Intrati cu mine in clanul LASAGNE ASASINE?

Dragi mafioti (hai, lasati-ma sa va zic asa, numai de data asta, pentru dramatismul postarii, plus ca in siciliana, mafiusu inseamna curajos si frumos) cititori ai blogului, am fost provocati de catre catre pastele Hutton la razboi culinar intre clanurile “macaronarilor”. Acum, mai mult ca niciodata in istoria blogului, trebuie sa fim uniti in lupta stransa intre clanuri si sa demonstram prin retete “molto bene alese” si fotografii “molto bene facute” ca il nostro clan – Lasagne Asasine – este il capo di tutti capi al clanurilor si ca Lasagna noastra este La pasta di tutte le paste!

Daca ma iubiti (asa cum orice mafioso isi iubeste il capo 🙂 ) si vreti sa faceti parte din clanul Lasagne Asasine, iata care sunt regulile de initiere pentru Lasagna nostra, cosa nostra:

(cu alte cuvinte mai putin mafiote: ACESTA ESTE REGULAMENTUL CONCURSULUI)

– Trebuie sa gatiti o reteta de lasagna si sa ii faceti o fotografie originala, in care lasagna voastra asasina sa se vada foarte bine (si cu cat e mai aspectuoasa, cu atat veti primi mai multa onoare din partea clanului, veti creste nei ochii del capo Teodora si implicit veti primi mai multe like-uri asasine in aplicatia Hutton)

– Titlul fotografiei trebuie sa fie o scurta descriere a preparatului vostru crimnale de bun si neaparato trebuie sa contina tipul de pasta folosita (de ex: Lasagna cu pui si ciuperci)

– Intrati pe pagina de Facebook a pastelor Hutton si dati cu incredere un LIKE

– Incarcati poza voastra in aplicatia Hutton de pe pagina de Facebook

– Strangeti cat mai multe like-uri asasine!

Stiu ca sunteti niste mafioti adevarati si nu veti face clanul Lasagne Asasine de rusine! Omerta noastra (sau condul nostru de onoare) trebuie respectat cu strictete: vom face lasagna buna, poze frumoase si vom atrage cat mai multe like-uri pentru ca un membru al clanului nostru si nu unul din clanurile rivale sa castige premiile mafiose pus la bataie de Hutton:

Premiul I Il grande premio – sau premiul cel mare – oferit mafiotului cu cele mai multe like-uri la poza lui – este un weekend in Sicilia!

Premiul II 5 mafioti care au strans multe like-uri la pozele lor vor primi Colectia The Godfather

Premiul III 10 mafioti vor castiga paste pentru un an intreg (12 kg)

Si pentru ca sunt un bun capo di tutti capi (sau cel putin asa vreau sa cred si sper sa strangem in clanul iubitorilor de lasagna cat mai multi adepti care sa faca poze si sa primeasca multe voturi), o buna Nasa a clanului nostru, va arat si niste idei de lasagna gatite de subsemnata sau The Godmother of Teo’s Kitchen (cel putin in bucataria mea sunt capo di tutte le spatule, da??? 🙂 )

LASAGNA CU MIDII SI SPANAC
laLASAGNA CU MIDII SI SPANAC

LASAGNA CU PUI SI CIUPERCI
LASAGNA CU PUI SI CIUPERCI

LASAGNA MEXICANA cu mentiunea ca inlocuiti tortillas cu foi de lasagna pe care le fierbeti inainte 🙂
LASAGNA MEXICANA

LASAGNA BIO
lasagna3

LASAGNA CU SUNCA SI OUA
lasagna cu sunca si oua

Daca sunteti cititori fideli (asa cum trebuie sa si fie un mafiot de altfel) stiti ca eu iubesc lasagna, ca una dintre primele retete postate pe blog in 2007 cand am inceput era o reteta de lasagna si de atunci am facut multe variatiuni pe aceeasi tema, pentru ca lasagna este si va ramane per sempre e sempre, una dintre pastele mele preferate! Spor la treaba, sa strangem multe like-uri la pozele clanului nostru si, daca The Godfather spunea “A man who doesn’t spend time with his family can never be a real man”, eu The Godmother a clanului Lasagne Asasine va spun “O gospodina care nu face o poza reusita la lasagna ei cea delicioasa, nu poate pleca un weekend in Sicilia!” Onoare, spor la gatit si pupici mafiosi pentru toti membrii clanului! Lasagna nostra, cosa nostra!

3 Comments

  1. ce frumos e concursul,insa va fi o mare sansa pentru ahttiatii dupa concursuri unde se voteaza cu conturi false, e plin FB de ei,nu conteaza cum arata mancarea,ingredientele,conteaza ca se voteaza intre ei ,pentru locurile fruntase si culmea de multe ori castiga cine n-are legatura cu gatitul ,cred ca si acum vor da buzna ,sigur !

  2. adi_na

    Cum am scris anterior,primii fruntasi (15) sunt cei care sunt MEREU castigatori in concursurile cu votare sau cu like ,grupul asta are un sistem bine pus la punct cu ajutorul caruia castiga intotdeauna ,eu consider ca in cazul in care juriza cineva poate meritul castigului revenea altcuiva !
    Ma gandesc,oare nu se satura acesti “concurenti” sa castige ceva in halul asta,le place sa calce pe cinstea celorlati concurenti doar de dragul de a-si imparti premiile ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.