Spider, micul meu ajutor la curatenie

.dirt devil spider

Daca o cunoasteti pe gospo-diva voastra, stiti ca pentru mine, curatenia e la fel de importanta ca si gatitul 🙂 Adevarul este ca am o rutina foarte bine pusa la punct in ceea ce priveste gatitul: nu incep o reteta noua pana cand in casa nu e curat. Dar foarte curat, asa ca la farmacie! De ce? Pentru ca o casa curata si o bucatarie sclipitoare imi dau pofta de munca si inspiratie. Pentru ca nu imi place sa fac poze preparatelor delicioase si sa surprind “un coltisor” de casa sau de masa care arata impecabil, cand restul casei…fuge! Vreau ca inteaga mea casa sa fie “Instagram-abila” si pentru asta caut mereu solutii care sa imi usureze viata.

Dirt Devil Spider – micul meu ajutor la curatenie!

dirt devil spider

V-am povestit deja despre aspiratorul Dirt Devil Cavalier care implineste in curand un an de cand a intrat in casa mea si in rutina de curatenie. Face o treaba excelenta, este usor, portabil, mereu la indemana si face fata parului de caine, ceea ce este un mega plus! Apoi folosesc mopul cu abur AQUAClean 2 in 1 care curata si dezinfecteaza. Il folosesc in special in bucatarie pentru cuptor, plita, rosturile de la gresie si faianta dar si in baie si in holul unde este patutul si bolurile cu mancare ale lui Ruffy. In acest “peisaj al curateniei” a intrat de cateva saptamani si aspitorul robot Dirt Devil SPIDER.

Dirt Devil Spider – vrei sa il vezi in actiune? Apasa PLAY mai jos!

Dirt Devil Spider – face curat de unul singur!

  • Spider este un aspirator robot fara sac care asigura o curatare de lunga durata. Este potrivit pentru pardoseli dure si mochete cu fir scurt. Are 2 perii care il asista in procesul de curatenie. Acestea se curata foarte usor, iar in pachet veti gasi si 2 rezerve.
  • are miscari circulare, reclangulare si aleatorii, asigurand astfel curatenia in fiecare coltisor al casei
  • este suficient de plat pentru a intra si in locurilor greu de curatat cu un aspirator obisnuit sau chiar un mop
  • are 3 trepte, de la 0 pentru podele moi si trepte/praguri joase si pana la 3 pentru podele tari si trepte inalte
  • Spider are o margine flexibila, prevazuta cu o banda de cauciuc. Aceasta protejeaza mobila si ii permite aspiratorului sa urmareasca cu grija marginile
  • se incarca foarte usor la orice priza. Timpul de incarcare este de 4 ore pentru o baterie full, care va asigura o curatenie completa in intreaga casa. Cand Dirt Devil Spider este descarcat, ne avertizeaza sonor la fiecare 60 de secunde, astfel incat sa il gasim usor in casa si sa il punem la incarcat.
  • este prevazut cu un senzor de praf, care ne avertizeaza ca aspiratorul este plin si trebuie golit. Fiind un aspirator fara sac, se goleste foarte usor in doar cateva secunde si porneste imediat din nou la treaba.

dirt devil spider

Eu l-am adoptat deja pe micutul Spider si il folosesc aproape zi de zi! Termin de gatit reteta? Il las sa isi faca treaba in bucatarie si eu pot sa ma joc cu Luca sau sa fac orice altceva! Strang patul dimineata in camera lui Luca? Inchid robotul-aspirator in camera lui si gasesc, putin mai tarziu, o camera curata 🙂  Mai multe informatii despre Dirt Devil Spider gasiti AICI. Spor la curatenie, gospo-dive dragi!

dirt devil spider

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.