Noua aplicatie My Vodafone in bucataria mea

Cum e viata de gospo-diva? Agitata, foare agitata! Stiu ca din exterior, urmarind pagina de Facebook Teo’s Kitchen sau contul de Instragarm, pare ca viata mea se invarte in jurul unui mic dejun copios, a unui pranz si mai si, a unei cine romantice in familie. Pare ca mananc cele mai cele prajituri si mai mereu sunt intr-o pauza de cafea sau o mini-maxi-vacanta. Insa lucrurile nu stau asa J Eu gatesc foarte mult, intr-adevar. Dar tot eu sunt cea care merge la cumparaturi pentru ingrediente, le taie, curata si aranjeaza in boluri.

Urmeaza apoi gatitul, timp in care trebuie sa ma opresc de muuuulte ori pentru a face pozele. Iar filmatul retetelor video? E si mai complicat. Apoi strang tot in bucatarie dupa “ziua de munca” si incepe a doua zi de munca, la laptop. Eu sunt cea care editeaza pozele, monteaza retetele video, scrie articolele, le posteaza pe blog, le distribuie pe retelele sociale, va raspunde la comentarii. Da, viata de gospo-diva este foarte agitata si am mereu nevoie de mici ajutoare care sa imi usureze munca si sa eficientizeze timpul meu, care e atat de putin.

Noua aplicatie My Vodafone

In categoria “micile ajutoare” despre care va spuneam mai sus, intra si noua versiune a aplicatiei My Vodafone, lansata de curand de Vodafone Romania. Este o aplicatie care se adreseaza persoanelor fizice si ne ajuta sa sa ne gestionam foarte simplu si rapid abonamentul sau cartela pre-pay.

aplicatia my vodafone

Ce aduce versiunea noua a aplicatiei My Vodafone?

Mai stii piesa aia simpatica “Intrati, intrati, intrati si cumparati, avem di tati!”? Exact asa este noua versiune a aplicatie My Vodafone! Are tot ce aveti nevoie!

  • toate optiunile de verificare a costurilor, plata facturilor, reincarcarea cartelelor pre-pay: platesti facturi, incarci cartele, activezi noi optuni si bonusuri
  • are un design nou, modern, intuitiv, care te ajuta sa navighezi foarte usor si sa rezolvi problema in timp record. Foarte util pentru o gospo-diva mereu grabita, care fie are ceva la cuptor, fie dospeste un aluat!
  • se incarca mai repede decat versiunea precedenta, merge mai usor si mai eficient. Mai mult timp castigat!
  • poate fi utilizata gratuit in tara si in strainatate, pentru ca traficul de date folosit in accesarea aplicatiei nu este tarifat
  • in momentul in care deschizi aplicatia, iti sunt afisate beneficiile pe care le ai la dispozitie: minute, net, mesaje. Ca sa stii mereu cum stai 🙂 In plus, ai mereu la dispozitie factura detaliata – cat si cu cine ai vorbit!

aplicatia my vodafone

De ce ma ajuta pe mine aplicatia My Vodafone?

Pentru ca pot gestiona foarte usor numerele din abonamentul meu de familie si cartelele pre-pay:

  • stiu mereu unde si cum stam, nu avem costruri suplimentare pentru ca situatia e mereu sub control
  • incarc foarte usor cartelele pre-pay pentru mama si Buni Sia, astfel nu trebuie sa mearga el personal sa isi incarce cartela si ne pot suna oricand au nevoie de ceva. Chiar daca sunt plecata (pentru ca munca mea implica si multe desplasari si sunt mereu cu o geanta in spate), le pot ingriji pe amandoua, foarte usor, de oriunde as fi.
  • pot urma foarte usor activitatea lui Luca pe telefon

aplicatia my vodafone

Cum poti descarca noua aplicatie My Vodafone?

Foarte simplu, desigur! Daca s-au descurcat si mama si Luca, sunt sigura ca voi nu veti avea nicio problema 🙂

Utilizatorii de iOS o pot descarca de aici -> http://apple.co/2g2nkvl

Utilizatorii de Android o pot descarca de aici -> http://bit.ly/2AGIuIQ

Eu sunt foarte fericita de fiecare lucrursor care imi usureaza munca, imi optimizeaza timpul si imi permite sa rezolv lucruri fara a parasi bucataria, locul meu de munca principal. Incearca si tu noua aplicatie My Vodafone, promit pe sortul meu de gospo ca iti va fi foarte utila! 🙂

aplicatia my vodafone

 

2 Comments

  1. Diana Crisan

    Buna, Teo! Categoric avem nevoie de aceste mici ajutoare. Timpul e din ce in ce mai prețios… o seara buna, draga mea!

  2. rada murau

    nu ni se spune nimic despre costuri, dar nici nu aflam ca ar fi gratuita!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.