Sandwich cald cu pesto si cascaval

Inca inainte de a aparea aparatele speciale pentru sandvisuri, sandwich-maker-ele, mama ne facea sandvichuri calde, la cuptor. Taia o bagheta pe jumatate, o ungea cu unt, punea o felie sanatoasa de cascaval, apoi feliute de carnacior si dadea totul la cuptor. Imi aduc aminte si acum ce fain se intindea cascavalul cand muscam din sandwich, ce bine mirosea in casa, ce bucurie era in jurul mesei. Toate astea de la un banal sandwich cald? Da! 🙂 De aceea va aduc azi reteta de Sandwich cald cu pesto si cascaval, o reteta care sper sa va inspire sa faceti cele mai delicioase sandvisuri din istoria familiei voastre!

sandvis cald cu pesto si cascaval

Descopera lumea Gourmet cu Hochland si bucura-te de Sandvis-Fest!

Alaturi de Hochland va invit sa duceti sandvisul la rang de arta! In perioada 01 Octombrie – 30 Noiembrie 2017 se desfasoara Sandvis Fest, festivalul celor mai delicioase sandvisuri pentru cei dragi 🙂 La Sandvis Fest participa intreg potofoliul de produse Hochland.

Cum intri in Sandvis Fest?

Ai cumparat minim un produs Hochland? Atunci incarca poza bonului fiscal/ facturii pe site-ul www. sandvisfest.ro si vei afla pe loc daca ai castigat unul din superpremiile oferite:

  • Garantat: un voucher de 45% reducere pentru produsele Philips de bucatarie selectate
  • Zilnic: 1 Super aparat de sandvisuri Philips
  • Saptamanal: 1 Excursie gourmet pentru 2 persoane cu destinatie la alegere

sandvis cald cu pesto si cascaval

Pentru a va sprijini in incursiunea voastra in lumea sandvisului perfect, va aduc azi o reteta simpatica, usor de pregatit, perfecta pentru mic dejunul tarziu din weekend, o cina rapida, un pranz delicios – Sandwich cald cu pesto si cascaval.

sandvis cald cu pesto si cascaval

Tot ce trebuie sa stii despre reteta de Sandwich cald cu pesto si cascaval

  • poti folosi cascavalui clasic Hochland, cascavalul feliat, cascavalul afumat. Toate vor avea acelasi rezultat minunat: se intindddddd cand musti din sandwich, pentru super-uber-mega satisfactie la fiecare imbucatura
  • daca nu ai un panini maker sau un aparat pentru sandisuri, nu-i nimic! Incingi foarte bine o tigaie, o ungi cu putin ulei de masline si incalzesti sandvisul 2-3 minute pe fiecare parte, apasadu-l usor cu spatula
  • poti pregati pesto in casa, folosind reteta de AICI
  • poti inlocui ardeiul copt cu felii de rosii, poti inlocui rucola cu spanac proaspat, in functie de gusturile tale si ale familiei tale

sandvis cald cu pesto si cascaval

Ingrediente pentru Sandwich cald cu pesto si cascaval:

  • felii din painea ta preferata
  • pesto alla genovese (pesto cu busuioc)
  • cascaval clasic Hochland feliat
  • felii de ardei copt
  • rucola

sandvis cald cu pesto si cascaval

Pentru modul de preparare, apasati cu incredere PLAY si bucurati-va de reteta de Sandwich cald cu pesto si cascaval. Va promit ca este un adevarat deliciu! Sunt sigura ca veti incerca reteta si nu uitati sa inscrieti bonul de cumparaturi de la ingredientele Hochland folosite pe www. sandvisfest.ro! Spor la sandvisuri si spor la premii, gospo-divele inventive!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.