Accesorii noi in Teo’s Kitchen

Mai este putin pana in septembrie! Stiti ce se intampla in septembrie? Pe langa faptul ca incepe scoala si munca serioasa si pot in sfarsit sa decorez casa pentru toamna, anotimpul meu preferat. In septembrie, Teo’s Kitchen implineste 12 ANI. Doi-spre-zece. Doispe! Da, am scris de 3 ori, in 3 moduri diferite si pot scrie si “twelve” daca trebuie…pentru ca, pentru mine cel putin, 12 ani inseamna mult. De 12 ani muncesc exclusiv ca blogger culinar, impart retete (mii de retete) cu voi, fotografii cu mancaruri delicioase, povesti despre familia si viata mea, crampeie din zilele noastre si casutele noastre, care s-au tot schimbat in cei 12 ani de blog.

In fiecare an am facut ceva special pentru a sarbatori momentul in care am decis sa imi fac propriul meu coltisor pe internet unde sa pun retete. Daca pana acum am facut retete speciale pentru voi, anul acesta m-am gandit sa fac ceva pentru blog efectiv. Ce? Sa aduc accesorii noi in Teo’s Kitchen, sa dam un refresh la farfurii, ustensile, tacamuri, props-uri de tot felul. Cea mai simpla varianta de a gasi chestii faine, inedite, speciale si mai ales super-variate si calitative? VIVRE.RO 💚

farfurii bucatarie

Am profitat maxim de reducerile de pe VIVRE si am gasit cele mai dragute lucrusoare pentru masa si pentru casa. Sa va explic si voua ce am inteles in cei 12 ani de blogging culinar:

  • Mai intai mancam cu ochii, de aceea e super important sa avem o masa aranjata dragut, fie ca e vorba de o masa in familie sau de o simpla cina, intr-o zi de joi. Mai jos veti vedea cum am incorporat deja diverse platouri cumparate de pe  VIVRE.RO in masa pentru baby shower. Asa cum vedeti si pe Pinterest si Instagram, mesele acestea foarte colorate, cu farfurii, platouri si recipiente diferite, arata exceptional! Trebuie doar sa alegeti o paleta de 2-3 culori si sa va invartiti in jurul ei. Nu conteaza ca farfuriile sunt diferite, dimpotriva, vor fi mai de efect!

decoratiuni casa

  • Salata e mai buna daca e servita intr-un bol fain, painea e mai crocanta aranjata intr-un cos dragut, pastele-s mai delicioase daca ai o furculita de calitate, grea, cu un design frumos. Nu, nu glumesc si nu exagerez deloc! Ganditi-va cat de fain e cand mergeti la un restaurant care are o vesela frumoasa, unde tacamurile stralucesc si se simte cand le iei in mana ca sunt de super calitate. Exact asta se intampla si acasa!

accesorii vivre

Si asta imi place pe VIVRE.RO esti doar tu? Esti tu si partenerul tau? Sunteti o familie mare sau aveti des invitati? Exista optiuni pentru fiecare! Poti alege farfurii individuale pe care sa le combini cum vrei tu sau set de masa de 2-4-6 persoane. Noi de exemplu am ales un setul de masa cu 18 piese Mandala (mi-a placut foarte mult ca fiecare farfurile intinsa si farfurie desert au modele diferite, dar farfuriile de supa sunt intr-o singura culoare si leaga foarte frumos totul, mai ales pentru mesele mai formale, cu invitati), dar si farfurii individuale. Le-am ales pe cele care mi s-au parut mie deosebite si am de gand sa le folosesc nu doar la poze, dar si ca platouri pentru prajituri, biscuiti, aperitive etc.

accesorii vivre

  • Cand ai tigai sau tavi noi, vei gati mai des si mai ales, cu mult mai mult drag! De fiecare data cand am avut o tava noua, am incercat cel putin 3-4 retete in ea! De aceea, e foarte important ca o data la ceva timp sa reimprospatez stocul de tigai si forme pentru copt, astfel stiu ca o data cu sosirea coletului, imi vine si pofta de a gati! Si da, uneori si prajitura parca are alt gust cand e coapta intr-o tava noua si stralucitoare! 💚

decoratiuni casa

  • Tot in acest sens am comandat si ustensile noi. Deja folosesc aceelasi spatula de multa vreme si era momentul sa le dam un refresh. Am ales ustensile care sa fie si frumoase, dar mai ales practice! Spatulele din silicon nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie, cred ca sunt cele mai versatile ustensile de bucatarie! La ce le folosesc? De la amestecarea aluatului, compozitiilor pentru prajituri si clatite, decorat, amestecat in oala de ciorba sau in tigaie…you name it! De aceea e super important sa fie calitative si dintr-un silicon puternic, care sa faca fata si la caldura dar si utilizare intensa. Pe  VIVRE.RO gasiti si colectii de ustensile de bucatarie dar e foarte simplu sa folositi si bara de cautare. Scrii “spatula” si ai sute de optiuni din care sa alegi!

decoratiuni casa

  • Ce am mai invatat in 12 ani de blogging? Sa gasesc ustensile care sa imi fie utile si sa ocupe loc putin pentru ca nu avem o bucatarie foarte mare. Astfel, am ales o sita de silicon care se pliaza, deci ocupa spatiu putin si o pot folosi la orice. Din aceeasi categorie a utilelor: suportul pentru lingura, pentru ca nimic nu e mai enervant decat sa amesteci in oala si…sa nu ai unde pune lingura, care ramane apoi pe blatul din bucatarie, lipita eventual si cu putin sos 😊 Si, la fel de utile am observat ca imi sunt aceste carafe de diverse dimensiuni: avem invitati la cafea? Pot pune lapte! Invitati la masa? Pot pune smantana! Vin fetele la o prajitura? Carafele sunt vaze super chic pentru aranjamente florale simple dar de efect.

decoratiuni casa

Mai am cateva produse faine, pentru ca nu l-am omis nici pe Luca din procesul de innoire. De fiecare data cand aduc accesorii noi in Teo’s Kitchen, o sa va tin la curent, pentru ca am vazut ca va plac foarte mult articolele legate de home-décor si ca va inspira si pe voi sa reorganizati spatii din casuta voastra!

Inca ceva: reducerile continua pe VIVRE.RO, sunt adaugate zi de zi articole noi si, daca sunteti nerabdatori sa primiti coletele cu noutati, puteti opta pentru articolele cu “livrare rapida”.

Va imbratisez cu drag, sper ca v-am dat idei noi si abia astept sa vedeti toare accesoriile “la munca” in retetele foto sau video 💚

 

 

One Comment

  1. Mie îmi plac foarte mult fețele de masă galbene, dar trebuie să le combinați cu mobilier de culoare închisă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.