Retete cartofi noi

retete cartofi noi

Retete cartofi noi, despre asta vorbim azi! Cartofii noi sunt in plin sezon si ii gasim la orice aprozar, in orice piata, pe orice taraba si pana si eu, care nu sunt absolut deloc fan cartofi, recunosc ca sunt bunicei (bine, bine, fie…chiar foarte buni) si am pentru voi o colectie de 5 retete cu cartofi noi, numai bune de incercat in acest sezon! Astept sa imi spuneti in comentarii care din cele 5 retete cartofi noi va place mai mult si pe care sunteti tentati sa o incercati, da? Toate 5 sunt retete rapide, cu ingredient la indemana oricui, asa ca azi, in drum spre casa de la birou puteti gasi tot ce aveti nevoie pentru a pregati una dintre retete pentru cina!

1. CARTOFI COPTI CU UNToreteta foarte scurta, foarte simplu de realizat si mai ales o reteta foarte utila fiecarei gospodine, reteta de cartofi noi copti cu unt este o garnitura perfecta pentru orice friptura sau salata. La fel de bine insa, cartofii noi copti pot fi serviti ca si fel principal. Simplu, bun, rapid, util, asta inseamna reteta scurta de vineri!

retete cartofi noi

2. CARTOFI NOI CU SOS CARBONARA – o reteta care combina cartofii noi cu sosul meu preferat- carbonara, pentru o masa completa. Ajunge o lingura generoasa din cartofii astia si nu mai ai nevoie de nimic. E o mancare foarte consistenta si aromata!

retete cartofi noi

3. CARTOFI COPTI CU CASCAVAL aceasta reteta functioneaza la fel de bine cu orice fel de cartofi, important este sa ii spalati foarte foarte bine cu un burete de sarma curat, pe care sa il folositi numai la legume, ca sa ne asiguram ca putem consuma cartofii cu tot cu coaja. Este o combinatie exceptionala intre cartofi, usturoi, ierburi aromatice si mozzarella!

retete cartofi noi

4. SALATA DE CARTOFI – N-a zis nimeni, in veci, ca salata de cartofi ar fi cea mai aspectuoasa mancare sau ca ar da nu-stiu-cat-de-bine la poze, dar cert este ca e bunaaaaaa! Daca pana si eu, aceasta recunoscuta ne-iubitoare de cartofi o laud, inseamna ca e buna, credeti-ma pe cuvant. Varianta pe care vi-o propun azi e speciala pentru ca are un sos delicios care leaga toate ingredientele impreuna si un amestec de ardei si ceapa murate rapid, care sunt delicioase si pe care va sugerez sa le faceti in cantitate dubla, sa le tineti in frigider in borcanas si sa tot gustati!

retete cartofi noi

5. CARTOFI COPTI DE 2 ORIo reteta absolut deosebita, in care va invat in primul rand cum fac eu cartofii copti perfecti si apoi, o data copti…ii mai coc o data! Adica le scobesc mijlocul si il amestec cu tot felul de bunatati inainte de a reumple cartofii si a-i gratina cu muuuuult cascaval! DE-LI-CIOS si foarte de incercat!

retete cartofi noi

Sper ca v-au fost utile retetele de azi! Va pup cu mare mare drag si, ca de obicei, sa va fie de cel mai bine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.