Despre unghii sanatoase | Jurnal de Gospo-Diva

Azi vreau sa povestim putin despre un aspect care ne priveste atat ca si gospo, cat si ca “dive”. Pentru ca asta suntem noi, nu? Gospo-Dive care gatesc minunat, au o casa frumoasa si curata si, totodata, au grija de el si nu uita nicio secunda ca exista o diva in fiecare dintre noi!

Asa ca discutam despre un subiect care pentru mine e foarte important – ce facem pentru a avea unghii sanatoase?

unghii sanatoase

Inca dinainte de a filma retete video, in care e musai-musai sa am unghiile perfect aranjate de fiecare data, am fost mereu pasionata de unghii. Nu neaparat sa fie date cu lac sau sa aiba o manichiura in ceva design nemaivazut, ci sa fie curate, ingrijite si mai ales sanatoase!

In ultimii ani, de cand mani-pedi cu gel si oja semipermanenta au prins un avant spectaculos, am impresia ca ne e mult mai usor sa ascundem problemele reale ale unghiilor sub un strat frumos si generos de lac colorat. Ce am invatat eu insa un ultimii ani? Unghiile cu adevarat sanatoase nici macar nu au nevoie de un lac special, stralucesc ele insele.

unghii sanatoase

Fiecare reteta care ajunge la voi in varianta video sau foto are in spate multe, foarte multe vase murdare. Cred ca spalatul vaselor e una dintre activitatile pe care le fac cel mai des, zi de zi de zi de zic. Deci unghiile mele stau mereu intr-un mediu umed si sunt expuse la aparitia micozelor. De aceea e important pentru mine si e important pentru toate Gospo-Divele, sa urmarim ce se intampla cu unghiutele nostre.

Ce este micoza unghiei si care sunt simptomele ei? Cum o putem trata pentru ca oja colorata sa fie asternuta pe niste unghii sanatoase? Toate informatiile acestea va asteapta in video de mai jos, care sper sa va fie util si sa va atraga atentia asupra unei probleme cu care se poate confrunta oricine!

Acesta campanie de informare este o colaborare cu UNGHIISANATOASE.RO (click pentru a accesa site-ul). Va invit sa cititi mai multe pentru ca…informarea corecta inseamna unghii frumoase!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.