Concurs: Fii Trendy in bucatarie!

Concurs: Fii Trendy in bucatarie!
Daca primavara nu vrea sa vina nicicum nicicum, am zis sa vina vremea buna pe Teo’s Kitchen, respectiv vremea de concurs 🙂 Impreuna cu Bonduelle va invit la concursul Bonduelle zi de zi Inspirelle – Fii Trendy in bucatarie!

Mai intai, sa va explic ce inseamna programul Zi de zi Inspirelle in general si categoria Trendy, in special, pentru ca reteta voastra pentru concurs trebuie sa se incadreze in aceasta categorie. Programul intiat de bonduelle are 4 stalpi: Trendy, Frumos, Sanatos, Savuros si scopul lui este de a ne incuraja sa mancam legume zi de zi si sub orice forma. La fel cum in moda exista piese vestimentare „en vogue”, in bucatarie exista ingrediente „la moda”. Sunt sigura ca ati auzit de ingrediente care „se poarta”, „se folosesc tot mai des” de genul quinoa, naut, seminte de in, fructe goji, tapioca. Iar reteta voastra trebuie sa contina, pe langa legumele Bonduelle, un astfel de ingredient 🙂

UPDATE: Concursul s-a incheiat. Click aici pentru a vedea retetele inscrise si cei doi castigatori!

Care sunt regulile concursului?
Daca doriti sa participati, trebuie sa pregatiti o reteta care sa se incadreze in categoria Trendy a programului Bonduelle zi de zi Inspirelle – sa contina un produs bonduelle si un ingredient inovativ. Daca aveti blog, va rog sa publicati reteta acolo si sa imi lasati link-ul intr-un comentariu la acest articol. Daca nu aveti blog, astept retetele voastre insotite de o singura poza cu rezultatul final, pe mail la adresa teo@teoskitchen.ro. Cat despre poza cu rezultatul final, ea trebuie sa contina produsul Bonduelle folosit in prepararea retetei si un biletel de hartie pe care sa scrieti „Concurs Bonduelle zi de zi Inspirelle – Fii Trendy in bucatarie & Teo’s Kitchen”

Care sunt criteriile de jurizare?
Cautam retete inovative, in care sa ne aratati cat sunteti de creativi si in textul carora sa regasim cuvantul TRENDY. Vom aprecia in mod deosebit daca luati o reteta clasica si o transformati intr-una trendy prin adaugarea de ingrediente surprinzatoare, cum sunt cele de care va spuneam mai sus. Apreciem daca modul de preparare al retetei insasi este unul inovativ si apreciem modul de servire deosebit 🙂

Ce puteti castiga?
Vom avea 2 castigatorii si ambii vor castiga acest premiu minunat, mai exact un Wok marca Emile Henry (36 cm diametru, 5 l capacitate, din ceramica speciala Flame®, cu capac termorezistent transparent si gratar din inox) in valoare de 488 ron.

Wok 36cm/5L, capac si gratar - Emile Henry

Perioada de inscriere in concurs este 6-27 aprilie 2013, iar castigatorul va fi anuntat pe data de 30 aprilie.

Astea fiind spuse, mult spor si inspiratie va doresc, abia asteptam sa vedem cat sunteti de inovativi si inspirati in bucatarie! 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)

18 Comments

  1. elena tintas

    foarte interesant concursul tau!!tigaia e tare frumoasa,si o vreau,acum sa vedem daca am curaj sa intru in concurs…la cate fete pricepute or sa se inscrie,nu stiu cate sanse o sa am…

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  2. Bun wok . L-am folosit si eu ca si mod de preparare este extraordinar pentru legume. Am vazut totusi un documentar in care se spunea ca wok cel mai bun este ala rudimantar ( eu m-am dus cu gandul la ceaunele tiganesti in care faci si mamaliga si friptura de Craciun). Eu am un wok de la tefal ( made in France ) nu este totusi calitatea la care ma asteptam , vopseaua de pe spate a inceput sa se duca de la spalat insa interiorul este foarte durabilsi baza de cupru isi fac foarte bine treaba.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  3. ioana

    la acest concurs, se pot trimite mai multe retete, sau doar un mail cu o reteta?
    multumesc

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  4. Pingback: Mic dejun colorat | Aphextwinz's Blog

  5. Draga Teo, iata reteta cu care particip la concurs. Te pup si multa sanatate si tie si lui Luca.

    http://aphextwinz.wordpress.com/2013/04/10/mic-dejun-colorat/

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  6. Mihaela

    In loc de semintele de in propriu-zise, se poate folosii doar uleiul din seminte de in? Multumesc.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  7. Buna, Teo, te citesc de multa vreme si multe retete de-ale tale au fost reproduse in bucataria mea 🙂 incepand cu minunatele „briose sarate mozaic” care de cativa ani sunt nelipsite la orice masa festiva in familie. In „bloggareala” sunt incepatoare (numai si numai din lipsa timpului) dar iaca m-am gandit sa particip si eu pentru prima oara in viata mea la un concurs culinar, ca n-are ce sa strice 🙂 Reteta e aici: http://bucatar-de-ocazie.blogspot.ro/2013/04/sufleu-de-legume-mexicane-in-pahare-de.html

    Felicitari pentru tot ceea ce faci si mult succes in continuare!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  8. Teo draga, iata si reteta mea :
    http://panseluta-violet.blogspot.ro/2013/04/salata-cu-surimi-porumb-avocado-si-naut.html

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  9. Stiu ca o sa sune a „intrebare idioata” dar vreau sa fiu sigura…pot posta reteta inclusiv pe 27 aprilie ?? Multumesc si bafta tuturor .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    • Monica, perioada de inscriere este pana in 27 aprilie la ora 23:59 🙂

      VN:F [1.9.22_1171]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  10. Vin si eu cu o reteta pt acest concurs care a fost atat de delicioasa, ca un pilaf original, dar nu am avut inspiratie pt poze:
    http://beautyandrecipe.blogspot.ro/2013/04/pilaf.html?m=1

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  11. szervusz Teo…trimit si eu o reteta pentru concurs…numai bine iti doresc si succes in tot ceea ce faci… reteta este aici:
    http://atelieruldebucate.blogspot.ro/2013/04/supa-de-macrou-afumat-cu-porumb-cartof.html

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)
  12. Buna, Teo! Las si eu linkul cu participarea mea la concurs:
    http://myclassiccuisine.blogspot.ro/2013/04/bonduelle-carrot-donuts.html
    Multumesc! O zi frumoasa si mult succes tuturor!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.