Dressing simplu pentru salata

dressing simplu pentru salata

Vine vara bine-mi pare…ce-mi pun pe salata oare? 🙂 Un dressing simplu pentru salata pe care ti-l propun eu azi 🙂 Este dressing-ul meu preferat, se face foarte rapid, e nevoie de 3 ingrediente si un strop de sare si piper…nimic mai simplu!

Tips&tricks: e foarte important sa folositi un borcanel mai mare, ca sa va ramana loc sa amestecati dressingul. Ingredientele tind sa se aleaga pe straturi dupa un timp, deci un borcan mai mare va da posibilitatea sa il scuturati inainte de a-l turna pe salata si asa se omogenizeaza din nou. Mierea e greu de masurat pentru retete pentru ca se lipeste de orice, oriunde. Dar asta nu se mai intampla daca ungeti lingura, cana sau bolul in care o cantariti cu putin ulei. Mierea va aluneca foarte usor si puteti fi siguri ca ati cantarit corect, fara a pierde miere pe parcurs 🙂

dressing simplu pentru salata

Ingrediente pentru dressingul de lamaie si miere:
– 125ml ulei de masline extra virgin
– 50ml suc de lamaie
– 60g miere
– sare si piper negru macinat

dressing simplu pentru salata

Toate astea le punem intr-un bol si le amestecam foarte bine cu telul pana avem un sos oarecum cremos si consistent, foarte bine legat. Il turnam apoi intr-un borcanel care se inchide ermetic si il tinem la frigider pana la folosire.

dressing simplu pentru salata

One Comment

  1. geanina otilia

    Super!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.