorul masinii de tocat electrica Naumann NM 120). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail pentru a primi detalii despre cum pot intra in posesia premiului. Mai jos, va atasez si video-ul cu tragerea la sorti, in care am blurat adresele de mail si ip-urile participantilor.

Va multumesc tuturor pentru participare si ii felicit pe castigatori!

650 Comments

  1. Carmen

    Sarmale, carnati de casa, chiftelute, placinta cu carne, zacusca, suc de rosii…

    • adochitei

      O viata intreaga mi-am dorit sa am un aparat care sa-mi usureze munca de zi cu zi in bucatarie si daca in tinerete nu mi-am permis din alte motive acum ca pensionara este un… vis sa pot face mai usor tocaturi pentru o multime de preparate,dulciuri,sucuri…Poate ca Mos Craciun exista!!!

    • Daniela Uceanu

      Buna Teo!Daca as castiga aceasta senzationala masina as darui-o mamei mele care locuieste la tara.Cu ajutorul ei am pregati toate retetele traditionale de Craciun:sarmale,caltabosi,carnati,chifte ,urmand ca in vara sa o folosim pentru suc de rosii,bulion,zacusca.Succes tuturor participantilor!

    • pop aurelia

      Sa fiu sincera eu as toca niste carne de porc si as face niste carnati afumati asa cum numai in Satu-Mare se gasesc! Mi-ar fi de mare ajutor o masina de tocat,sincera finca in fiecare an cer de la vecina sa putem face carnatii cand taiem porcul.

    • Simonis Laurentiu

      Sper sa castig aceasta masina de tocat care mi-o doresc mult!Cu autorul ei as putea sa prepar urmatoarele:musaca de cartofi cu carne tocata,gratar din carne de curcan cu susan,Rulada de carne cu spanac si rosii cu garnitura de legume sote,Ciuperci umplute cu carne tocata si sos de parmezan,Lasagna cu carne tocata din piept de pui

    • ILIE LAUREAN

      As prepara pentru sarbatori,asa cum spune traditia romaneasca:carnati,toba,sarmale,iar mai apoi mi-ar fi foarte utila in gospodarie pentru multe alte intrebuintari!

  2. Eu as face o ciorba delicioasa de perisoare! 🙂

  3. Mmmmmm, niste sarmalute cu carne de vita.

  4. Daniela

    Biscuitei de casa ca la bunica 🙂

  5. Camelia

    Buna. Mi-ar fi de foarte mare folosuna dintre aceste masini de tocat la pregatirea carnatilor, la tocarea carnii pentru sarmale, chiftele si alte bunatati, dar si pentru tocat zarzavat si a face suc de rosii care nu lipsesc din camara mea. Oricum sunt extraordinar de utile si as fi foarte multumita si incantata daca as castiga una.
    Multumesc

  6. Alina Sampetru

    Dac as castiga aceasta minunata masina de tocat i-as face-o cadou mamei pentru a-mi prepara carnatii gustosi de Craciun impreuna cu bunica.

  7. Paun Catalina Cezarina

    Eu as toca niste carne de porc pentru carnati!

  8. Viorel

    Buna ziua. As dori una din aceste minunate masini de tocat pentru prietena mea, viitoarea mea sotie, pentru ca nu avem una si are nevoie pentru tocat carne de sarmale, chiftele, carnati si alte bunatati la care se pricepe foarte mult dar si pentru zarzavaturi, suc de rosii si nectar de fructe. I-as face cea mai mare bucurie acum in prag de Craciun. Multumesc

  9. Prima reteta la care as folosi una dintre cele doua masini de tocat, ar fi pastele bolognese pe care le gatesc des pentru ca ne plac foarte mult.

  10. Veronica Costache

    Mancare proaspata si sigura, pentru familia mea.

  11. Mihaela Ichim Hutu

    Sotul meu isi doreste foarte mult o masina de tocat, e fan al bucatariei romanesti si nu exista Craciun in care sa nu taiem porcul si el sa se ocupe de toate .Stam in Spania de cativa ani, iar anul care vine am dori sa ne intoarcem in tara de tot. Daca as putea castiga masina, ar fii un cadou foarte frumos de Craciun pentru el.Chiar stateam si ma gandeam ce as putea sa ii fac cadou de sarbatori.
    Va multumesc!

  12. Cristina Tamas

    Mama, ce minunatie de carnati as face de Craciun cu una din aceste masini de tocat!

  13. Bedelean Aura

    As folosi la maxim aceasta masina, cu toate functiile ei, in primul rand pentru ca imi place sa bucataresc si apoi pentru ca iti usureaza foarte mult munca. Sa fie cu noroc, cum ziceai!

  14. eu as prepara biscuiti cu piticul meu care e foarte incantat sa ma ajute la preparat dulciuri

  15. Morar Iulia Maria

    Buna,
    As toca zarzavaturi, carnea pentru varza a la cluj, pentru chiftele etc. Intotdeauna apelez la masina de tocat a cumnatei mele si imi doresc de mult una.

  16. Sanfiroiu Ileana Cristina

    In primul rand as folosi-o la tocat carne pentru delicioasele sarmale de sarbatori si in timp sigur isi va gasi si o alta intrebuintare.

  17. As face toate retetele postate de TEO 😉

  18. Dumitru Catalina

    mi-ar fi de mare folos in prepararea tuturor bunatatilor pentru masa de Craciun(carnati,sarmale etc).

  19. Trifu Andra Cristina

    Sarmanale, sarmale si iar sarmale! Si carnati, ca tot vin sarbatorile …

  20. Daniela Tabirtoiu

    Cu masina de tocat as face preparatele noastre traditionale.
    Multumim pentru premiu…este extraordinar de util in casa fiecarei gospodine.

  21. MIhaela Galben

    Cu siguranta as folosi toate functiile, dar in special la tocat carne si la biscuiti.

  22. ADELINA OANA POPESCU

    Salut,
    As gati sarmalute, musaca si poate niste burgeri homemade.
    Merci!

  23. Ioana Patrichi

    Tare bine mi-ar prinde, mai ales ca eu nu cumpar carne direct tocata din comert. Si as face carnati prima data 🙂

  24. cazacu tory

    cate nu poti face cu o masina de tocat…mi-ar placea sa fac biscuiti de casa ca am mai mult spor cu una elecrtrica decat cu cea veche

  25. CIRSTEA CAMELIA

    IMI DORESC DIN SUFLET ACEASTA MASINA DE TOCAT.ESTE EFICIENTA SI UTILA.MULTUMESC

  26. Carmen

    Niste carnaciori de casa cred ca ar fi mmmmmmm 🙂

  27. Dehelean Daniela

    Multumim pentru retele minunate pe care nu le oferiti. Masinile acestea sunt utile in bucatarie in mai multe scopuri, dar mi-ar placea sa le folosesc mai mult pentru a face niste carnati buni de casa, pentru perioada Craciunului si a sucului proaspat de rosii pentru paste, pizza. De fapt si pentru sosuri de fructe necesar tartelor. Succes tuturor!

  28. ionica

    Fac foarte multe retete cu carne tocata deci sigur as toca carne cu ea pentru a gati retete savuroase.

  29. Monica

    Asa cum deja ai pomenit mai e putin si sarbatorile sosesc. La noi in familie traditia se pastreaza – de Ignat taiem porcul. Cand vine timpul sa tocam carnea pentru carnati apar mici discutii – ca tu, ca el…si pana la urma saraca mama se chinuie. Tare mi-as dori sa-i fac o surpriza anul acesta in sensul ca va toca carnea fara sa mai fie nevoie sa invarta manivela si nu mai vorbesc de umplutul carnatilor care ar fi mult mai usor.

  30. Elena Stefan

    Ca sa fiu sincera, eu i-as da-o mamei, pentru ca ea se ocupa de mancarea traditionala la noi acasa (in afara de preparatele de Craciun, i-ar fi foarte utila vara cand face foarte multe conserve pentru iarna). Eu sunt abia initiata intr-ale gatitului si incerc retete mai simple, desi mi-am promis ca o sa fac reteta ta de papanasi (pana acum am facut brownies si negresa cu mascarpone si ciocolata de pe blogul tau si au iesit dementiale, mi-a cerut si mama reteta :P). Te pup!

  31. militaru andrada

    cu masina de tocat electrica as prepara rulada de porc

  32. Dorina

    De cateva luni, incercam sa punem deoparte niste banuti sa luam o jumatate de porc. E clrr o investitie buna, pentru ca e porc crescut numai cu zer si faina de malai sanatoasa, din productia proprie a celui care il vinde.
    Zilele trecute ma gandeam ca bine ar prinde o masina de tocat electrica; sunt de facut carnati, caltabosi, carne de tocat pentru congelator… Cand ma gandesc cat am de invartit la manivela.
    In plus, imi place sa cumpar carne de porc pe care sa o toc eu, acasa, desi oasele nu ma prea ajuta. Nu-mi place s agasesc in carnea tocata tendoane, vene si zgarciuri.
    Cam asta as face eu cu ea, daca ar ajunge in mana mea, si sincer m-as bucura pentru ca oasele ma cam dor si mi-ar prinde tare bine.
    Toate cele bune si succes tututor participantilor.

  33. Julia Tanase

    Eu as toca ficatul crud,necesar pt. anumite preaparari,umpluturi..carne de oaie si de curcan…chestii pe care nu le poti gasi gata tocate la macelar.

  34. Radulov Alina

    La prepararea mezelurilor pentru care vom sacrifica un porcusor crescut la tara!

  35. As folosi masina de tocat electrica pentru a-mi usura munca. As renunta la vechea masina manuala de facut bulion… fiindca toti care au facut bulion cu o astfel de masinarie stiu ca tine o vesnicie. Sa nu uitam de gustoasa zacusca… pentru care la fel, folosesc o masinarie manuala. Pe scurt, o astfel de masinarie mi-ar usura munca 😀

  36. Szabo Melinda

    In primul rand as pregati caltabosi si carnati de casa pentru sarbatorile ce urmeaza sa vina, impreuna cu mama!

  37. Tanase Alexandra

    Hmmm, as toca niste carne pentru primele sarmale gatite de mine. Indraznesc sa incerc de Craciun 🙂

  38. Ungureanu Gabriela

    carnati

  39. ungureanu ioana

    sarmale

  40. mata georgiana

    De cand m-am mutat la casa noua nu am mai tocat nimic… daca as avea aceasta masina as face niste burgeri suculenti si lasagna 🙂

  41. Ungureanu dragu

    mici

  42. Ecaterina Mihaela Dumitru

    O modalitate mai buna de a pregăti porcul pe care la-m cumparat .Si a pregăti cu aceasta minunata masina de tocat carnati deliciosi pentru masa de Crăciun.

  43. Ungureanu dumitru

    mici,carnati

  44. oprea ion

    zacusca

  45. TUDOR VERONICA

    As face suc de rosii.

  46. Irina Pop

    carnati bavarezi, hamburgeri home made, adana kebap,

  47. criste ramona

    Ar fi multe de spus si de facut cu o masina de tocat electrica.In primul rand cel mai mult urasc sa cumpar carne deja tocata din comert pentru ca nu stiu exact ce se afla in compozitia ei.Iar daca sunt in fata variantei de ami alege eu ce carne vreau sa mi se toace,nu imi place ca nu e spalata inainte.Deci masina de tocat electrica NAUMANN cu siguranta imi va face viata mai usoara si mancarea mai savuroasa si unde mai pui ca voi avea si carnati de casa pe masa de sarbatori!Woaw!Asa bucurie da!Sa vina mosul mai repede la mine anul asta, oare?:)

  48. lautarescu adriana

    zarzavat

  49. As toca, amesteca continuu. Familia mea adora mirosul biscuitilor de casa, atunci cand se coc. Savuram pateul de ficatei de casa, trecut de mai multe ori prin masina, fin si catifelat. Aspectul unei supe de rosii cu galusti, cu suc proaspat stors, te face salivezi, chiar daca nu ti-e foame. Sa continui cu magia lasagna bolognese? Sau atractia unei musacale? Mirosul de neconfundat al chiftelutelor la prajit? Dar cine rezista unui soufle cu sos de zmeura? Cred ca as putea sa visez la delicii la nesfarsit…

  50. lautarescu daniel

    mici,carnati,chiftele

  51. svetlana diaconu

    Cu o masina de tocat se pot prepara o multime de bucate,incepind de la carne care este necesara pentru(chiftelute,cirnati,lasagna etc) pina la piureuri din legume si fructe.Mai ales daca avem in familie un pici atunci e foarte simplu sa pregatim totul proaspat in conditii casnice.Masina de tocat e un foarte bun ajutor in bucataria oricarei gospodine.Multumesc

  52. Cristina Oprea

    As face tot ce se poate. Carnaciori (ca-i plac sotului meu), carne tocata pt diverse preparate si biscuiti ce faceam la mama acasa cand eram copil.

  53. Carmen Opris

    As folosi aceasta masina pentru a prepara carnati, chiftele, sarmale si bineinteles, bulion

  54. Mierlau Mirela Iliana

    Foarte utile premiile, cred ca pentru orice gospodina. Cu masini le de tocat as prepara in primul rand carnatii traditionali romanesti,apoi mancaruri ce se mai pot pregatii cu carne tocata: ciorba de perisoare,preferata baietelului meu,chiftelute,musaca,SOS Bolognese,dulciuri cum ar fi Salam de biscuiti.Iar nu in ultimul rand as pregatii bulin,suc de rosii…

  55. Florentina

    De Craciun mi-as dori o masina ca aceasta, as prepara sarmalute din carne macinata proaspat, carnaciori de casa si ciorba de perisoare, nimic nu se compara cu gustul mancarilor pregatite din carne proaspat macinata sau mirosul biscuitilor facuti in casa.

  56. Cu aceasta masina de tocat ,as pregati in primul rand chiftelutele mele preferate de pui ,iar dupa aceea retetele tale care ma inspira mereu :):):)

  57. FLOREA MIRELA

    Sunt super aceste premii, tare buna ar fi o masina din aceasta de la NAUMANN, mi-ar prinde tare bine, chiar imi doresc sa castig …macar una 🙂 . Asi folosi-o la cateva retete delicoase (deja ma gandesc ce ajutor bun ar fi pentru mine si cei din familia mea si ce retete supe bune ar iesi din aceasta combinatie … EU (si un mic ajutor) + Masina de tocat carne NAUMANN = super retete delicioase) : carnaciori, mititei, chiftelute, sarmalute, perisoare, rulada de carne, ardei umpluti, musaca, drob, zacusca, bulion, ketchup, pasta de legume si de fructe, fasole batuta. Sa ne vedem cu bine 🙂

  58. candrea nadia alina

    Ciorba de perisoare, chiftele marinate, sarmalute.
    Multumesc!

  59. Darie Mariana

    Eu ce as face? As toca carne pt a prepara diferse bunatati pt sarbatori si nu numai, rosii, biscuiti etc cu care i-as bucura pe cei dragi! Mi-ar fi f utila si mi-o doresc desi nu am castigat niciodata nimic asa ca sunt slabe sanse…

  60. Afinia

    Buna Teo,
    Ce as face cu o masina de tocat electrica…..cate nu as face :). In primul rand mai multe preparate care necesita carne tocata: sarmalute, varza a la cluj, chiftelute si acum, ca se apropie Craciunul, traditionalii carnati de casa. De asemenea, toamna nu m-as mai chinui cu masina manuala de rosii… totul ar merge mult mai usor, mai curat si mai repede.

  61. Andreea beleiu

    Oau! Ce nu as face cu aceasta masina?? As face carne tocata proaspata pt iubita mea micuta, i- as face carnaciori proaspeti, biscuiti, suc de rosii, si multe altele! Sper sa castig:)! Va pup

  62. Cu masina aceasta de tocat as pregati bunatatile pentru masa de sarbatori. Prima masa de sarbatori pe care o voi pregati in calitate de “femeie marita” :D… deci trebuie sa iasa totul ca la carte si mi-ar fi de un real folos ;).

  63. MatfeevFelicia Catalina

    Sincera sa fiu, asa o mașina de tocat electrica nu ar trebui sa lipsească din bucătăria oricărei gospodine. Dacă as avea o asemenea mașina as prepara mult mai ușor acele chifteluțe din piept de pasare super delicioasa,iar un pahar de suc de roșii proaspăt este mai mult decât binevenit. Si pentru ca tot se apropie sărbătorile de iarna ,pe mine m-ar tenta grozav câteva ,,fire ,, de carnați făcuți in propria bucătărie …idei sunt multe ceea ce lipsește este doar mașina de tocat electrica.

  64. raluca puscov

    Poti face atatea cu o masina de tocat electrica…… Dar, pentru ca se apropie sarbatorile de iarna si prin traditie se taie porcul de Craciun, nu ma pot gandi decat la niste carnati de casa, gustosi, aromati…sa-ti lingi degetele nu alta. Apoi afumati, asa cum se facea la tara….

  65. amariutei gabriela

    Pentru mine aceasta masina de tocat ar fi ca o mana cereasca .,avind coxatroza m-ar ajuta enorm in tocarea carnii , cirnati , caltabos,si tot ceea ce se poate face mai ales de craciun .

  66. Elena Diac

    Hmm .. buna intrebarea tau , greu raspunsul meu : DE TOATE TEO…chiar de toate .. pot sa iti in schimb ce as face pentru prima data (daca as castiga bineinteles ) : carnati , carnati si iar carnati … o fi din cauza ca ne lipsesc fff mult , fiind plecati peste mari si tari 🙁 in locuri in care nu gasesti aceste mancaruri traditionale … noroc cu bunicii si parintii care au grija sa nu ne lipseasca.. asa ca , da .. as face carnati pana as obosi dupa care iau la rand ale tale retete 🙂

  67. Elena Diac

    Hmm .. buna intrebarea ta , greu raspunsul meu : DE TOATE TEO…chiar de toate .. pot sa iti spun in schimb ce as face pentru prima data (daca as castiga bineinteles ) : carnati , carnati si iar carnati … o fi din cauza ca ne lipsesc fff mult , fiind plecati peste mari si tari 🙁 in locuri in care nu gasesti aceste mancaruri traditionale … noroc cu bunicii si parintii care au grija sa nu ne lipseasca.. asa ca , da .. as face carnati pana as obosi dupa care iau la rand ale tale retete 🙂

  68. Cristina Beju

    Cu masina de tocat-care imi si lipseste de altfel-as face zacusca.Multa zacusca!!Aici pe plaiuri neromanesti nu pot visa la carnati,caltabosi si alte bunatati romanesti!Dar o zacusca ar merge,mai ales ca e post!

  69. Cu o masina de tocat, as face nectar de struguri sau de rosii sau as incerca diverse retete cu legume, fructe sau carne tocata.

  70. Ohh, ce idee frumoasa! ^-^
    Sunteti niste persoane foarte inimoase.
    Sincer, eu as vrea sa prepar rulada cu carne si cascaval, este mancarea preferata a mamei, ea fiind bolnava as vrea sa ii pot oferi aceasta mica placere.
    Sa nu mai spun ca vin sarbatorile si desi nu sunt inaintata in varsta, voi prepara tot felul de minunatii, de la sarmale la chiftele si alte bunatati. ^-^

  71. Carmen Golban

    Lasagna cu carne de curcan.

  72. Vera Vladuta

    Eu nu cumpar niciodata carne tocata, deci in primul rand as marunti carnea pentru ardei umpluti, pentru lasagna si poate imi voi face, in sfarsit, curaj sa incerc niste sarmale in foi de vita cu carne de vitel.
    Mama inca prepara suc de rosii in casa, i-as impumuta-o pentru asta la anul, in schimbul unor sticle cu bulion, evident! 😀

  73. As folosi-o tot anul pentru prepararea lasagnei.

  74. Silvia

    Categoric cunoscutii biscuiti spritati!

  75. Constantin Andreea Catalina

    Buna Teo. Cred ca in primul rand as utiliza-o la carnaciorii traditionali si la nebunia familiei noastre, adica lasagna ( adica la carnita din lasagna). Nu ti-am mai scris pana acum, dar noi suntem fani ale retetelor tale – in special mezina familiei, Ina ( 1 an si 9 luni). Te felicitam!

  76. Cristina Butyka

    Pfff… nici nu imi imaginez viata fara o masina de tocat electrica. Nu vorbesc de tocatul carnii… care e mult mai rapid, usor si performant decat cu aparatul clasic… ci te ajuta si cand pregatesti zacusca.. sa toci legumele cu viteza vantului, cand faci bulion… nu mai dai atata la manivela… cand faci carnati… etc. Rapiditate, calitate si lipsa de efort fizic!

  77. Tudor Andreea Florina

    Consider ca o mașina de tocat electrică este foarte importantă in bucătăria oricărei femei,in special in preajma Sărbătorilor de Iarna cand punem pe masa bucate alese.
    M-ar ajuta foarte mult o asemenea mașina la pregătirea cârnaților,caltabosilor,sarmalelor si chiftelutelor care sunt nelipsite de pe masa de Crăciun.

  78. Laura Barbir

    Carnati de casa. Favoritii sotului meu!

  79. Cu o minunăţie ca asta aş avea o mână în plus în bucătărie. Tocături, pastete, bulion, viteză, acurateţe, calitate. Am avut una dar a “decedat” acum doi ani şi nu am reuşit să o înlocuiesc. Poate…poate…

  80. Mihaela P.

    As folosi masina la prepararea unor chiftelute, precum si a unor biscuiti de casa.

  81. Onac Laura

    As folosi masina de tocat Naumann pentru a face ketchup picant de casa dupa reteta mamei mele.

  82. Sunt o multime de retete care pot fi pregatite cu ajutorul acestor masini de tocat.Eu i-as darui-o mamei mele pentru a o folosi la prepararea conservelor pentru iarna, a sucului de rosii sau a dulceturilor delicioase pe care le aseaza in camara si nu in ultimul rand i-ar fi foarte utila la pregatirea meniurilor festive pentru sarbatorile de iarna: sarmalute, carnaciori proaspeti, lebarvusti, caltabosi, toba, toate facute in casa asa cum numai ea stie.

  83. Roxana Popescu

    Si eu, ca si toti care au lasat comentarii inaintea mea, consider ca o masina de tocat la casa omului, si mai ales la casa omului (a se citi “gospodina” :)) harnic este de mare valoarea. Ma gandesc deja la o multime de mancaruri pentru care as putea folosi masina de tocat, mai ales ca prefer carnea tocata in casa celei din comert. Lasagna cu carne de porc sau pui, sarmale, chiftele, carnaciori facuti in casa… mmmm! Deja imi lasa gura apa 🙂

  84. madalina

    Sarmale, spaghetti, paste, cannoli, lasagna, musaca, chiftelute, ardei umpluti..astea mi-au venit pe loc in minte..insa sunt foarte multe retete cu carne tocata..Eu gatesc pt sotul meu zilnic si aceasta masina de tocat ar fi ideala pt mine 😀

  85. Daca as castiga una dintre cele doua masini de tocat, i-as oferi-o mamei in dar de Mos Nicolae pentru a pregati pentru intrega familie carnati, caltabosi, chiftelute si alte bunatati pentru masa de Craciun.

    Multumesc!

  86. Daniel Irimie

    Este o masina extraordinara si un posibil cadou placut pentru mama mea. Asi folosi masina pentru preparatele specifice din transilvania, carnat, caltabos, dar si pentru traditionalele sarmalute, unde evident se foloseste carne tocata.

  87. Monica Gliga

    Avand in vedere ca vin sarbatorile as face niste carnati tare gustosi si sanatosi, caci sunt facuti in casa 🙂

  88. As face o musaca de cartofi si carne tocata.

  89. ana maria birladeanu

    buna,multumim pentru sansa acordata,as pregati cu aceasta masina preparate pentru Craciun:carnaciori,sarmalute si parjoale,succes tuturor

    • magda pascu

      buna seara eu cu masina de tocat asi face toate preparatele cu carne tocata pt. familia numeroasa pe care o am iar vara as face sucul de rosi pt. iarna .asi folosio cind fac drob de ciuperci deliciosi cirnati de casa sarmale chiftele . toate cele bune.m

    • Cristina Aga

      Carnaciori!!!

    • Tot ce tine de facut cu o masina de tocat..toate tipurile de mancaruri cu carne tocata…poate si la prajituri daca este nevoie:D

  90. Ioana Muresan

    Ohooo, ce nu as face cu o masina de tocat electrica…chiftelute, perisoare, umpluturi pentru tt ce se poate umple, musacale… si as face pentru prima data in viata si carnati, m-am saturat de surprizele din carnatii cumparati.

  91. La intrebarea “VOI CE ATI PREPARA CU MASINILE ELECTRICE DE TOCAT?” raspunsul meu este : as prepara ardei umpluti, sarmale, carnati,chiftele,musaca,kebab ( ca tot n-am facut niciodata ), lasagna si biscuiti spiralati cu untura.

  92. As folosi-o la o multime de lucruri:tocat carne,legume,facut fursecuri..Este foarte utila.

  93. Bianca

    As toca carne de porc pentru a face carnati si sarmale. Ar fi ideala pt taierea porcului, un real ajutor

  94. MARIANA JOJA

    ooo…da sunt f. multe retete unde folosim carne tocata si masinile Naumann NM120 si 300 sunt foarte utile…Eu as face in primul rand carnatii de porc sau oaie -asta ca totse apropie Craciunul,ciorba de perisoare,sarmale in foi de vita sau in foi de varza acra,chiftele moldovenesti, ardei umpluti,rulade cu carne si ciuperci,pate de ficat care este demential facut in casa,musaca nu ami zic ce utila mi-ar fi la prepararea sucului de rosii pe care-l fac in fiecare an in cantitati aproape industriale,ketchep, si ca dulciuri biscuitii sau ciucalaii ca in moldova de pe vremea copilariei mele…,prajituri cu piure de fructe dar si minunata placinta cu carne…..

  95. Moraru Paula Ioana

    Buna. Cu siguranta ar fi foarte utila la pregatitul porcului!

  96. Madalina Tirvuloiu

    Hmm..chiar ma gândeam la niște carnati de casa asa cum sunt ei in perioada sărbătorilor. ..yammy..

  97. Cezara

    Buna, Teo! Eu as incerca sa fac pentru prima oara carnati ca tot vin in curand sarbatorile…Dar as folosi-o frecvent ca sa fac sarmale, perisoare, chiftele si poate suc de rosii.

  98. Samoila Cristina

    Un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din bucatarie.

  99. lustoicescu

    Orice ai toca la aceasta masina de tocat, visul tau culinar prinde contur si devine o realitate apetisanta. Atat de repede, cat si viteza ei de lucru.. As face ca de sarbatorile de Craciun sa imi permit sa prepar rapid cele 50 kg de carnati din porc, vita si oaie, pentru familia mea numeroasa. Astfel, as petrece timp mai mult alaturi de familie. Asa-i ca este magic?..

  100. serban ileana raluca

    Buna, aoleeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuu da cate as face cu aceasta masina de tocat!:) Pai se apropie Craciunul asa ca o punem la munca si facem minunatii carnati si caltabosi oltenesti!(asta asa ca sunt olteanca) Aha….. si pt sarmalute!Pe langa faptul ca o putem folosi ori de cate ori vrem sa tocam carnita proaspata sa nu mai luam de la magazin tocata cu barda si plina de grasime. O putem folosi si pentru drobul de Paste, la zacusca, la lasagnia ca tot este fetita mea mare fan si-mi cere mereu,la suc de rosii, bulion,……………….au, au si la mai multe. Sa nu uitam placinta cu carne, ce sa mai zic, este un obiect care ne usureaza munca. AsA ca fara aceasta masina este foarte, foarte greu. Multumesc

  101. Ramona Mironeasa

    Chiftelute pentru fetita, sarmalute pentru noi.

  102. cristina dragomir

    as toca niste carne pentru sarmalute

  103. Ramona

    Cu aceasta masina de tocat (care nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie) as prepara delicioasele sarmale de craciun, carnati si multe alte retete minunate.
    Pupici

  104. Buna, cu siguranță ar fi de mare ajutor in bucătărie, economisesti timp mai ales când gătești foarte mult, si cred ca la cârnați si biscuiți “prin mașina” cum spunea bunica as folosi aparatul cel mai mult.

  105. Masina aceasta mi-ar fi de mare ajutor acum cand vin sarbatorile si sunt atat de multe de pregatit si cum la toate gosodinele le place sa prepare cat mai multe bunatati pentru cei dragi ar fi un cadou deosebit si as prepara carnati de casa si sarmalutele

  106. vreau sa dau ghebe prin masina de tocat, pt un fel care mi-e foarte drag: ghebe cu maioneza!!!
    🙂

  107. zoicas cristina

    pai daca tot vine craciunu binenteles ca ar merge bine la prepararea carnaciorilor de casa ,cartabosilor ,

  108. cameliastancu

    buna. eu vreau sa fac crevusti in casa.

  109. Emilian

    carne pentru carnatii de pe masa de Craciun! 🙂

  110. Muresan Tabita

    Imi doresc foarte mult o masina de tocat pentru a ma ajuta la o multitudine de preparate culinare.
    Pe langa pregatirea celor necesare pentru hrana zilnica, chiar ma pasioneaza bucataria!
    As incepe cu prepararea kebabului, a chiftelutelor, sarmale, perisoare. Apoi suc de rosii, bulion, zacusca, musaca. Bineinteles as continua cu cartofi de biscuiti. Apoi carnati si cate altele imi vor mai trece prin minte cand o voi avea.:)

  111. Reghina Ureche

    Buna seara. Acesta masina de tocat m-ar ajuta foarte mult la prepararea carnatilor de casa, mai ales ca se apropie taiatul porcului.

  112. Nicoleta Munteanu

    As face-o cadou parintilor mei.:)

  113. Alexandra Ali

    Imi plac carnatii facuti de casa, condimentati cum trebuie, dar, de acest aspect, se ocupa socrii mei. Mie mi-ar placea sa toc carnea pentru placinta picanta cu carne. As vrea sa stiu eu ce carne pun in placinta si s-o condimentez eu cu ce vreau. Iese o nebunie de placinta!

  114. Cristina Teodora

    Cu siguranta as prepara carnati de casa.

  115. Bulion, sosuri, carnati de casa, preparate cu carne tocata.

  116. Simion Oana Alexandra

    As face toate preparatele pe care ma chinui sa le fac acum cu masina manuala: chiftele, sarmale, perisoare, carnati si cate si mai cate.

  117. Csaky Cristina

    sarmale

  118. Alexandra Visoiu

    Buna Teo. Eu as vrea sa castig masina de tocat electrica pentru mama mea care se chinuie de cand o stiu cu clasica masina de tocat cu manivela. As vrea tare mult sa ii fac o surpriza anul acesta de craciun. Pup

  119. Simona Merlas

    Multe,multe sarmale si m-ar ajuta foarte mult cand fac zacusca.

  120. Baiatul meu adora ciorba de perisoare iar fata…chiftelele. Le-as face mai des mai ales ca aleg eu carnea pt tocat !!!!

  121. severin adina

    tot ce ce se poate face, in principal as folosi-o la tocat carnea…si ce bine ar prinde la taiatul porcului!!!! super ideea!

  122. adela giurgiu

    salam si carnati, chiftele, sarmale si tot felul de preparate cu carne tocata.

  123. As face placinta cu carne,sarmale,carnati, chisca,lebar,suc de rosii si de alte legume si fructe si cate si mai cate…

  124. Maria Catarina Damian

    As folosi-o in special la tocat carnea pentru musaca si sarmale si pentru biscuiti!

  125. Ce buna ar fi o masina de tocat acum cand ne pregatim sa facem carnatii!!!
    As face multi metri de carnati dar si chiftele.

  126. O astfel de masina ar fi foarte utila pentru orice gospodina. Eu as pregati la ea in primul rand biscuitii copilariei deoarece am o forma ce as putea sa o atasez la ea. Apoi ar fi si multe alte bunatati!

  127. As fi foarte bucuroasa, daca as castiga o masina de tocat, care m-ar ajuta la prepararea mai multor bunatati, mai ales acum in prag de sarbatori.

  128. Radu mirela

    As prepara carnati.

  129. daria ioana

    Mi-as dori sa castig aceasta masina pentru a-i putea arata bunicii mele pana unde a ajuns tehnologia in prepararea carnatilor si cat de mult iti poate usura viata si, in acelasi timp poate reusesc sa aflu in sfarsit ingredientul secret pe care inca nu a vrut sa mi-l divulge 🙂 Plus, cate 4-5 tavi de biscuiti pe saptamana!! 🙂 Mult success tuturor! (daria_viss@yahoo.com)

  130. aneta badea

    as folosi masina electrica cu mare drag la prepararea sucului de rosii, de capsuni…la prepararea biscuitilor dar si la tocat carnea pentru chiftele si sarmale.

  131. Imaginatie bogata si gasim o sumedenie de posibilitati de a o folosi. Dar cum se apropie sarbatorile cred ca cel mai probabil intai va fi folosita ca carnaciori si sarmalute.

  132. Moldovan Dana Mihaela

    Of Doamne cate nu ar fi de facut: carnati,lebar,cartabos,tocatura de sarmale,chiftelute ,sigur o placinta delicioasa cu carne de vitel..dar cand sa toci atata carne ?Poate daca voi castiga o asemenea masina de tocat!

  133. STOICA IOANA

    Buna!
    Eu as face niste “pesmeti”, asa cum le spune bunica mea si deliciosii carnati de Craciun, as toca carnea pentru nelipsitele sarmalute…ce sa mai, ii gasim noi intrebuintare!

  134. As vrea sa fac delicioasele chiftelute din piept de curcan la cuptor, preferatele micutzei mele.

  135. Cu masina de tocat as prepara lasagna, ne place tare mult!

  136. veronica

    Sarmalute

  137. Mihai Leonard

    Masina de tocat carne NAUMANN plus indemanare in bucatarie rezulta retete bune de mancat, iata cateva preparate pe care le-as face eu: carnati de casa, de porc bineinteles, asa, ca tot se apropie sarbatorile, perisoare, chiftele, mici, sarmale, musaca, dovlecei umpluti, zacusca, niste ketchup de casa si inca cateva, la dulciuri nu prea ma bag, doar niste placinta de mere, branza si dovleac, alte retete dulci… iubita stie. Sper sa castigam una din masinile de tocat electrice NAUMANN

  138. As prepara carnati de casa usor picanti, sarmale, chiftele, bulion.

  139. Teodora

    Primul preparat pe care l-as face cu masina de tocat ar fi carnatii si maiosul pentru craciun.

  140. Eu aș face sărmăluțe și ardei umpluți.

  141. dumitritadodan

    woa, ce bine cade un asemenea concurs acum in preajma sarbatorilor cand porcul din cotet abia asteapta sa fie taiat 🙂 carnati as face si zacusca si bullion toamna!!

  142. Pavel Krisztina

    Ce cadou minunat!!! La ce aş folosi-o??? La pregătirea cărnii pentru sarmale, dar şi la prepararea cârnaţului. Mamă, ce poftă mi-e!!!!

  143. groza ioana loredana

    pentru a prepara carnatii ioanaloredana59@yahoo.com

  144. ANTON SANDITA

    As face carne tocata de pui pentru piftelute sa ii dau fetitei mele!Am inceput diversificarea si avem nevoie de multe accesorii de maruntit!Stii si tu cum sta treaba ca doar ai un nazdravan acasa!:*

  145. fara nici un dubiu, carnati 🙂

  146. RAFAY VIOLETA DANIELA

    se apropie cu pasi repezi sarbatorile si avem nevoie ca gospodine de un ajutor in bucatarie iar acest aparat ne usureaza munca intr-un timp f. scurt deobicei,gatesc musaca ,chiftele umplute,ardei umpluti,sarmale acum voi face carnati,si nu as mai cumpara din comert carne tocata care este ametecata cu tot felul de resturi,zgarciuri as prepara cu carne tocata de acest robot care va sta la loc de cinste in bucataria mea.

  147. Mi-as prepara singura compozitia pentru niste virsli 🙂

  148. Rosu Ramona

    Buna ! Imi doresc foarte mult masina de tocat Naumann pentru ai face tatalui meu un cadou superb. El o va folosi pentru a face carnati, deoarece face cei mai buni carnati de porc pentru Craciun :X iar eu o voi folosi pentru nenumaratele deserturi .

  149. sipos maria

    cum vechea masina nu mai taie las folosi in primu rind la cirnati ca tot urmeaza sa taiem porcu la tocat rosii pt. bulion pt zacusca si cite nu se pot toca cu el fiind o bunica ocupata miar ramine mai mult timp pt nepotica mea sper sa am noroc macar odata in viata si sa cistig si ieu cv.

  150. pop mihaela

    La cate stie sa faca se poate face orice!Cred ca as incepe cu niste biscuiti ca sunt asa…mai light si as continua cu carnatii si chiftele si sarmale si as incerca si kebab(ca tot nu am facut niciodata) pana la vara cand vine vremea rosiilor pentru bulion!

  151. As vrea sa prepar carnati de casa, ca doar se apropie Craciunul.

  152. Mihai Ionica

    as umple carnati si as toca multa carne pentru sarmalute

  153. Serafimciuc Claudia Lavinia

    As folosi aceasta masina de tocat la prepararea carnatilor de Craciun.

  154. Glodeanu Veronica

    Dar ce nu poti face?…Sarmalute, carnati de casa, caltabosi, chiftele, suc de rosii, maruntire fructe moi, tocat legume moi..

  155. C.Raluca

    Buna seara Teo multumim pentru retete si pentru acest concurs care sper sa il castig 🙂 ( ca oricare participant ) . as prepara muuulte cu aceasta masina dar in special carnatii nostrii romanesti de casa care imi lipsesc aici in strainatate 🙂 mult noroc tuturor participantiilor !!!

  156. Mitroi Cornelia

    Cu aceasta masina as pregati:carnati din porcul care urmeaza sa il taiem mai aproape de Craciun,sarmalute,caltabos,chiftelute.
    Sunt foarte multe bunatati cu care as putea sa imi rasfat familia,mi-ar fi de foarte mare folos.

  157. Andrea Legrand

    Sarmale,carnati,chiftelute.

  158. SIN ELENA

    AS PREPARA,SARMALUTE,PERISOARE,CHIFTELE,CARNATI SI CALTABOS

  159. Hasmasan Gavril Ioan

    as folosii masina de tocat pentru prepararea de cartabos, carnaciori, sarmale

  160. Mihaela

    Buna,
    Mi-ar placea masina de tocat pt a prepara carnea acasa pt sarmale, chiftele, etc .

  161. as face pt familia mea cu carne tocata :carnati sarmale,chiftele,musaca,placinta cu carne si alte bunatati

  162. as dori s-o folosesc pentru mititei de casa si carnati,

  163. Pavel Georgiana

    Cu ajutorul masinii de tocat carne as pregati o musaca de cartofi cu carne.

  164. Alexandra Benta

    Aș face o mulțime de biscuiți pe care să îi ofer cadou celor dragi de sărbători 🙂

  165. Laura Ene

    Cu o astfel de masina as prepara sarmalute,ciorba de perisoare,carnati de casa,caltabosi,leber,toba,numai bune de pus pe masa de Craciun!Multumim pentru concurs!

  166. Imi e greu sa aleg dintre atatea preparate : biscuiti de casa, suc de rosii, ketchup, carnati, lasagna, musaca, chiftele, sarmalute si ardei umpluti… Promit insa sa abuzez de ea la fiecare ocazie!

  167. Ciprian

    Tehnologia moderna ar face casa buna cu talentele culinare ale sotiei mele. As abuza de reteta noastra de carnati de casa pe tot parcursul anului!

  168. Gina Mutu

    Mi-ar fi de mult ajutor in bucatarie o astfel de masina. Doresc sa o folosesc la prepararea mezelurilor, a chiftelelor, sarmalelor dar mai ales a carnaciorilor, avand in vedere ca nu imi plac cei din comert! Va multumesc pentru acasta sansa!

  169. Cristina Caldare

    As folosi masina de tocat pentru prepararea de bulion si chiftelute.

  170. Bakos Laci

    As pregati cu ajutorul masinii de tocat chiftelute si chilli con carne.

  171. Daiana Vereb

    As prepara chiftele. Ador chiftelele! ♥

  172. Irina Calistru

    Eu as folosi-o la tocat carnea pentru carnati, sarmale, chiftele…

  173. Cretu Veronica

    Buna ziua,ce frumoasa e masina asta de tocat ca sa nu mai povestim cat de folositoare la casa omului. Oare ce as putea prepara cu acesta masina,de tocat carne in primul rand de acum pentru sarmale,chiftele,perisoare sau mai stiu eu ce im vine prin minte.As face si cativa carnati ca tot vine Craciunul,ei si niste maios,caltabos ca doar sunt asa buni…Normal ca poate fi folosita sa macin si legume pentru zacusca(asta doar de la anul pentru ca acum e la camara zacusca).Intr-un cuvant e foarte folositoare la casa omului .Chiar mi-o doresc tare mult!Ma bucur tare mult ca am desoperit acest concurs!

  174. ADELA PALUT

    VISEZ LA ACEASTA MASINA DE TOCAT ELECTRICA DE MULTA VREME! SI PT. CA VIN SARBATORILE DE IARNA CRED CA AS INCEPE CU CALTABOSI,PARNAT,SARMALE,CHIFLELUTE…..
    IAR LA VARA MI-AR FI DE MARE AJUTOR LA ZACUSCA, VINETE,VEGETA DE CASA ,PASTE,BULION,KETCHUP, BISCUITI DE CASA…SI MULTE MULTE BUNATATI!

  175. Mr Oizo

    O masina de tocat m-ar scapa de misterul continutului carnii tocate din comert si as putea controla 100% calitatea ingredientelor folosite pentru o lasagna de sa-ti lingi degetele.

  176. ciobotariu florentina

    pt ca in mai putin de o luna de zile taiem porcul….voi avea maaareee nevoie de o masina de tocat electrica. pt carnati si toata carnea ce trebuie sa o toc. plus ca vara o pot folosi la tocatul legumelor 🙂

  177. Monica Ionescu

    Retetele culinare pe care mi-as dori sa le prepar cu masinile de tocat Naumann NM 120 sau 300 sunt cele pe baza de carne tocata: carnati, mici, chiftele, kebap, sarmale, ardei umpluti, lasagna, musaca, placinte …

  178. Monica Ionescu

    Retetele culinare pe care mi-as dori sa le prepar cu masinile de tocat Naumann NM 120 sau 300 sunt mai multe tipuri de carnati, sarmale, ardei umpluti, lasagna, musaca, placinte …

  179. margareta

    Un cadou util in bucatarie pentru prepararea sarmalutelor,chiftelutelor,sucurilor,sosuri,zacusca,bulion

  180. Carmen-Ana D

    Buna Teo !
    In primul rand modifica data/luna in care se termina concursul ! 🙂
    In al doilea rand, masina de tocat e tare buna in bucataria unei gospodine,eu as toca in primul rand carne,ca tot vin sarbatorile si abia atunci ne gandim ca ne-ar fi utile vreo 4 maini 🙂 ,iar apoi as toca legume,fructe pentru conservele de anul viitor,iar accesoriile pentru carnati,chiftele si kebab sunt tare curioasa ce pot face !
    Multumesc de invitatie !

  181. Alina A.

    Acum, ca tot vin sarbatorile de iarna, as folosi-o cu drag la facut carnati si biscuiti de casa. De mult mi-am propus sa-mi achizitionez o masina de tocat si nu am mai reusit, din pacate.

  182. Maciuca Felicia

    As folosi-o la multe!Chiftelute,perisoare,musaca,carnati,sarmale iar toamna la zacusca

  183. pisalru marius

    A venit sorocul cârnaţilor de tot felul, grijiţi în multe bordeie după tot atâtea obiceie. Am trecut şi eu la manivelă şi mi-am preparat trei metri de carnati din oaie si porc, conformi viziunilor mele, mai iuţi şi cu disponibilităţi de uscare mai rapidă, astfel încât, într-o zi să-mi satisfac pofta de a-i mânca cruzi şi uscaţi.
    vrea sa renunt la manivela folosind masina de tocat.

  184. Buna dimineata!

    Ce bine mi-ar prinde o masina de tocat carne electrica! Am vazut cate accesorii are si pe langa procedura de tocare a carnii pentru preparatele traditionale, gen sarmale, chiftele, as fi foarte bucuroasa sa incerc sa prepar caltabos pentru sotul meu deoarece este unul din preparatele lui preferate, dar daca as avea masina de tocat electrica Naumann NM 120 as prepara si suc de rosii. Mi-as scurta timpul si nu as mai depinde de altii. Va multumesc.

  185. corina bucsa

    buna eu as face carnati si bulion si mai multe preparate as iesi mai ieftin facand acasa decat sa cumpar din magazin si as si economi.

  186. WOW.ACEASTA MASINA DE TOCAT MI-AR FI DE MARE AJUTOR IN BUCATARIE . AM DE PREPARAT MULTE PRODUSE MAI ALES DE CRACIUN :CARNATI DE CASA,SARMALR,ZACUSCA ,SUC DE ROSII ,BISCUITI SPRITATI ETC.

  187. Bogdan

    Chiftele cu ciuperci la cuptor.

  188. Nu cumparam mezeluri. As prepara carnaciori de oaie.
    Carnea tocata nu cumpar. Trebuie sa fac o excursie la o macelarie arabeasca pt ca acolo cumpar carne macra si mi-o toaca pe loc granulatia dorita, mi-e tare incomod sa ajung acolo cand am nevoie.
    Robotul meu transforma carnea intr-o pasta scarboasa, este exclus sa toc cu el.
    Masina manuala nu am pt ca n-am timp sa toc manual, sunt dependenta de electrice. Multumesc, Teo, pentru oportunitatea de a castiga ceva ce chiar imi trebuie, nu doar ca sa ma aflu in treaba sa mai achizitionez gratis un mobilier de bucatarie.

  189. Scuze dar trebuie sa revin cu o precizare. Am participat cu acelasi comentariu anterior transmis pe toate blogurile. Sper ca Randomizer trage la sorti dupa ID, nu-mi trebuie mai multe masini de tocat ca sa imi multumesc tot neamul. Didi

  190. Munteanu Carmen

    Sarmalute, chiftelute si tot ce inseamnna prepararea bucatelor :)indiferent de sarbatoare ;).

  191. Luca Ana

    In mod sigur sarmale, chiftele si alte preparate pt masa de Craciun:)

  192. Marcela

    Cu ajutorul masinii de tocat as toca carnea pentru sarmale,chiftele,ardei umpluti,as folosi masina de tocat la prepararea bulionului,a biscuitilor de casa.

  193. DiaMar bucataria galbena

    I-as gasi multe intrebuintari.Cum ar fi carne tocata pentru carnati,sarmale,bors cu perisoare,biscuiti si multe altele.Mi-ar prinde foarte bine.

    Filip Mihaela-Diamar bucataria galbena

  194. Angela

    Cel mai mult imi doresc sa prepar carnati dar si bulion.

  195. Eu as gati niste chiftelute marinate sau niste chiftelute cu ceapa si maioneza (preferatele familiei mele):). Nu-mi place sa cumpar carte gata tocata, deci mi-ar fi utila o masina de tocat.

  196. marin laura

    Cum cealalta masina de tocat m-a lasat acum mi-ar prinde bine la sarmale si chiftelute , de alte bunatati nici nu amintesc.

  197. Marinela

    Buna ziua,
    Sunt multe retete care pot fi preparate cu acesta masina si pentru ca mereu prepar diverse retete in care este folosita carnea tocata, aceasta ar fi de maaare ajutor..prima reteta , de sezon, chisca moldoveneasca pentru ca are cerere indiferent daca vin sarbatorile sau nu, e un aliment care inlocuieste cu succes preparatele nesanatoase din comert.
    d_madisor@yahoo.com

  198. ghimpu elena

    As putea sa gatesc tot felul de bunatati. De la bucate de sarbatori, sarmale, carnati proaspeti, chiftelute, caltabosi pana la prepararea sucului de rosii, a pastei de ardei si a tuturor preparatelor care pot fi conservate pe timpul ierii.
    email: elena.duchin@yahoo.com

  199. Petronela

    As face un cadou de Craciun mamei soacre !

    🙂

  200. Irina Harapu-Vintea

    Buna ziua,

    In primul rand felicitari pentru retetele postate pe blog, de multe ori reprezinta o sursa de inspiratie. Noi suntem o familie care apreciaza mancarea buna, bine pregatita si mai ales pe cat posibil cat mai naturala. O data pe saptamana avem ziua de paste, cel mai des lasagna, aici cred ca masina de tocat ar fi un adaos fericit bucatariei noastre. De asemenea de Sarbatorile de iarna noi pregatim asa cum am mostenit de la bunicii din Bucovina, retetele traditionale de carnati, chisca cu orez, sangerete, lebar etc. In consecinta, o masina de tocat carne ar fi….minune cereasca.

  201. alexandra

    As folosi-o pentru:
    – sarmalute in minunata mea ulcica de lut si chiftele cu multa, multa verdeata, pentru ca eu nu cumpar carne gata tocata, ci prefer s-o toc acasa.
    – kebab pentru ca nu am facut niciodata si mi-ar placea ideea sa fac acasa asa ceva.
    – carnati pentru ca fiind incepatoare in acest sens (fac de vreo 2 ani), nu mi-am cumparat ustensila speciala si-am imprumutat de la vecina….
    – biscuiti de casa pentru ca mi-e dor de copilarie si pentru ca fetei mele nu i-am facut niciodata biscuiti de casa pe motiv ca “unde sa mai pun si o masinarie care face asa ceva…”
    – poate si pentru suc de rosii….desi…desi …..as vrea sa-i raman fidela vechii mele masini manuale, dar cine stie…poate noua ustensila m-ar convinge ca as economisi o gramada de timp.

    In concluzie, masinaria asta mi-ar fi tare utila in casa pentru ca ea stie de una singura sa faca ceea ce fac vreo alte 4-5 masini si pentru ca as economisi timp si o gramada de spatiu.

    O astept cu drag in casa mea.
    Alexandra

  202. Tatiana Cotirsau

    Este de mare ajutor in bucataria unei gospodine, m-ar ajuta in special la pregatirea bucatelor de sarbatori, la prepararea parjoalelor si carnaciorilor de casa, la fel si biscuiti foarte gustosi…..Mi-ar fi de mare ajutor!

  203. Alexandra

    As prepara biscuiti ptr fetita mea, chiftelute, perisoare, placinta cu carne, musaca si multe altele.

  204. Carnati de casa. CLAR !!!!

  205. popa mihaela

    Buna ziua, mi-as dori masina de tocat pentru prepararea sarmalelor si a mezelurilor din carne, mai ales in aceasta perioada cand consider ca este de mare folos.Multumim pentru retete, succes!!

  206. Floarea

    Eu nu am inteles perioada concursului din 21 nov pina in 4 nov. Finalul concursului este in 2014 sau cum intoarcem timpul?
    Masinile le-as folosi la maxim in toate functiile(tocat,etc)

  207. O masina de tocat este utila in orice casa.
    In primul rand as vrea sa o utilizez pentru a prepara biscuitii preferati ai puilui meu, apoi in functie de sezon se gaseste cate ceva de facut. In perioada sarbatorilor sa tocam carnea, sa facem carnati, caltabosi, sarmale, iar in anotimpul cald la prepararea sucului de rosii, la zacusca.

  208. Tatulea Ramona

    As folosi aceasta masina sa fac faimosii hamburgeri foarte buni la gratar.

  209. Tiby Legrand

    Carnati de casa.

  210. carmen ionus

    cu ajutorul masinii de tocat as pregati carnea pentur o ciorba de perisoare

  211. Monica Daliu

    Ciftelute si carnaciori care sunt favoritii puisorilor mei.

  212. Veronica

    Eu as pregăti,niște mini tarte cu carne tocata.

  213. Ene Mihaela

    Parjoale si carnaciori de sarbatori 🙂

  214. Cristina Moldovan

    Chiftelute sanatoase pentru copii 🙂

  215. Stan Maria

    multe, multe bunatati se pot prepara cu ajutorul masinii de tocat carne dar avand in vedere Craciunul care se apropie imi vin in munte doar sarmalutele 🙂

  216. Adrian Pop

    Multe ar fi de facut cu aceasta ustensila, clar, extrem de utila in bucatarie. Pe langa traditionalele preparate de sarbatori( carnati, caltabosi, carne tocata pentru sarmale, chiftele, lasagna)ce pot fi pregatite cu ajutorul acestei masini de tocat, adaug si piureurile de fructe si legume, zarzavaturile tocate, biscuitii pentru salamul de biscuiti s.a.
    O doresc pentru ca o masina veche de tocat, manuala, primita la nunta si care merita inlocuita cu una rapida.
    Succes si astept vesti.

  217. Ina Hutyka

    O maina de tocat electrica este visul meu pentru ca as putea sa toc carnea de pui si curcan si sa ii fac baietelului meu perisoare,carnaciori,crenvusti si alte multe bunatati facute in casa,iar pentru sotul meu toate bunatatile din carne de porc daca tot vine Craciunul.

  218. MEZEI SAROLTA

    As face sarmale pentru voi

  219. Ana Maria Utan

    Cu siguranta as prepara carnati! Si carnea pentru sarmale sau pentru perisoare!

  220. Mihaela

    Tinand cont ca se apropie sarbatorile de iarna, sigur as pregati carnea pentru carnati, caltabosi, pentru sarmale si multe alte bunatati care se pregatesc in prag de sarbatori.Mamei i-ar fi de un real ajutor, i-ar usura enorm munca!:)Daca voi avea noroc sigur il voi face cadou dragei mele mame!

  221. CARNATI DE CASA

  222. Marian

    CALTABOSI ASA CUM FACEA MAMA.

  223. Raluca Cirstea

    Musaca, pasta de ardei capia, bulion, zarzavat de ciorba…Muuulte as face, si buneeeee….

  224. Mandalac Emilia-Gabriela

    Cu o minunatie ca aceasta de masina as face o gramada de bunataturi si anume:
    – carnati;
    – mici;
    – ardei umpluti;
    – musaca;
    – piscoturi si biscuiti fragezi;
    – siropuri de fructe;
    – sosuri de legume si o gramada de alte minunatii culinare.

  225. Multe, multe nebunii: chiftelute inedite din cam orice, sarmalute pline de personalitate…..si tot asa

  226. alex.cirstocea

    carnati pentru craciun as face cu autorul ei

  227. As dorii aceasta masina de tocat, am mare nevoie de ea la tocarea carnii pentru delicatesele de craciun…. carnati, chiftelute, drob !

  228. Roxana

    Waww, waaww..cred ca de toate am incerca..pentru noi mancarea e o mare placere:D clar am incepe cu carnatii..ca vine sezonul si ii putem usca..merge si niste chiftelute, niste sarmalute, ardei umpluti ..♡

  229. As prepara musaca cu carne de vita , carnati ,perisoare si chiftelute .O gramada de bunatati se pot pregati cu ajutorul acestei masini de tocat …Arata super …

  230. Corina Pop

    As folosi masina de tocat sa o folosesc in special de Craciun – cand se taie saracul porc si facem carnati multi si caltabosi din el:). Atunci avem cea mai mare nevoie.
    Si bineinteles, la chiftelutze, sarmalutze, perisoare:)

  231. florin candrea

    chiftele si carnati de casa pentru sarbatori!
    Multumesc.

  232. Laura Bidu

    As prepara niste carnaciori deliciosi pentru sarbatori. 🙂

  233. Adina Farcas

    Indispensabila in bucatarie in special pt prepararea de mancare, de ex. carnati, sarmale, bulion din produse bio, de la tara.

  234. Ionut Damian

    As prepara indeosebi carnati.

  235. Catalin Lupu

    Mi-ar fi foarte utila, deoarece copii mei sunt fani hamburger de pui si placinta cu carne. Nu mai spun ca eu abia astept sarbatorile sa-mi pregatesc cu mana mea niste carnati de casa (porc+vita+oaie) si sarmale cu afumatura.

  236. Cristina Tulbure

    La prepararea carnatilor,a sarmalelor,la chiftelute,la biscuiti,la macinarea nucilor pentru cozonac!un real ajutor in bucataria unei gospodine.

  237. Oooooooooooooo , da’ ce n-as face cu-asa minune ?!? di tati as face :d sarmalute moldo , chiftele , perisoare , ardei umpluti si toate ,,porcariile” ce se fac in cinstea Nasterii Domnului – leber , caltabosi si uimitorii carnati .

  238. VINTILA RODICA

    La tocatul carnii pentru carnati,sarmale piftele,perisoare,musaca,legumelor pentru zacusca,suc de rosii,sirop de fructe,biscuiti etc.

  239. roxana

    sarmale.mic. carnati. suc de rosii

  240. Trandafir Claudia

    Eii, Mosul a imbatranit si de ceva timp a uitat de mine. Mi-ar face placere sa stiu ca si-a amintit chiar si cu ajutorul vostru.

  241. Vulcu Anca

    Sarmale,musaca,chiftele,ardei umpluti,carnati de casa…

  242. Mincu Adriana

    As utiliza masina de tocat Naumann NM pentru prepararea de sarmalute, ardei umpluti, chiftelute, ciorba de perisoare, suc de rosii, carnati proaspeti de casa, biscuiti si multe, multe altele…

  243. Blaga George

    As toca carne pentru carnati.

  244. Claudia

    Cu aceasta masina de tocat as prepara pate de casa, din ficat de porc, vitel sau pui.

  245. Veronica Picioroaga

    wau…o masina de tocat carne ar pica perfect ptr ca anul asta fac carnati :-)) da, da ! chiar eu ! fara ajutorul mamei si-a tatei ..si vreau sa iasa perfecti..picanti numai buni de Sarbatori 🙂

  246. Cu ajutorul masinii de tocat poti toca carne pentru sarmale carne pentru piftele muraturi zacusca si altele mi-ar prinde foarte bine aceasta masina.

  247. orice se poate face intr-o bucatarie cu masina de tocat mai ales ca vin sarbatorile si avem atat de multe preparate traditionale de facut….

  248. meleru monica

    as face carnati

  249. chifanescu

    as face cu mare usurinta sucul de rosii fin si gustos pentru zilele geroase ale iernii !

  250. Mi-ar pride bine acum de Sarbatori pentru a toca carnea pentru carbati si sarmale.

  251. Demeter Sandor

    As face carnati de casa cu gust specific traditional,chiftele,zacusca,biscuiti de casa si nu numai.

  252. As pregati carnea tocata pentru carnaciori, sarmalute, parjolute, lasagna, musaca sau bulionul, la toamna din rosii din recolta proprie 🙂 Mai ramane si sa am noroc sa castig 🙂

  253. Mirela V.

    As folosi masina de tocat pentru prepararea carnatilor.

  254. As face, cu siguranta, carnati de casa, pe care apoi ii voi afuma. Mi-e tare dor de ceva afumatura…

  255. Nicoleta & Mircea

    Si noi ne dorim o asemenea masina de tocat, pentru a prepara carnati proaspeti de sarbatori!

  256. cristiana moldovan

    as folosi masina de tocat pentru pregatirea delicateselor de Craciun.

  257. Radu Lucia

    Cu ajutorul masinii electice a-si gati mult mai repede tot ce trebuie tocat ,a-si economisi mult timp, si cind taiem porcul la ciurnati ,chiftele ……….

  258. Elena Andrei

    Sincer……desi imi doresc muuuuult de tot o masina de tocat si mai ales electrica,iar in cazul in care as fi castigatoare….pai…..as face-o cadou unei familii cu multi copii…si eu provin dintr-o astfel de familie si stiu ce inseamna munca in bucatarie. Vorba aia……DAR DIN DAR SE FACE!

  259. Viorel

    Ne-ar fi foarte utila in bucatarie la prepararea carnatilor, mezelurilor, conservelor. Multumim pentru acest concurs!

  260. Claudia

    CU MASINILE ELECTRICE DE TOCAT AS PREPARA CARNATI

  261. Lacramioara

    As face cu ea carnaciori, carne tocata pentru perisoare, piftelute, as mai face biscuiti si suc de rosii sau bulion

  262. ALINA G

    EU AS FACE-O CADOU SOACREI MELE, CARE IN FIECARE AN DE CRACIUN PREPARA NISTE CARNATI DELICIOSI.

  263. Alexandra Visoiu

    Buna Teo. Eu as face cadou aceasta masina mamei mele care de cand o stiu se chinuie cu clasica masina de tocat cu manivela (ascute cutitele, curata sita, schimba ustensilele in functie de ce anume pregateste). Tare mult as vrea sa ii pot face o super bucurie anul acesta de sarbatori.

  264. Puscas Bianca

    Sincer, as face din ea un minunat cadou pentru mama mea 🙂 asta pentru ca ea este furnizorul meu de sarmalute si bulion… si mai ales ca eu ma descurc si fara cand fac cheesecake cu branza de vaci 🙂

  265. Mama cand ma gandesc la ce sarmalute as putea prepara cu aceasta masina de tocat asa cum le facea bunica zdravene parca le vad, fierbeau in strachina ciobita de lut acoperita cu frunze de aceelea mai grosute,sincer imi este dor.Va multumesc

  266. Hristescu Daniela

    As face carnaciori de casa, sarmalute, chiftele, zacusca mmmmmmmm, ce de bunatati!! Deja mi se face pofta in timp ce scriu.

  267. Cu siguranta as folosi masina pentru a prepara carnati de casa 🙂

  268. Pentru ca tot vin sarbatorile de iarna nu pot sa nu ma gandesc la carnati,sarmale,drob,lebar.

  269. Sarmalute in foi de vita

  270. angela55

    Buna seara, daca as castiga masina de tocat electrica as prepara suc de rosii pentru intreaga familie! O seara placuta!

  271. constantinescu

    o masina de tocat carne electrica este o cooara la casa omului. as toca cu ea carne ca sa fac sarmale , chiftelute , carnati, lasagna cu carne tocata de porc si de vita…mmmm ce bunatati . blogul tau mi ar fi de mare inspiratie

  272. Tudorie Alexandra

    Acum in apropierea sarbatorilor eu si familia mea obisnuim sa facem tot felul de preparate in casa deoarece sunt mult mai sanatoase , carnaciorii de casa sunt preferatii nostrii de aceea imi doresc sa castig aceasta masina !

  273. simona-maria

    Vai, dar cate as prepara. Chili con carne, in primul rand, sarmale, chiftele, suc de rosii si multe alte minunatii. E foarte utila o astfel de masinarie, de mult imi doresc una.

  274. Vasile

    As toca niste carne de pui pentru o delicioasa musaca!
    retete.mancaruri@yahoo.com

  275. As face cu masina de tocat niste carnaciori numai buni de pus la afumat:)

  276. Alin Ungureanu

    cand eram copil era sarcina mea sa dau la manivela carnea de carnati, leber, potroace. acum ca nu mai sunt acasa, parintii cu siguranta o vor folosi.

  277. Aurora Toth

    Ar fi un super cadou pt tata la carnati anul acesta ! 🙂

  278. Rodica V

    As prepara niste minunatii de sarmale in cuib pentru Craciun!

  279. Gheorghe Camelia

    Tocmai am sarmalutele pe aragaz, fiind un fel de mancare foarte apreciat la noi acasa… deci un fel ar fi sarmalele. In afara de ele, musaca, ardei umpluti, placinta cu carne, chftelutele, perisoarele si multe, multe altele.

  280. Aluculesei Brindusa

    as dori sa pregatesc delicii pentru sarbatori de la biscuiti de casa pana la carnati de casa.

  281. Avand in vedere ca nu cumpar carne tocata, cu siguranta pentru asta as folosi-o in mod special. Dar as incerca si biscuiti 🙂

  282. Aghinitei Maria

    M-ar ajuta la tocat carnea si as prepara carnaciori de casa, care ii fac mai putin sarati, cu carne de buna calitate vita si oaie (nu 50% zgarciuri)si cu multe condimente sanatoase. Fiul meu adora carnatii de casa facuti de mine, proaspeti si ii fac periodic cu masima manuala, dar de sarbatori e tare greu!

  283. Maria C

    Intai de toate un mic comentariu: Cred ca in enuntul concursului s-a strecurat o mica greseala, e vorba de 4 decembrie data de finalizare a concursului, respectiv 5 decembrie pentru anuntarea castigatorilor.

    Apoi, eu as folosi masina la tocat carne pentru delicioase bunatati traditionale (chiftele, carnati, sarmale, pate de ficat), pentru a face bulionul si sucul de rosii si pentru diverse concerve pentru iarna (zacusca, sirop de catina-zmeura-capsuni).

  284. Cristina

    Cum nu am deloc masina de tocat sunt nevoita sa cumpar carne care se poate toca la magazin. As folosi masinile de tocat Naumann NM 120 sau 300 pentru a toca carne de pui sau curcan pentru a prepara lasagna sau pentru zacusca. Mi-ar fi de mare ajutor oricare dintre premii.

  285. Simona Olah

    Masina de tocat electrica te duce cu gandul la carnatii facuti in casa, la micii preparati in casa, la chiftelutele preparate in diferite forme, la pastele cu carne,chiftelutele din peste pe care poti sa le faci, la pasta din jumari, la bulionul preparat in casa, la pasta de ardeii atat de utila, la o multime de dulciuri… si la o gramada de bunatati pe care le poti face economisind mult timp folosind o masina de tocat electrica.

  286. Magdalena N

    as folosi masina de tocat pentru parjoale moldovenesti, ciorba de perisoare, paste bolognese, lasagna, carnati si alte preparate cu carne tocata

  287. Olaru Ana-Marilena

    carnati,sarmale, perisoare,biscuiti , bulion,suc de rosii.

  288. antonio baroiu

    as face si carnati de casa ca la mamaie si niste sarmale cu afumatura

  289. Luminita Dragutescu

    Cu siguranta,as prepara carnati de casa.

  290. Bratu Monica

    Prima data as face sarmale pentru ca nu am mai facut de anul trecut si pentru fetita mea suc de rosii pentru o supa buna.

  291. Mădălina Iacob

    Tocăniță de ghebe și sărmăluțe

  292. Tania Sandor

    As gati multe bunatati insa as incepe cu chiftelute marinate. Draga TEO ai scris gresit perioada concursului şi ziua extragerii.

  293. Ionut Daliu

    As toca carnita pentru carnaciori si apoi i-as umple! Munca ar fi cu mult mai usoara!

  294. Stefania Petcu

    Cat de buna ar fi o asemenea minunatie:)eu sigur as face niste carnaciori de casa si pentru ca tot imi plac dulciurile as face un salam de biscuiti:)

  295. Crasmaru Mirela

    buna ziua si multumim pt minunatul concurs 🙂

    Pai ce nu as face cu aceasta minunatie?:D
    sarmale, zacusca, musaca, chiftelute marinate si cate si mai cate 🙂
    Mi`ar usura munca foarte mult 🙂

  296. pai e super masina a si putea sa o folosesc la multe retete pentru prichindelu meu dar cum nu am castigat nimik niciodata cred ca pot da doar cateva ideei chiftele de curcan la cuptor sau musaca de pui

  297. În mod sigur primul lucru la care aș folosi mașina ar fi la tocat carnea pentru cârnați!

  298. Camelia I

    Minunată maşina de tocat la casa omului… şi acum să încep cu ce aş face:
    – aş toca acasă carnea de vită pentru pastele bologneze,
    – as prepara pateu de casa dupa reteta ta Teo ultima oară când l-am făcut am reuşit să-mi stric blenderul, aşa că maşina de tocat ar fi binevenită,
    – aş face kofta arăbeşti(miel+vită), îi plac soţului meu mult,
    – aş toca carnea pentru dovleceii umpluţi,
    – aş încerca să fac chiar şi cârnaţi de casă
    şi câte reţete nu ar mai fi….

  299. Andreea C

    Carnati de casa.

  300. Anda R

    Oricare din aceste 2 modele de masina de tocat carne, m-ar ajuta in preprarea unor retete care au legatura regimul Dukan pe care il tine prietenul meu (ardei umplut, chiftelute, mici, etc).

  301. Lidia Simion

    Fetitei mele ii place foarte mult ciorba de perisoare si ardeii umpluti. Mi-ar placea sa toc la aceasta masina, piept de pui sau de curcan cu care sa pregatesc delicioasele retete.

  302. Carne tocata pentru carnati,sarmale, chiftele

  303. Cristina

    As face chiftelute bune de tot, ca ale mamei!

  304. adriana

    carnati de casa, perisoare si caltabosi , mai ales acum in prag de sarbatoare

  305. voicu ana maria

    In primul rand as folosi-o pentru bulion. In fiecare vara toata familia ne strangem si de 2-3 ori facem din rosiile din curte cel mai sanatos bulion si mai bun pe care l-am gustat. Si pentru ca tot se apropie iarna, as folosi-o bineinteles la carnati, impreuna cu tatal meu, cu care fac traditional carnatii de cand eram mica. Acestea sunt intrebuintarile principale, dar as incerca si celelalte functii ale ei. Multumesc!

  306. Florina Balog

    Cu masina de tocat as toca ceapa si ardeiul pentru o zacusca buna, buna ca la mama acasa.

  307. Mihai Monica

    As toca carne pentru: carnati,sarmale, chiftelute etc.pentru sarbatori.

  308. carmen nadaban

    cu ajutorul masinii as toca niste carne pentru sarmale, niste carnati de casa

  309. Acum ca se apropie Craciunul as prepara carnati, sarmale, rulada de carne tocata, lebar, pate, etc..

  310. Masina de tocat electrica este unul din ajutoarele de pret ale gospodinei.
    Mos Craciun 2005 mi-a daruit o masina de tocat electrica pe care am folosit-o intens.
    In afara de perioadele de sarbatori cand folosim masina de tocat electrica la maxim, familia noastra prefera mult preparate cu carne tocata.
    Insa eu folosesc masina de tocat electrica si la tocarea legumelor pentru iarna pe care le pun apoi in congelator. Anul acesta am tocat 50 kg de rosii intr-un timp scurt si fara ajutor.
    Dar cred ca masina mea de tocat a cam obosit deoarece s-a tocit mecanismul de prindere a tocatorului.
    Poate ca Mos Craciun vede si aude si imi va aduce o masina de tocat electrica noua.
    Multumesc Mos Craciun!
    Maria

  311. Nan Anca

    As da-o mamei mele 🙂 care ne-ar gati carnati, caltabos, bulion, chiftele, salam de biscuiti etc.

  312. As pregatichiftelute la cuptor,preferatele mele!

  313. Ileana Seran

    Sarmale

  314. Alexandra M.

    As folosi masina de tocat la sarmale, carnati si chiftele.

  315. Oprea Elena

    Cu o mașina electrică poți face multe bunătăți paste cu carne,sarmale, la prepararea cârnaților,la sucul de roșii,la dulciuri,la fructe un real ajutor in bucătărie economisind timp.

  316. Panait Georgian

    As folosi aceasta masina sa fac niste hamburgeri deliciosi pe care sa ii fac la gratar cu niste prieteni.

  317. Ionescu Ana-Claudia

    As toca carnea proaspata de la porcul crescut in ograda si sacrificat pentru sarbatori dupa care as umple matele cu carnea pregatita cu mirodeni si as prepara ceai mai gustosi carnati cu ajutorul masini de tocat carne Naumann

  318. Maria Giurgiu

    As prepara carnatii de Craciun

  319. Srehaianu Elena

    As face tot felul de preparate specifice sarbatorilor de iarna! yummyyy

  320. andrei

    As prepara niste parjole cum facea bunica de nu mai aveam rabdare si le furam si le manca p ascuns inainte de masa.

  321. Niste cirnati deliciosi!!! mery_yor@yahoo.com

  322. Demeter Imola

    carnati de casa ,sarmale,chiftele,zacusca

  323. Cretu Roxana

    Eu as utiliza masina de tocat pentru a pregati: lasagna, hamburgeri, chiftele, varza a la Cluj, carnati si multe multe altele!

  324. Se apropie sarbatorile si pentru carnati ar fi ideala!

  325. Salomeea

    Gogoșari umpluți, dovlecei umpluți, roșii umplute…asta la vară bineînțeles.
    Până atunci aș face pârjoale moldovenești, musaca și cârnați de casă că tot vin sărbătorile…

  326. Voi toca ceapa, morcovii și gogoșarii pentru zacuscă…
    Și voi face chifteluțe marinate că-i plac mult fiului meu.

  327. Panait Elena

    cu acesta masina de tocat as prepara niste retete delicioase de sarmalute, ardei umpluti, perisoare, chiftele, musaca, leber, dar si conservele de legume vara..etc, sincer, mi-ar fi de mare ajutor ! Doamne Ajuta !

  328. M-ar ajuta foarte mult in pregatirea carnatilor dar si sa toc carne pentru diverse mancaruri .

  329. Georgiana Mitroi

    Cu ajutorul unei masini de tocat carne Naumann as pregati niste sarmalute , asa ca de Craciun , si apoi v-as chema si pe voi sa le degustati , sarmalute cu mamaliguta , ce ziceti ???

  330. Nitescu Ana

    EU nu as face foarte multe, dar as ajuta-o la pregatirea tuturor bunatatilor pe mama mea, care cu drag ma invata cate ceva… pana ma “mut la casa mea si fac si eu o fata”

    • Mihaela Munteanu

      Carnatii sunt specialitatea casei ! Ingrediente bio si o o multime de carne de tocat . Masina de tocat Naumann ar fi “ingredientul” perfect pentru un plus de savoare….!

  331. Alin Pascaru

    As folosi masina de tocat pentru parjoale moldovenesti.

  332. Marianmaci

    As prepara carnatii pentru sarbatori cu carne tocata de mine

  333. As folosi carnea tocata la chiftele,la lahmacun,pide si kebab-uri iraniene. Poate m-as incumeta sa fac si sarmale 🙂

  334. demeter evelin

    zacusca,carnati,sarmale

  335. sofiasurtea

    As preparacarnti, toca carne pentru delicioasele sarmale

  336. georgiana state

    Fiindca se apropie sarbatorile , masina de tocat carne mi-ar fi de mare folos in prepararea bunataturilor cum ar fi carnaciorii proaspeti si afumati, perisoarelor ptr ciorba , carnea ptr chisca tot prin masina as face-o , ori poate chiar as toca niste biscuiti ptr niste retete de prajituri delicioase!

  337. Imi doresc : sa fac niste carnati ca la bunica, cu masina de tocat carne de la Nauman,fara sa-mi obosesc bratul drept!
    relulaura@yahoo.com

  338. Flori Dante

    Eu as folosi masina de tocat carne la pregatirea mezelurilor de porc pentru sarbatori.

  339. beatrice

    Cu siguranta as folosi masina de tocat pentru carnea destinata chiftelutelor, sarmalelor, carnatilor traditionali si lasagnelor delicioase .

  340. rodica

    Cat ajutor cu o asemenea masina in casa… carne pentru sarmale, chiftelute, perisoare, carnati de casa, caltabos, lebar… si legumele pentru zacusca, pasta de gogosari…. Succes tuturor si sarbatori minunate!!!

  341. Alina Turean

    As folosi aceasta masina de tocat pentru tocarea carnii folosite la sosul pentru spaghete cu sos bolognes, la chiftele si alte bunatati. 🙂

  342. baroiu mariana

    as face carnati si pateu de casa

  343. alina bantoi

    As folosi masina de tocat Naumann pentru Lasagna, ardei umpluti, dar si pentru a prepara proprii carnati.

  344. Diaconu Iuliana Ilinca

    dacă aș avea această mașină de tocat aș sta mai toată ziua în bucătărie numai de dragul de a o folosi preparând toate bunătățile din lume.

  345. clau123

    Buna. Mi-ar fi de foarte mare folosuna dintre aceste masini de tocat la pregatirea carnatilor, la tocarea carnii pentru sarmale, chiftele si alte bunatati, dar si pentru tocat zarzavat si a face suc de rosii care nu lipsesc din camara mea. Oricum sunt extraordinar de utile in orice bucatarie.
    Multumesc

  346. In primul rand la tocat carnea pentru a nu o mai cumpara gata tocata. Asa as sti sigur ce fel de carne folosesc. Dar si la prepaprea sucurilor.

  347. Diana Popescu

    Si mie mi-ar fi foarte folositoare o masina de tocat carne electrica chiar ma batea gandul sa imi cumpar una dar cine stie poate o castig 🙂
    La ce mi-ar folosi??Pai in primul rand nu as mai cumpara carne gata tocata ci as toca-o eu acasa pt chiftele, sarmale, perisoare, chilli con carne etc…si as face si carnati in casa!!As putea toca si carne de pui, curcan pt paste cu pui, chiftele de curcan, chec aperitiv etc…
    Spor la pregatirile de Craciun tuturor si bafta la concurs!!!

  348. Bardea Carmeluta

    Masina de tocat Naumann NM 120 este visul meu neimplinit,in materie de bucatarie.Tare multe as face cu ea.Mi-ar fi de mare ajutor la prepararea bulionului, ketchupului,biscuitilor,carnatilor.Ma bucur sa le pot prepara in casa,sa ne hranim cat mai sanatos,dar ia foarte mult timp prepararea neavand minunea asta de aparat,pentru care portmoneul meu e prea mic.

  349. Ionela Velicu

    Buna, eu as folosi aceste minunate masini pentru tocatul carnii de pui si curcan ( pe care cu greu o poti cumpara deja tocata) si pentru obtinerea sucului de rosii pentru bulion facut in casa.

  350. alessa

    Pentru prepararea cârnaţilor 🙂

  351. cârnăciori, chifteluţe şi mititei

  352. george

    musaca, sarmale şi neaparat pentru cârnaţi 🙂

  353. PicincuHobjila Viorica

    ardei umpluti

  354. Alexandrescu Corina

    Momentan ma gandesc la toba din perioada sarbatorilor de iarna , dar ar fi utila aproape la orice.

  355. Buscan Adrian

    Cu ajutorul masinii de tocat carne Naumann mi-as dori sa prepar carnati de casa si mititei pregatiti in casa
    adrianbuscan@clicknet.ro

  356. Buscan Elena Adina

    Orice gospodină are nevoie de o maşină de tocat carne.M-am saturat sa dau la manivela. Craciunul sa nu mai fie un chin.Cu siguranta as gati multe retete clasice de sarbatori cu ajutorul Masina de tocat Naumann de la sarmalute,carnati de casa,caltabosi..etc

  357. am descoperit reteta de friptura de carne tocata cu palarie de rosii si busuioc, pe care abia astept sa o incerc…

  358. lipan ileana

    As face multe “bunatati” cum spune nepotelul meu ,chiftelute ,rulade ,sarmale ,carnati si multe multe altele.

  359. Claudia Olar

    dar cite nu se pot face? as folosi aceasta bijuterie pt chiftele, cirnati, caltabosi, sarmale, varza a la cluj, dar si pt a forma biscuiti spritati sau pt tocat fructe si legume.
    succes tuturor!

  360. Mihaela Balan

    As prepara lasagna si paste, multe paste…

  361. filip vasile

    primul lucru este simplu : carnati din carne de porc cu usturoi

  362. filip maria

    Eu o sa testez masina de tocat carne pentru a pregati sarmale si carnati

  363. filip adrian

    1. o salata boeuf
    2. sarmale
    3. piftie

  364. Gabriela

    La ce as folosi o asemenea masina de tocat in cazul in care as castiga-o? Dumnezeule, dar la ce nu as folosi-o? La sucul de rosii, preferatul meu, la tocat legumele pentru conserve – un super ajutor ar fi. Imi place drobul in fel de fel de combinatii, chiar acum am avut drob de vinete – o minunatie – nu iti dai seama ca este cu vinete. Imi plac carnatii proaspeti preparati nu numai de Craciun. Ar fi un minunat cadou de Craciun dar si de ziua mea – 1 decembrie. Fiind singura nu prea am de la cine sa primesc cadouri, iar copiii sunt fiecare cu problemele lor. Multumesc pentru oportunitate! Succes tuturor si Sarbatori fericite!

  365. Mariana

    Eu am psoriazis,la maini si imi este uneori imposibil sa imi gatesc ceea ce doresc din cauza mancarimii mainilor,de aceea o masina ca aceasta ar fi pentru mine mai utila decat aurul.
    As face cu ea :sarmalute,musaca,paste cu carne tocata,mici,chifetelute si o multime de alte tocaturi.Multumesc!

  366. dan ababei

    Carne tocata pentru parjoale moldovenesti.

  367. diana tandrau

    Buna Teo!
    As folosi aceasta minunata masina la prepararea carnatilor,virsili,ardei umplut,suc de rosii,ardeiul si vinetele pentru zacusca….sunt asa de multe preparate pe care le poti pregatii cu ajutorul acestor masini de tocat.Doamne ajuta sa mi se inplineasca un vis,acela de a avea aceasta minune in bucatarie! va multumesc pentru sansa oferita!

  368. EMILIA DINU

    Cu o asemenea masina de tocat as prepara carne pentru sarmale, chiftelute, perisoare, carnati de casa, caltabos, lebar… mi-ar usura foarte mult munca !!!!

  369. Anica Dita

    La prepararea carnatilor si a sarmalelor.

  370. Sarmale ,carnati de casa ,chiftelute…..tot ce se poate face cu o masina de tocat.

  371. oprinca mariana

    Daca as castiga aceasta masina as pregati carne pentru retetele traditionjale de craciun:carnati, sarmale, perisoare etc. Va urez tuturor craciun fericit.

  372. codrea gheorghe

    as incerca o reteta cu carne tocata-varza a la cluj

  373. Czetz Mihaela

    Cu o masina de tocat carne Naumann as putea face niste carnati de casa deliciosi si cateva sarmalute bune,bune de sarbatori.Pe langa acestea si niste chiftelute si perisoare apetisante ,dar si alte bunatati.

  374. Adriana Oprea

    La vechea masina, manuala trebuie sa ascut mereu cutitul, sita…. asa ca una noua , electrica ar fi binevenita!!

  375. MARIOARA

    Vin sarbatorile si as dori sa fac carnati pentru primadata in casa si masina m-ar ajuta la macinat si umplut.Este minunat sa-ti macini carnea rapid pentru sarmale,chiftele,musaca si altele

  376. zaharescu cristina elena

    cu ajutorul masinii de tocat,eu as prepara varza creata umpluta cu carne tocata de orice fel: porc,vita sau pasare.

  377. Claudia_c

    As toca tot ce se poate toca deorece nu suport sa toc cu masina manuala, adica as folosi-o la chiftele, sarmale, rulada de ficat si de legume.

  378. As folosi aceasta masina pentru a prepara carnati

  379. Bodea Anca

    Cate nu as face, incepand cu sarmale,pe care le pregatesc foarte des, chiftele, rulada, carnati, conserve.

  380. Roxana

    Buna! Cu aceasta minunata masina de tocat as preati o multime de retete, de la sarmale de Craciun, carnati, chftele pana la conserve pentru iarna si, de ce nu, niste deserturi minunate.

  381. Cornea Lucian

    As pregati cirnati de casa.

  382. Paun Catalina Cezarina

    As toca niste carnati

  383. Roxana-Georgiana

    Daca as castiga masina de tocat as fi o mamica fericita, pentru ca as putea sa le fac celor dragi toate bunatatile de sarbatori. Si asa ar fi toata familia fericita…si cu burtica plina

  384. Simona Mateciuc

    Pai, as face toate retetele cu tocaturi de pe situl tau, caci de aici ma inspir in fiecare zi. Multumesc

  385. suliuc lucica

    Cu aceasta minunata masina ,as face traditionalele produse moldovenesti de Craciun ,cum numai la noi se fac ,carnati ,chisca,caltabosi ,singerete si ,bineinteles sarmalute .Sper sa am ocazia sa le fac !

  386. HOSSU CLAUDIA

    As folosi masina de tocat Naumann pentru Lasagna, ardei umpluti,chiftele de pui.As face sarmale pentru craciun se poate face bulion din rosii,se pot face multe.Musaca din carne de vita cu cartofii este o minune. super concurs.

  387. Ion Rodica

    In primul rand, ar fi minunata pt ca as toca carnea acasa. As folosi carne tocata pt prepararea chiftelutelor, lasagnei, legumelor umplute …

  388. Dumitru Cristina

    Daca as castiga aceasta masina as pregati carne pentru retetele traditionjale de craciun:carnati, sarmale, perisoare ,caltabos…

  389. Ene Sofia Raluca

    Buna ziua. As folosi masina de tocat pentru prepararea de ardei umpluti, chiftelute, perisoare pentru ciorba, pentru prepararea de sarmale si multe altele :).

  390. Vlad Nicolcioiu

    Probabil as folosi-o pentru toate retetele care implica folosirea carnii tocate (aia tocata gata in supermarket nu prea e pe gustul meu :p) si pentru bulionul de casa.

  391. mircea

    o binecuvantare ar fi sa castig o masina de tocat noua!!cate posibilitati sunt la a o folosi!!urmeaza sa taiem porcul,asa ca o voi folosi la obtinerea unor bunatati pe care le-as gati cu ajtorul masinii de tocat:
    carnati, chiftelute, rulada de carne, caltabos, leber, carne tocata pentru sarmalute, pateu de casa,bulion.
    Sa vem bafta!!

  392. Zaharie Rebeca

    Deoarece tocmai m-am casatorit si sunt incepatoare in arta culinara, o astfel de masina de tocat mi-ar fi de un real folos pentru prepararea tuturor bunatatilor cu care imi place sa-mi surprind sotul: sarmale, chiftele, carnati, ciorba de perisoare, dulciuri… nu mai spun cat de utila mi-ar fi in prepararea zarzavaturilor pentru iarna.

  393. mariana

    As pregati biscuiti de casa si sarmalute.

  394. Ionela Ardelean

    Eu as folosi aceasta masina pentru pregatirea bunatatilor de sarbatori cum ar fi carnaciorii, chiftelutele si multe altele.In schimb mi-ar fi foarte folositoare pentru a putea sa imi pregatesc sucurile naturale eu acasa mai ales fiind ca sunt insarcinata si o sa fiu mamica pentru prima data, iar cand bebele meu o sa fie mai mare as putea sa-i fac sucurile acasa.

  395. vlasceanu violeta

    as prepara sarmalute – preferatele familiei mele

  396. Cristina Popescu

    Buna,
    Cu masina Naumann as face carnati de casa, ca indata taie soacra-mea porcul, suc de rosii (suntem mari amatori de paste si pizza) si fursecuri.

  397. NICOLETA CONSTANTIN

    hmmmm….carnati moldovenesti 🙂 yami

  398. COVALIU ANDREEA MONICA

    Carnati,chiftele,sarmale

  399. Vosminschi Nicoleta Andreea

    Buna Teo,ce as face?…uff de toate de la mancare la praji..imi doresc mult de tot una este minunata

  400. daniel dragomir

    as toca niste carne de porc pentru sarmale si carnati picanti

  401. chita ramona

    Buna ziua,mi-as dori aceasta masina pt ca mi-ar usura mult munca acum de sarbatori si nu numaisi as pregati cu ea sarmale,carnati,caltabos.

  402. Corina Iordan

    Cu ajutorul unei asemenea maşini de tocat aş prepara aşa : sărmăluţe, perişoare. chifteluţe, musaca, ardei umpluţi, cârnăciori, un salam de biscuiţi … Şi mai am nişte idei …

  403. Cecilia

    chilli con carne, musaca, varza a la Cluj, sarmale

  404. As face multi biscuiti deliciosi si carnati buni si proaspeti 🙂

  405. Alexandra Suciu

    Eu chiar vorbeam cu sotul meu ca am nevoie de o masina electrica de tocat carne:) Mi-ar folosi cel mai mult pentru a toca carnea pe care o folosesc la lasagna mult iubita in familia noastra, la sarmale, etc.

  406. Elena Zanfir

    As folosi masina de tocat Naumann 300 Tradition la prepararea carnatilor din porc , a chiftelelor si a biscuitilor ca sa pot controla cat mai mult ceea ce intra in compozitia mancarurilor.Bafta tuturor si sper sa castig masina de tocat pentru a gati celor dragi o mancare cat mai sanatoasa!

  407. Milita Petre

    As face chiftelute, sarmalute si o gramada de alte bunatati apreciate de familia mea.

  408. carnati de casa din carne de vita si porc

  409. Bunatati pentru cei dragi!
    Carnaciori picanti, zacusca traditionala si salam de biscuiti – desertul favorit al intregii familii!

  410. arynna

    As folosi masina in special la prepararea carnatilor!

  411. cosmin

    hamburger

  412. GRIGORAS MIHAELA

    As face carnati, sarmale, chiftele, perisoare … as folosi-o intens de sarbatori si nu numai.

  413. Anca Vasile

    iubitii mei carnati cu curry

  414. Alexandrina

    carnati de casa dietetici 🙂

  415. danut cristea

    As folosi masina la tocat carne pentru a prepara carnati..

  416. claudia simona

    De sarbatori as prepara sarmale, chiftelute, carnati si multe alte bunatati.

  417. Carmen

    As prepara carne tocata pentru Pastitio.

  418. Barcutean Lilia

    chiftelute in sos de smantana, ciorba de perisoare.

  419. Nicolae Ana Maria

    Ardei sau dovlecei umpluti, ciorba de perisoare, paste cu sos ragu si preferata mea, musacaua cu cartofi

  420. olariu vlad

    As vrea sa fac niste carnati ca ai bunicii. mr.vlad90@yahoo.com

  421. Chirtes Madalina

    Buna ziua. Cu masina de tocat carne as incerca sa pregatesc mancaruri cat mai diversificate si sanatoase, deoarece familia mea este pe cale sa se mareasca (un nou membru va veni pe lume anul viitor).

  422. Gota Camelia Anamaria

    Ar fi cadoul perfect pentru mama mea. Isi doreste una de vreo doi ani.

  423. utila la casa omului:))carnea pt sarmale nu o cumpar tocata asa ca m-ar ajuta masina asta!

  424. NEGOITA VENERA

    Buna ziua,masina este foarte folositoare la casa omului.As putea prepara cu acesta masina de tocat carne in primul rand de acum pentru sarmale,chiftele,perisoare sau mai stiu eu ce im vine prin minte.As face si cativa carnati ca tot vine Craciunu si sunt asa buni…Normal ca poate fi folosita sa macin si legume pentru zacusca(asta doar de la anul pentru ca acum e la camara zacusca).Este indispensabila in bucatarie!

  425. ancuta ocheana

    as folosi masina de tocat Naumann la prepararea carnaciorilor de sarbatori.

  426. As folosi masina la tocat carne pentru a prepara ciorba de perisoare si musaca.

  427. MayaMaria

    Chiftelele de orice fel se numara printre mancarurile mele preferate. Mi-ar fi util in prepararea lor un astfel de aparat.

  428. Daniela

    ar fi un cadou ideal pentru mama mea,mai ales ca se apropie ziua ei

  429. as pregati sarmalute

  430. Statache

    Lasagna

  431. Mihaela Nistor

    As folosi masina de tocat in primul rand pentru a pregati carnati deliciosi de Sarbatori 🙂

  432. Petre Mihaela

    Multe as face,dar in special as toca carnita pentru mici si sarmalute in foi de vita.

  433. dragan

    As toca carne pentru.carnati, sarmale,chiftele,rulada,As toca legume pentru .salate,zacusca,paste,As toca fructe pentru dulceata,sucuri

  434. Primul lucru pe care l-as face cu una dintre masinile astea de tocat electrice ar fi biscuitii spritati ce imi aduc aminte de copilarie.

    Apoi as folosi-o la placinte cu carne si variatiuni pe tema asta, toamna la zacusca si suc de rosii si evident limita este doar creativitatea mea si timpul.

    Mi-ar placea enorm sa o castig!

  435. Padureanu Tatiana

    E foarte buna si folositoare, putem toca carnea fara s-o cumparam pe cea de la magazine gata toccata cre contine numai resturi, as prepara carnati de casa
    atiana67@yahoo.com

  436. Claudia B.

    Eu as folosi aceasta masina pentru prepararea sarmalelor, chiftelelor, perisoare si a sucului de rosii.

  437. maria elena

    Eu as folosii masina de tocat in special la ardei umpluti, in felul acesta imi pot mixa ce bucati de carne vreau eu cu sau fara grasime ,mult mai bine decat carnea gata macinata pe care o gasesti in magazine, apoi de sarbatori sarmalele sunt mai dulci daca calesti un minut carnita bucatele cu putina ceapa si apoi o macini ..e delicioasa..plus caltabosi si carnati care sunt mai mult decat necesari de sarbatori .sper sa fiu norocoasa!

  438. mihaelas

    carnati

  439. Manolache Claudiaaa

    As putea sa gatesc tot felul de bunatati. De la bucate de sarbatori, sarmale, carnati proaspeti, chiftelute, caltabosi pana la prepararea sucului de rosii, a pastei de ardei si a tuturor preparatelor care pot fi conservate pe timpul ierii.

  440. Agripina Focsaneanu

    As prepara,carnati, chiftelute,sarmale,rulada, perisoare. Sunt o sumedenie de retete unde poate fi folosita.

  441. Rosca Madalina

    as prepara musaca de vinete cu dovlecei si carne de vita.

  442. maracine simona

    Ca orice gospodina care se respecta de sarbatori sigur pregateste minunatele sarmale. De aceea ar fi foarte folositoare masina de tocat carne. Dar nu m-as opri sa nu pregatesc si o lasagnia gustoasa.

  443. Silvia Pascariu

    Masina aceasta de tocat ar fi de nepretuit mai ales la preparatul carnatilor de casa, care, la mine, se prepara in cantitati industriale 🙂

  444. As folosi masina de tocat pentru prepararea carnatilor de casa.

  445. Adela Butu

    Cu aceasta masina de tocat carne as prepara cei mai gustosi carnati de casa.

  446. Stan Delia

    I-as darui-o mamei mele care face cele mai delicioase sarmalute, cei mai gustosi carnati de casa si i-ar fi de un real folos.

  447. Anca Tomsa

    As toca carne pentru prepararea carnatilor, sarmalelor si a ruladelor din carne.

  448. claudia zaharia

    Ce o sa pregatesc cu masina de tocat?O sa pregatesc carnatii doar o sa tai porcul de vreo 200kg si o sa am mare nevoie de ajutor,eu am o masina de tocat veche si manuala.

  449. Radu Monica

    Daca as castiga aceasta minunata masina de tocat, ar fi cel mai frumos cadou pe care l-as primi de Craciun. As prepara carnati de casa, chiftelute dar si biscuiti deliciosi pentru baietelul meu. Va multumesc.

  450. Tudor Nicoleta

    Vreau sa fac sarmale si ciorba de perisoare,salata de beof si cornulete cu gem.

  451. simona filip

    Imi doresc de mult timp asa o masina de tocat. Mai ales acum, in pragul sarbatorilor de iarna, cand se reuneste familia si trebuie sa fac muuullte sarmalute, carnati si chiftelute, asa ca la noi in Ardeal !

  452. adela giurgiu

    carnati si salam de casa, sarmale, chiftele, suc de rosii si alte preparate ce contin carne tocata.

  453. Gabriela Gabriela

    MI-AR PLACEA FOARTE MULT SA AM O ASEMENEA MASINA DEOARECE MI-O DORESC DE FOARTE MULT TIMP MAI ALES ACUM IN PRAGUL SARBATORILOR UNDE AS PUTEAO FOLOSII IN PRIMUL RAND LA PREPARAREA ANUMITOR PREPARATE DIN PORC CUM AR FI CARNATII, CALTABOSII , LEBARBUSUL SI IN RESTUL ANULUI LA SARMALUTE,PERISOARE SI ALTE RETETE GUSTOASE

  454. Cristina Patru

    Cu masina de tocat electrica as face sarmale, carnati, chiftelute, lasagna, dar si zacusca, suc de rosii si biscuiti.

  455. Ioana Mitisor

    Cu masina electrica de tocat Naumann eu as prepara sirop de zmeura, lasagna, chiftele de peste.. Pff… mi s-a facut pofta deja…

  456. Super premii,chiar as avea nevoie de o masina de tocat carne ,mai ales acum ca se apropie sarbatorile de craciun si am prepara multe din retetele delicioase specifice acestor sarbatori.

  457. Grecu Emilian

    Cu mașina de tocat Naumann eu aș prepara cârnați și suc de roșii.

  458. Teodora Carnariu

    As toca carnea pentru multe bunatati: carnati, sarmale, chiftele, placinta cu carne; as face suc de rosii, as face fursecuri cu accesoriile acestei minunate masini de tocat, as face…dar ce n-as face??? Daca o castig va mai povestesc :))

  459. Neagu Adela Mihaela

    Eu as folosi aceasta masina pentru prepararea sarmalutelor de Craciun.

    Email: ella_miha90@yahoo.com

  460. Cristi

    As toca multa carne 🙂
    Apoi, cu ea, as gati toate bunatatile din lume …

  461. ADRIANA ZAHA

    Aceasta masina de tocat as darui-o fiicei mele ,Dana,careia i-ar fi foarte de folos fiind la inceput de drum intr-ale gastronomiei.

  462. Loredana Urse

    Carnati de casa

  463. alina balaban

    as face un drob de curcan de Craciun!!!!

  464. Oooorice!:) Sarmale, carnati, piftelute..ca tot ce se poate face cu ea! Vreau sa profit la maxim!:)

  465. silviu baroiu

    m-as folosi de ea pentru a toca carnea de porc necesara bunatatilor de craciun

  466. Harabagiu Elena

    As toca carne pentru chiftelute si sarmalute

  467. Am ajuns sa imi pregatesc hrana cat mai rapid si cat mai putin procesat! Dar sunt momente cand pentru pruncii mei prefer sa fac niste chiftelute la cuptor din legume si carne de tara:)!

  468. piftele cu sos

  469. Ion Petre

    Carnaciori si sarmalute! :))

  470. Moldovan Georgiana

    L-as dariu mamei mele ca sa prepare cei mai buni carnati de casa in preajma Craciunului.

  471. RTimofte

    I-as incanta pe parintii nostri care si-au propus stradania de a ne face carnati din carne de oaie si de vita, dupa reteta cu accente iuti pe care si ei o preferau in tinerete. Masina manuala nu ar mai pune la incercare forta feminina si repetatele ascutiri ale cutitelor, am renunta la serviciile macelalrilor care folosesc acelasi aparat pentru toate tipurile de carne tocata si s-ar escalada deodata o multime de impedimente igienice. Si am economisi timp.

  472. Sunt sigura ca minunatiile astea pot face multe preparate delicioase si sigur m-ar face si pe mine sa stau mai mult prin bucatarie si sa le testez. Pentru inceput, insa, am incerca sa fac carnati de oaie. Am crescut la tara si parintii mei fac in fiecare an carnati de porc. Sunt absolut deliciosi! Insa anul acesta as vrea sa-i uimesc eu cu ceva nou, la fel de bun: carnati de oaie! Sper sa am noroc si sa castig o astfel de masina de tocat, atat de utila in fiecare bucatarie!
    E-mail: deealumary3@gmail.com

  473. florentin

    carnati ca la mama acasa!

  474. Mitroi Florentina

    De sarbatorii pregătirea mâncărurilor are dimensiunile unui ritual străvechi si urmeaza sa facem :cârnații, chișca, toba, sarmalele, caltaboșul și nelipsitul cozonac ce va trona pe masa de Crăciun.

  475. filigeanu marius daniel

    as face carnati,sarmale,chiftele si asa mai departe

  476. Caprioara Magdalena

    Mmm… cine nu si-ar dori o asa minunatie? Carnaciorii , caltaboosii, sarmalutele. drobul ,zarzavaturile pentru iarna,zacusca,bulionul , si cate altele … un ajutor de nadejde pentru orice gospodina. Si pentru ca pe 6 decembrie este ziua mea de nastere …poate Mos Nicolae … Mi-am lustruit deja ghetele ::) Promit ca o sa fiu cuminte… cea mai cuminte! ::)))

  477. As prepara niste carnati adevarati.

  478. Nicoleta Gliguta

    I-as face sotului fasole frecata mai des …ar fi mai simplu decat cu metoda clasica

  479. Andrada T

    As pregati carnati de casa pentru sarbatorile de iarna.

  480. Daniela Zaharia

    Gatesc pentru doua familii, a mea si a baiatului meu proaspat casatorit si nu am o masina performanta care sa-mi usureze munca. Imi place sa fac carnati, sarmale, chiftelute, musaca, suc de rosii, bulion, supe crema de legume, pasta de fructe cu inghetata si cred ca imi mai vin si alte idei, masina de tocat de la Naumann sa o am!

  481. anaiss anaiss

    As folosi aceasta ,masina de tocat carne la prepararea carnatilor si a chistii moldovenesti, acum de Craciun.

  482. elena bumbu

    Carnati, ardei si dovlecei umpluti, chiftele.

  483. Marcel

    As folosi masina pt.toate preparatele cu carne tocata;pt.bulion;pt.biscuiti.Dupa ce-o castig ma lamuresc cu celelalte functii si-i mau dau si altele de facut.

  484. liliana

    Imi doresc de mult o masina de tocat carne pe care sa o folosesc cand prepar mancarea favorita a sotului meu: ardei umpluti

  485. Claudia H

    Chiftelute din piept de curcan. Tocmai am cumparat una bucata curcan de casa si tare as vrea sa incerc o asemenea reteta.

  486. Andrei Cristian

    Eu nu as pregati nimic pentru ca sunt prea mic, dar mami sigur ar face niste sarmalute minunate

  487. Poput Laura

    Ar fi cadoul de Mos pentru mama mea, care prepara cele mai bune mancaruri traditionale romanesti (sarmale, carnati etc.)

  488. La câte știe sa dacă, as exploata-o la maxim! I-as încerca absolut toate funcțiile si i-as corupe si pe apropiați sa si-o procure.

  489. Gheorghe Dan

    Avand in vedere ca acusi trebuie sa tai porcul si sa fac tone de carnati, cu masina de tocat electrica Naumann 300 Tradition imi ramane timp si de un vin fiert 😀

  490. ELISABETA SIN

    EU AS FOLOSI SA TOC CARNE DIN CARE AS PREPARA CARNATI DE CASA,CALTABOS,SARMALUTE,PERISOARE,CHIFTELUTE

  491. bursuc dorin

    As dori sa pregatesc carnati de casa.

  492. porumb maria

    chiftelute , parjoale, sarmale

  493. Zamfir Elena

    Tot ce se poate prepara:carnati,suc de rosi,tocat carne,etc.Si mai nou cu aceasta masina de tocat pot face si biscuiti.

  494. elena tanase

    as toca niste carme amestec si as pune de sarmale in foi de varza

  495. Elena Balea

    cu siguranta as folosi-o pentru carnati 🙂

  496. Tatulea Mariana

    As folosi masina sa fac sarmale,carnati,cartabosi si tot ce se pune pe masa de sarbatori.

  497. As folosi masina de tocat la prepararea carnatilor, sarmalutelor acum de sarbatori dar m-ar ajuta sa fac si niste parjoale moldovenesti tare gustoase 🙂

    Anamaria

  498. Maria Oprea

    Cu asemenea minunatie as pregati tot mereu bunatati traditionale pentru familia mea!

  499. Elena Rusu

    Acum de sarbatori as pregati carnea pentru carnaciori, sarmale, parjolute iar la toamna as prepara sucul de rosii si bulionul

  500. deyu Andreea

    La tocarea carnii pentru ciorbita cu perisoare:D dar si la multe altele: sarmalute, ardei umpluti, chiftelute..

  501. gheorghita

    carnati facuti in casa

  502. mihaela simona

    as prepara sarmalute

  503. As folosi masina de tocat pentru a toca diferite carnuri pentru a-mi face eu singura diferitele emestecuri in proportile dorite de mine (de ex carne de vita cu porc si altele), nu cele deja preparate si ambalate care se gasesc in comert.

  504. beta brigytte

    cel mai frunos cadou!
    as folosi-o la carnati de casa…de mult imi doresc sa fac 🙂 carne tocata pt chiftelute, vegetale, biscuiti…ce sa mai, e de mare ajutor in bucatarie! 😉

  505. muresan dina

    Eu as fac chiftelute de tot felul..de pui, de vita, cu ardei sau cu miere si susan..

  506. mariana

    masina de tocat m-ar ajuta sa fac sarmalute,carnati,zacusca si multe altele.
    este foarte utila

  507. eduard ungureanu

    Pai… sarmale. Ar fi primul lucru. Nu am facut niciodata de la cap la coada:). Am dat o mana de ajutor in diferite etape ale procesului de gatire dar niciodata de la cap la coada. Apoi am o lista lunga postata de tine din care sa ma inspir.

  508. Anca Stoian

    As vrea sa fac ardei si dovlecei umpluti cu carne de curcan.

  509. mistrianu anca ivona

    este foarte utila ,indispensabila in gospodarie,scuteste timp si munca :nu mai invarti pana faci febra musculara ca la una manuala

  510. dorina

    as folosi masina pentu a pregati carnea pentru sarmale si chiftele

  511. gabi stinghe

    in primul rand sarmale ,suc de rosii

  512. Andrei Pavel

    sotia mea isi doreste o masina de tocat pentru a putea sa-i faca fetitei noastre de 2 ani diverse preparate care implica carnea proaspata tocata.

  513. maria dragomir

    mai ales acum de Craciun ar fi ideala sa ma ajute sa toc carnea pentru sarmale, caltabosi si carnati

  514. silvia

    Imi doresc sa castig masina de tocat Naumann pentru a gati cele mai bune parjoale moldovenesti.

  515. ooo cate bunatati as face, in primul rand carnati de casa, ca tot vine sezonul, mici, carne tocata pentru sarmale, rulade, chiftelute.

  516. Gabriela O.

    Apropiatele sarbatori sunt un bun prilej pentru a o folosi la tocatul carnii pentru sarmale si carnati .

  517. Alina C

    Ma gandisem la un gem de zmeura, cand am vazut acesoriul pentru zmeura de la Masina de tocat Naumann NM 120. Gemul e foarte bun pentru o prajitura: “felioare cu cacao”. Yamii !
    Apoi mi-a zburat gandul la niste mici. Reteta am vazut-o aici, pe site si mi-a lasat gura apa.
    Si m-as mai gandi …..
    Cred ca ar trebui sa ma opresc.. ca idei sunt multe, mai e si post, mai sunt si in timpul lucrului si pana ajung acasa….

  518. Madalina Dragomir

    o masina de tocat m-ar ajuta acum de Craciun sa toc carnea de sarmale dar si tot anul sa fac rosii pentru iarna sau salam de biscuiti

  519. Durla Andreea Georgiana

    In primul rand as toca carnea cu masina de tocat carne Naumann si apoi as gati impreuna cu mama ,sarmale si chiftele.

  520. Imi doresc foarte mult aceasta masina de tocat deoarece este foarte buna si eficienta pentru orice gospodina, as pregati cu ea in primul rand carnati de Craciun, sarmalele, musaca, chiftelute… eventual tot ce cuprinde masa de Sarbatorii. Imi doresc foarte mult aceasta masina, sper sa fie cu noroc! 🙂 adresa de e-mail alina.mada14@yahoo.com

  521. Va multumesc pentru aceasta sansa. Eu as face niste biscuiti minunati cu unt sau untura, niste sarmalute din carne de porc si vita. Pentru cei fara un robot este util acest aparat si la tocat rahat pentru prajituri, tocat fructe uscate si nuci, poate si fasole pentru fasile batuta. Este foarte util, probabil I se poate gasi si alte intrebuintari. Multumesc.

  522. Ana Ionita

    Fiindca pe perioada iernii folosesc pentru familia mea conservele cu rosii pregatite in casa pe timpul verii ,iar anul acesta am folosit masina electrica a surorii mele si am vazut cat de mult usureaza munca si reduce timpul de lucru ,cel mai mult as folosi masina de tocat Naumann vara si toamna la prepararea conservelor din legume ,iar iarna la pregatirea carnatilor in mat de oaie extrem de apreciati in familia mea.

  523. Mary_Lena

    Acum ca vin Sarbatorile as folosi -o pentru carnati de casa si sarmale.Retetele sunt cele pe care le-am invatat de la mama mea, care la randul ei le-a invatat de la bunica.

  524. GeOrGyAn GeoRgyAn

    Cu ajutorul unei masini de tocat carne Naumann as face carnati de casa pe care i-as lasa la uscat apoi i -as afuma..As toca si carne pentru chifetele , sarmale si alte bunatati pe care le-as pregati impreuna cu iubita.

  525. Aș prepara delicioșii Kibbeh turcești. Mașina de tocat m-ar ajuta să toc acasă tipurile de carne necesare, dar pe care nu prea le găsesc la hypermarket.
    Mulțumesc!
    iliesritaadriana@gmail.com

  526. Luminiţa Cărpinişan

    1,5 kg / minut??? Mă întreb cum de nu mi-am luat una deja! Dar cred că știu, am așteptat acest concurs! La ce s-o folosesc? Cum, la ce? Ca sa toc cărnița pentru muuulte măncăruri mult poftite de băieţii mei, cum ar fi: sărmăluţe, ardei umpluţi, musaca, sosuri diverse pentru spaghete, perişoare pentru cunoscuta ciorbiţă sau pentru mai puţin celebra mâncărică preferată de ştrengarul meu cel mare – perişoare din carne de pui cu sos alb. Ori mai pot s-o folosesc pentru prepararea cârnăciorilor suculenţi de casă sau pentru virşlii celebri în Ardeal, dar şi pentru sucul de roşii sau bulionul din cărnoasele roşii de grădină ale mamei-soacre. Şi să nu uit de desert: are mama o reţetă de biscuiţi dintr-un aluat fraged de ţi se topesc în gură! Deja le simt mirosul şi trebuie să mă opresc, doar suntem în post! Da, bune invenţii maşinile de tocat Naumann şi utile pe toată perioada anului! Mi-aş dori să pot să-mi schimb maşina mea manuală!

  527. Florica Paduretu

    Chiftelute si biftec

  528. Dobes Marilena

    Dacă as câștiga aceasta minunatie, as darui-o părinților mei care in fiecare an la taierea porcului folosesc metode din mosi stramosi pentru prepararea bucatelor. Ar fi un cadou superb si foarte util in același timp!

  529. Monica32

    Pentru mama mea as dori sa castig o masina Nauman!!! I-ar fi de mare ajutor in prepararea carnatilor de casa si nu numai !!! Plus de asta ar fi cadoul ideal de Craciun!!!
    Multumesc TEO , multumeasc Nauman!!!

  530. ion giurgiu

    As folosi-o la preparatele din carne pentru Craciun!

  531. Mariana Baroiu

    tocatul si umplutul carnatilor de craciun ar fi floare la ureche cu aceasta masina de tocat

  532. vlasceanu cristina

    as prepara bucate traditionale romanest : sarmale , carnati caldabos

  533. Placinta Oana

    As folosi masina de tocat pentru a pregati carnati, caltabosi si suc de rosii.

  534. Manea Costin

    Eu as dori sa fac sarmalute de toate felurile, in foi de vita, de varza si sa ma folosesc de aceasta masina de tocat pentru carnea porcului/curcanului ce va fi folosita pentru prepararea lor. Bineinteles si carnati :)…astept masina dupa care imi cumpar singur porcul ca sa il toc 🙂

  535. Radu IOn

    As folosi una dintre aceste masini pentru a toca diverse tipuri de carne:: de pui, porc, vita.Carne ce as folosi-o pentru a face sarmale, carnati, chiftele

  536. Carmina

    as face niste biscuiti, carnati, sarmale si multe altele.

  537. Buna, Teo!!! 🙂 Cu aceasta masina de tocat sunt sigura ca as face…..MINUNI in bucatarie pentru toata familia! 😀 Cu drag! 🙂

  538. Steliana Turcu

    As folosi masina de tocat pentru facut sarmale, carnati de oaie si sarmale de vita 😀

  539. Lucian Gabriel Turcu

    As face mici si sarmale.

  540. Cristina

    Sarmale, chiftelute, perisoare, as toca legumele pentru a prepara vegeta de casa.

  541. Lucian Dorin

    Cel mai mult as folosi masina de tocat carne Naumann pentru a face niste carnati buni de casa.

  542. Luci Gheorghe

    As putea sa gatesc tot felul de bunatati, dar cel mai des as prepara carnati de casa, ca nu se compara cu cei cumparati!

  543. Vidrasan Ana-maria

    …as darui-o mamei mele care face cele mai bune sarmale, cele mai delicioase chiftelute, cea mai buna zacusca 🙂

  544. Liliana Cubanita

    Sarmalute, chiftelute, carnati, ardei umpluti, ciorbita de perisoare si toate celelalte retete in care se foloseste carne tocata.

  545. Dana Cristina Glodean

    Mi-ar fi de mare folos o masina de tocat Naumann la tocatul carnii pt carnati, chiftelute si alte bunatati culinare.

  546. Elena Mirzacu-Dragan

    Acum in apropierea Craciunului cu siguranta as folosi-o pentru prepararea retetelor traditionale:sarmale,caltabosi,carnati,chiftele etc. La multi ani Romania!

  547. Ioana Ghita

    Cred ca cel mai mult mi-as dori sa pregatesc prima data niste carnati de casa mai ales ca urmeaza Craciunul 😀

  548. Emanuela

    Abia astept ca de aceste sarbatori si de multe altele in continuare, sa pot sa fac si eu biscuitii aceea ce ii facea si bunica mea cand eram mai mica, sa imi amintesc din nou de copilarie. Avand in vedere ca am gradina proprie as face cu aceasta masina si legumele din pentru tocana de legume, pasta de rosii, ketchup si multe alte conserve pentru iarna, ca sa nu mai vorbesc de gustosii carnati facuti in casa dupa o reteta ce strabate anii, la noi in familie.

  549. Camelia Bianca Rednic

    As prepara chiftelute, sarmale si desigur carnati de casa; nu as mai fi obligata sa cumpar carne de tocata din comert fata de care sunt destul de sceptica.

  550. As folosi masina in prepararea carnatilor iuti din carne de porc si miel

  551. ciocoiu mihaela victorita

    eu as folosi-o pentru a toca carnea cand am nevoie si pentru carnati

  552. Stanculete Mihaela

    as toca carnea pentru carnati acum de sarbatori

  553. Pusca Violeta

    Aceasta masina de tocat m-ar ajuta sa obtin pasta de carne necesara pentru chftelute, pe care le ador, si sa toc carnita pentru a prepara diverse preparate: carnati,sarmale, ardei umpluti, si multe alte bunatati.

  554. M-ar ajuta foarte mult cand fac zacusca… homemade.

  555. Avasiloae Victoria

    Aceasta masina de tocat ar fi foarte utila in bucataria mea. Cu ea as toca niste carne pentru sarmale, carnati sau chiftele. As face suc de rosii si chiar biscuiti.

  556. Cecilia Gabriela

    Dragii mei am folosit o astfel de mașină de la o prietenă când am făcut zacusca la tocat.. totul..din clipa aceea am zis că am să mi-o pun pe raft cât mai curând.La ce aș folosi-o..nici nu te gândești cât e de necesară..toamna la dulcețuri,bulion,iarna la de-ale porcului,la prăjituri….toată treaba e să-ți fugă mintea la ea și să nu-ți fie greu să o întreții.Chiar dacă nu o câștig aici tot vreau să mi-o cumpăr..așa că vă rog ajutați-mă cât de repede să o găsesc pe cea originală.Vă iubesc.

  557. ILIE MARIA

    Minunata si extrem de utila!Pentru sarbatori conform traditiei as pregati:sarmale;perisoare;carnati de casa iar mai apoi as folosi-o pentru multe alte preparate!

  558. Chiar vreau sa-mi achizitionez o masina de tocat. O folosesc pentru maruntit nuca, facut biscuiti de casa, suc de rosii.

  559. Durla Andreea Georgiana

    Cu masina de tocat carne naumann as toca carnea pentru sarmale si chiftele.

  560. Cosmin

    Dacă aș câștiga-o aș face-o cadou părinților să pregătească mai ușor cârnații ăia buni la care visez eu acum 🙂

  561. Chiar mai devreme ma uitam dupa o masina de tocat pentru mama si mi se pareau destul de scumpicele. Mama (nu m-as dori nici eu prin bucatarie) face niste chiftelute senzationale, iar carnciorii, nu am cuvinte sa-i descriu ca si-ncep sa salivez 😀

  562. Nicoleta

    As folosi-o pentru…carnaciori, sarmale, piftele, bors cu perisoare si… multe alte minunatii.:)

  563. beniamin husarciuc

    Carnati de casa, bineinteles!

  564. silvius

    carnati afumati

  565. oana mariana

    Ce as prepera??? Pai sa vedem: chifetele,as manca chifetele dimineata la pranz si seara,fara nici o gluma si pentru ca se apropie sarbatorile as face lebar care este preferatul familiei,carnati …a si vinetele pentru salata eu le dau prin masina de tocat

  566. Alina Maria Scrobac

    Bună ziua și o lună frumoasă și plină de iubire să aveți!! Având în vedere că săptămâna viitoare vreau să fac bunătăti pentru sărbători, mi-ar prinde foarte bine o mașină de tocat!! De mult îmi doresc una!! Prepararea cârnaților, a ruladelor, a chiftelelor precum și a altor bunătăti ar fi mult mai ușoară daca aș avea în bucătărie un asemenea ajutor!! Baftă tuturor!!

  567. Monica Moisa

    as incerca sa fac chiftelute si reteta aceea cu ou cu carne tocata pe deasupra! chiftelutele nu mi-au iesit niciodata tot timpul de dezintegreaza in cratita :), dar perseverez!

  568. Ioan Greavu

    As face favoritul meu, drobul de miel.

  569. Ioana Diaconu

    carnati de casa,sarmale,chiftele,gemuri…!!

  570. cristina

    Masina de tocat sigur as folosi-o pentru carnatii de casa,deja mi s-a facut pofta,pentru sarmale si pentru ciorba de perisoare!

  571. Cred ca ar fi ideala pentru tocat carnea de porc acum de sarbatori.
    In primul rand pentru niste carnati de casa pe care sa ii fac foarte iuti. 🙂

  572. Adyna_Radu

    Cand ma gandesc la Sarbatorile ce urmeaza a veni ma gandesc la traditionalele sarmalute, caltabosi si carnati de casa.Acum as folosi una dintre aceste masini pentru a toca aceasta carne ce mi-ar trebui pentru a prepara sarmalute, caltabosi si carnati de casa pentru masa de Craciun si de Anul Nou.In restul anului as folosi=o pentru carne pentru chiftele, perisoare, sarmale, musaca si multe altele

  573. Cristian Nadaban

    as toca carne pentru sarmale si pentru carnat de casa

  574. Monica Stan

    Acum nu ma pot gandi decat la varza a la Cluj ca se mureaza varza. Apoi la musaca, chiftele si sarmale. Carnati am facut deja o portie, urmeaza partea a doua, carnati cu amestec de carne de porc si iepure.

  575. Stefania

    O sa tai porcu’ in cateva zile, anu’ trecut a fost un chin sa fac carnatii si caltabosii cu masina veche din fonta, greu de manevrat,prost ascutita…nici pomana porcului nu mi-a mai priit… 🙁
    Acum visez la Naumann, poate am noroc sa ma bucur de zile mai usoare… 🙂

    Sarbatori fericite !!!

  576. alina serban

    Buna.Aceasta masina de tocat mi-ar fi foarte utila la tocarea legumelor pentru zacusca,la tocarea carnii pentru sarmale…

  577. Magda Iub

    Ar fi ajutorul meu de nadejde atunci cand voi prepara sarmale, carnati, caltabos…

  578. zlatea georgeta madalina

    carnaciori

  579. zlatea florin aurel

    carnati de casa

  580. mariea iulian

    sarmale

  581. mariea florica

    carnati de casa

  582. mariea anca nicoleta

    sarmalute

  583. o oala mare de sarmale sau chiftele pentru mama mea sa-i le trimit la ea acasa, sunt preferate ei

  584. Ionela

    Pastitio grecesc.

  585. Raluca Ignat

    Am cumparat 2 masini clasice, de tocat carne, dar ambele f f f f f proaste. Carnea gata tocata si amestecata in magazine o ocolesc, petru ca am avut experiente neplacute cu ele, iar la coada la hipermarketuri nu am rabdare sau timp sa stau si nici nu pot sa ma duc mereu la hipermarket, de cate ori vreau o chiftea. Din aceasta cauza, eu nu am mai gatit de f multa vreme mancaruri care includ carne tocata si tare imi este si mie dor de o ciorba de perisoare, de chiftele marinate, de care nu am mai gustat din copilarie, de musaca fie ea cu vinete, fie cu cartofi, ardei umpluti, drob, si acum de sarbatori, niste sarmalute si carnaciori. Pe langa dorul meu de aceste feluri, imi doresc sa le fac si baietelului meu de 3 anisori. Din cauza ca nu ii dau decat facute de mine, pana acum nu a ajuns sa guste multe dintre aceste bunataturi de mancaruri. Aceastea fiind spuse, Mosule, Davidut, mami si tati (ca si el tanjeste dupa multe dintre aceste mancaruri), iti cer in dar o masina electrica de tocat carne

  586. Iuliana Crisan

    As folosi masina pentru prepararea minunatilor carnati, a carni pentru chiftelute, sarmale, mici si multe altele 🙂

  587. ciocoiu sabinica

    Cu masina de tocat carne Naumann voi toca carnea pentru sarmale si chiftele

  588. Urianu Iulian Viorel

    Eu as folosi-o pentru a face carnati de casa

  589. Maria Cuna

    cred ca acest aparat de tocat carne este util in orice bucatarie, l-as putea folosi la tocat carnea pentru facut sarmale

  590. eagle_eye

    sarmale in foi de varza

  591. Zibileanu Claudia

    As folosi toate functiile, dar in special la tocat carne si la biscuiti.

  592. marculescu constantina

    ar fi minunata aceasta masina in bucatarie pt multe bunatati:chiftelute,sarmale,rulada de carne ….

  593. Popescu Simona

    Ar fi un vis implinit cu care pregatirea sarmalutelor,carnatilor,biscuitilor,si a altor bunatati ar fi mult mai usoara.

  594. ciocoiu cristinel

    Mai ales acum in prag de sarbatori, as toca carnea pentru carnati

  595. urianu constantin

    O masina de tocat practica as folosi-o cu mare drag la prepararea sucului de rosii, la carnaciori de casa

  596. Diaconu Vasile Gabriel

    Fara cuvinte ar face mult.De sarbatori, nimic nu se compara cu niste carnati facuti in casa. Atmosfera de sarbatori, bucataria calda si primitoare, carnita proaspat tocata, combinata apoi cu granule de sare sclipitoare, boia, miros de usturoi, piper, ienibahar. Niste muzica in surdina, brad impodobit, fulgi de zapada jucausi la geam. De pe masa festiva de Craciun nu pot lipsi sarmalele si carnatii facuti in casa. Este o vorba “nimic nu se compara cu sarmalele de Craciun si ouale rosii de Paste”. Ei bine, la mine nu exista Craciun fara carnati. Cand totul este gata si masa pusa, pe fata alba de masa troneaza elegant paharele cu vin rosu iar in farfurii, cate o bucata zdravana de carnati suculenti care lasa o dara ademenitoare de un portocaliu apetisant peste albul piure-ului de cartofi, pufos. Muraturile sifonate, venite sa completeze festinul, fac o echipa dementiala cu hreanul combinat cu smantana creamoasa. Vine Mosul? Tacamul pentru el asteapta rabdator, pregatit, in fiecare an. 🙂

  597. ciocoiu ecaterina

    As utiliza masina de tocat Naumann NM pentru prepararea de sarmalute, ardei umpluti

  598. Buna Teo, am deja un caiet cu retele tale pe care le iubim. O masina de tocat electrica mi-ar usura munca – fata de cea manuala – ca sa le gatesc cat mai multa bunatati celor 3 baieti. Mai ales ca vin sarbatorile! 🙂 Spor in continuare! Te iubim!

  599. as folosi masina la retete specifice craciunului! sarmale si chiftelute!

  600. Dima Cristina-Andreia

    As face niste biscuitei ca tot am pofta de ceva dulce non-stop.

  601. Lucian

    Este foarte simplu, cu masina de tocat Naumann voi face foarte multi carnati 🙂

  602. Florin

    Cârnați de porc afumați à la Maramu’

  603. Laurentiu

    Sarmalute,cirnati , chiftele…….

  604. As prepara un sos ragu!!

  605. Danaila Ovidiu

    Cred ca ar iesi niste carnati geniali si ceva carne pentru paste..mmmm

  606. ciocoiu alexandru

    eu as folosi masina de tocat pentru a toca carnea porc si as pregati sarmale

  607. Elena Maria

    Daca as castiga masina de tocat carne as face multe bunatati: perisoare, carnati de casa, sarmalute, chiftele, suc de rosii sau chiar sa toc niste cascaval sau mozzarella pentru pizza sau alte preparate.

  608. Ionut Susanu

    as prepara niste chiftele sau carnaciori taranesti…. dar si alte preparate 🙂

  609. Guta Gabriela

    sarmale, chiftele, suc de rosii, carnati, musaca, etc

  610. Rodica M

    sarmale, chiftele, pateu de casa, lasagna, poate as incerca si carnati …
    O masina de tocat este foarte utila in bucataria unei gospodine.

  611. Lucian

    primul lucru: chiftele – preferatele mele. Am descoperit de curand si lasagna. Bineinteles nelipsitele sarmale. Bulion – ca metoda traditionala (masina de suc)dureaza mult si eu vreau sa scap repede din bucatarie.

  612. Pentru carne, legume sau fructe, masinile de tocat sunt de un real ajutor in bucatarie. Pentru ca e perioada sarbatorilor, cu drag as pregati sarmalute si carnaciori de casa picante si afumati!

  613. Chitoran Madalina Iuliana

    cu ajutorul masinii de tocat carne mi-as dori sa prepar carnati de casa

  614. As face orice preparat din carne tocata si l-as consuma cu placere deoarece acum as sti ca sigur este carne si nu m-as mai gandi ce “ingredient” secret o fi fost tocat pe langa carne, asa cum aveam indoieli de fiecare data cand o cumparam de la market.

  615. Madalina Matasaru

    Buna zua si bine v-am regasit!
    Imi doresc mult aceasta masina de tocat…o voi folosi la prepararea ciorbelor de perisoare,sarmalelor,musacalelor,pasdtelor bolognese,toate aflate pe lista preferintelor copilasilor mei,carora nu imi place sa le gatesc cu carne tocata gata cumparata.

  616. Lungu Valentina

    Buna!….Masina de tocat as putea sa o folosesc pentru tocatul carnii pentru sarmale,carnati,drob,musaca,chiftele,pentru umplerea carnatilor. Pot toca chiar si biscuiti si nuci pentru prajituri! Multumesc!

  617. Bursuc Mirela Nicoleta

    Carnati de casa.

  618. Constantin Maria

    Mi-ar folosi mult la prepararea carnatilor acum de sarbatori sa fac suc de rosii si bulion pentru iarna,biscuiti copiilor.

  619. Moroaca Gabriela

    Buna ziua, in primul rand as toca carne, masina clasica e prea greoiae pentru mine si nu-mi place sa iau carne deja tocata.
    Apoi pentru deserturi, as toca nuci, alune , biscuiti.Si, daca as castiga, sigur as incerca sa fac carnati de casa.

  620. GEORGESCU NICOLAE

    Buna ziua
    Cu masina de tocat as prepara rete traditionale pe baza de carne tocata: carnati taranesti, caltabos, chiftele, lebar
    Multumesc si tineti-o tot asa !

  621. Claudia G

    imi doresc de multa vreme o masina de tocat electrica, in primul rand pentru a toca pieptul de pasare de curte, pentru perisoare 🙂
    iar acum, ca vine Craciunul, ar prinde foarte bine pentru a toca carnea de prt pentru carnati, sarmale, perosiare…

  622. mihaela

    as face niste carnati de casa ca nu am mai mancat de mult timp.

  623. Ana Tanase

    Mi-ar fi de ajutor in prepararea unui pateu delicios.

  624. ION SIN

    EU AS PREPARA SARMALUTE SI CARNATI DE CASA

  625. Chereches Paula

    Buna ziua ! Eu as folosi aceasta masina de tocat electrica pentru prepararea calbajului de porc,sucului de rosii care este foarte sanatos, cat si pentru salamul de biscuiti mult indragit de noi inca din copilarie.

  626. daniel dragan

    carnaciori de casa afumati

  627. Marianna

    As face carnati, carnati, carnati… afumati, picanti, cu boia…

  628. Radu ionel

    Canrnati.

  629. sorina

    Deliciosii cârnaţi de casă. sorina.geampalia@yahoo.com

  630. caraianopol sterie

    Acum ca se apropie sarbatorile ,masina de tocat o voi folsi atat pentru retete cu carne tocata dar si pentru deserturi.

  631. carnati

  632. Cristea Ancuta

    As prepara multe retete care necesita tocaturi,dar in special carnati de casa.

  633. Aly Tanasie

    Probabil ar iesi cele mai delicioase chiftelute,din carnea tocata prin aceasta masina Naumann….nici sarmalele nu ar fi mai prejos,iar carnatii s-ar “bucura” sa fie cat mai rapid prajiti si degustati de intreaga familie :)…..Ce e drept,legumele pentru zacusca ar fi putin triste,ca mai au de asteptat pana sa le vina randul la tocat,anul viitor 😀

    O seara buna si bafta tuturor!
    no_angeleyes@yahoo.com

  634. eu as toca carnea pt sarmalute:)

  635. vintila lilica

    avand in vedere ca suntem in luna sarbatorilor si o sa am nevoie de o masina de tocat carnea pt sarmalute particip la acest concurs.

  636. Mihaela Gabriela Lungu

    carnati,carnati,carnati…afumati si condimentati…

  637. Andrei DAniela

    As folosi o astfel de masina de tocat, in primul rand pentru carnati. Mai ales acum, cand vin Sarbatorile!

  638. Trinc Carmen

    Carnati

  639. Florin Andrei

    Masina as utiliza-o pentru a pregati carnatii si caltabosii de casa, drob, saramalute si radei umpluti!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.