Milkshake cu cocos

Milkshake cu cocos – reteta noastra de azi – sau raspunsul la intrebarea “ce mai inventam ca sa ne racorim in vara asta fierbinte?”

milkshake cu cocos

Reteta de Milkshake cu nuca de cocos se pregateste in doar cateva minute si rezultatul este unul delicios! Puteti sa serviti milkshake-ul cu paiul, cand este proaspat preparat sau il puteti turna in paharele si il dati la frigider 2-3 ore inainte de servire. Cu cat sta mai mult la frigider, capata consistenta unui semifreddo si poate fi mancat cu lingurita.

milkshake cu cocos

Milkshake cu cocos – Tips and tricks

In varianta de servire in cupe individuale, reteta de Milkshake cu cocos se transforma intr-o reteta perfecta pentru mesele festive. Il puteti decora cu sirop de ciocolata sau caramel, fructe proaspete si…ce doriti voi! In varianta de servire cu paiul, este usor de transportat, este minunat pentru copii si poate fi un mic dejun perfect pentru zilele calde de vara.

milkshake cu cocos

Ingrediente pentru 4 portii Milkshake cu cocos:

  • 200ml lapte de cocos Milbona
  • 400ml lapte cu vanilie Milbona
  • 50g fulgi de cocos Belbake
  • 200g inghetata de vanilie Gelatelli

Toate ingredientele pentru reteta de Milkshake cu cocos le gasiti in magazinele LIDL🖤

milkshake cu cocos

Este ideal sa lasam inghetata sa se decongeleze putin inainte de folosire, mai ales daca dorim sa servim milkshake-ul cu paiul. Dupa ce deschidem conserva de lapte de cocos, amestecam foarte bine pentru omogenizare.

Apoi, nu ne ramane decat sa punem toate ingredientele intr-un blender de putere mare si sa amestecam totul pana avem un milkshake cremos. Daca doriti sa fie mai dulce, puteti sa adaugati miere dupa gust.

Totul e atat de simplu in reteta de Milkshake cu cocos si totusi, rezultatul este atat de delicios! Sunt sigura ca reteta va deveni una din favoritele voastre, pentru ca e prea simpla si prea buna ca sa nu fie pe gustul tuturor! Sa va fie de cel mai bine! 

P.S. Incearca si reteta de Milkshake cu capsune (click pe titlu pentru a accesa reteta)🖤

milkshake cu cocos

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.