Jurnal de Gospo – viata cu masina de spalat Samsung Quick Drive – EPISODUL 3

Salut, salut! Am ajuns la Episodul 3 din Jurnal de Gospo – viata cu masina de spalat Samsung Quick Drive! Asta inseamna ca deja folosesc masina de spalat de la Samsung de mai bine de 3 luni. Ne-am super-imprietenit si nu mi-as mai putea inchipui viata fara ea!

Azi vreau sa va spun cele 3 motive pentru care imi iubesc masina de spalat si pentru care, indiferent unde ne-am muta, stiu sigur ca ea va veni cu noi!

Jurnal de Gospo – viata cu masina de spalat Samsung Quick Drive – apasa PLAY mai jos pentru jurnalul VIDEO! ♥

1.     Spalare completa, in jumatate din timp – pentru ca ai si alte lucruri de facut! ♥

Nu este un slogan de marketing si nu este o fraza spusa “doar asa”. Chiar a redus la jumatate timpul pe care il aloc spalatului hainelor. Si mai mult, ma ajuta in aceasta perioada in care sunt foooooarte multe retete de facut si am nevoie mereu de prosoape si sorturi curate. In 37 de minute, cat dureaza un ciclu de spalare, hainele si prosoapele sunt spalate IMPECABIL!

2.     Pot controla masina de splat de oriunde, folosind aplicatia de pe telefon! ♥

Este foarte important sa ii poti spune masinii tale de spalat sa inceapa sa spele, cand tu esti…la birou, la coada la supermarket, afara cu cel mic 😊 In plus, ma ajuta super mult functia “delay end”. Asta inseamna ca masina de spalat termina de spalat EXACT cand ii spui TU! Daca stii ca vei putea intinde hainele la ora 7 dimineata, ii spui asta masinii de spalat, o programezi si ea spala hainele astfel incat ciclul sa se termine exact la ora 7, cand tu ai timp sa intinzi hainele!

3.     Functia Eco-Bubble ♥

Aceasta functie transforma detergentul in bule, astfel patrunde muuuult mai bine in tesatura si indeparteaza cele mai dificile pete, fara a fi nevoie sa speli la temperaturi

One Comment

  1. Thank you for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I am waiting for your further write ups thanks once again.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.