Biscuiti americani cu nuci pecan

Biscuiti americani cu nuci pecan sau pur si simplu biscuiti cu nuci este reteta de care va veti indragosti. Este o reteta simpla, nimic sofisticat. Dar stiti voi ce se spune despre lucrurile simple, nu? Pot aduce multa bucurie! Si biscuitii nosti chiar aduc bucurie pentru ca sunt fragezi, aromati si au nuci pecan, deci vin si cu o doza de sanatate.

Nucile pecan abunda in minerale si vitamine benefice vederii si ochilor in general, intaresc sistemul imunitar si ajuta digestia. Dar nucile pecan contin si calciu, astfel ca ajuta la intarirea oaselor si dintilor. Sanatate curata!

Puteti pregati biscuitii pentru Craciun, colindatorii si musafirii va vor multumi. Sau poate vreti sa faceti un cadou dulce cuiva. Ambalati cativa biscuiti in folie, puneti o panglica draguta si scrieti un mesaj pe un cartonas pe care il atasati de panglica. Cine nu si-ar dori sa primeasca un astfel de cadou?

Biscuiti americani cu nuci pecan – Tot ce trebuie sa stii despre reteta ♥

  • Nucile pecan pot fi inlocuite cu nuci romanesti, arahide, alune, merisoare sau chiar alte fructe deshidratate taiate marunt. Le gasiti pe toate in magazinele Lidl Romania!
  • Aroma biscuitilor poate fi imbogatita cu coaja razuita de lamaie sau portocala, scortisoara macinata sau mix de condimente pentru turta dulce.
  • Daca doriti, puteti glazura biscuitii cu ciocolata topita sau glazura de cacao la rece.
  • Folositi lingura de inghetata pentru a portiona aluatul. Asa biscuitii vor avea toti aceeasi dimensiune.

Nu va mai tin de vorba, va las mai jos reteta!

Ingrediente pentru 12 bucati de Biscuiti americani cu nuci pecan

  • 130g unt german Pilos
  • 130g faina Castello
  • 100g nuci pecan Alesto
  • 50g zahar tos Castello
  • 5ml esenta vanilie Castello
  • un praf sare castello

Intr-un bol mixam untul impreuna cu zaharul  si vanilia pana obtinem o spuma, iar cristalele zaharului sunt dizolvate. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si un praf de sare. Amestecam si punem si nucile pecan, tocate grosier din cutit. Omogenizam aluatul de biscuiti.

Punem hartie de copt intr-o tava si pornim cuptorul la 180C.

Luam aluat de biscuiti în lingura de inghetata, il transferam in palma si modelam cu mainile biscuitii sub forma de bile. Asezam bilele in tava pregatita lasand cativa cm distanta intre ele. Dam tava la cuptor pentru 20-25 minute. Odata copti, scoatem biscuitii din tava si ii lasam sa se raceasca.

Sper sa va placa si sa incercati reteta cat mai curand! Va pupa gospo! :*

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.