Unde mergem dupa shopping?


Dupa cum bine ati vazut (sau sper eu ca ati vazut si ca ati simtit lipsa retetelor mele) am fost intr-o mica vacanta. Nu departe, la Colibita, langa Bistrita, dar a fost foarte frumos. Avem locuri atat de frumoase in Romania, care trebuie si merita vizitate! Un alt lucru pe care l-am observat in ultimii ani legat de Romania, e ca avem si noi din ce in ce mai multe concerte si din ce in ce mai faine.

Dar parca un concert ar merge si mai bine daca implica si o excursie undeva in Europa, nu? Asa ca ma bucur sa va anunt ca Iulius Mall a inceput cea de-a III-a editie a campaniei “Unde mergem dupa shopping?“. Campania se desfasoara intre 21 septembrie – 14 octombrie si in cadrul ei puteti castiga bilete la unele dintre cele mai tari concerte pe care Europa le asteapta toamna asta. Unde ati putea merge?

Jennifer Lopez, 26 octombrie 2012, Praga;
Muse, 19 noiembrie 2012, Viena;
Chris Brown, 22 noiembrie, Berlin;
Lord of The Dance, 9 octombrie 2012, Cluj-Napoca.

Pentru a putea castiga bilete la unul dintre aceste concerte, tot ce trebuie sa faceti este sa faceti cumparaturi de minim 100 lei si sa prezentati bonul fiscal la Centrul Info din Iulius Mall sau echipei de sampling pe care o gasiti prin mall. In schimbul bonului primiti un talon de tombola cu care, prin tragere la sorti, puteti castiga un bilet de 2 persoane pentru unul dintre concertele de mai sus. Nu va faceti griji, pentru concertele in afara tarii, castigatorii merg cu avionul si le este asigurata si cazarea, pentru a se bucura de concert in cele mai simpatice conditii 🙂

Si inca un lucru: în perioada 21 septembrie – 5 octombrie, în zona Cinema City, Iulius Mall etaj, pasionaţii de muzică se pot distra şi câştiga super-premii la concursul “Guitar Hero”. Nu uitati nici sa dati like paginii de facebook a Iulius Mall Cluj, pentru ca aveti posibilitatea de a castiga 4 invitatii de 2 persoane la concertul Parov Stelar din Cluj-Napoca, din 5 octombrie 2012.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.