Rescrie legile confortului acasa

Asa cum va spuneam zilele trecute, sunt unele momente in care lucrurile scapa de sub control in bucatarie si am simtit asta pe pielea mea cand sticla de vin a alunecat din frigider, sub privirile mele ingrozite si ale invitatilor si s-a spart in mijlocul casei. De aici si concluzia pataniei mele: “vinul va sta cuminte in frigider cand esti singura acasa si se va sparge, prin rostogolire, cand e casa plina de musafiri, covorul proaspat spalat si ai ambele maini ocupate!”

Dar legea emisa de mine nu mai este valabila si stiti de ce? Pentru ca Samsung a venit cu solutia salvatoare si a lansat un produs inovator care te fereste de astfel de ghinioane datorita caracteristicilor lui tehnice inovatoare – frigiderul Samsung RB-31. In cazul meu, Samsung s-a gandit la rafturile Big Guard, care ofera extra-spatiu pe usa frigiderului, pentru a permite depozitarea unor recipiente mai mari sau mai inalte, cum sunt sticle de vin, sticlele de lapte sau de suc.

Si asta nu e tot :)! De cate ori nu vi s-a intamplat sa vreti prajitura, iaurtul, desertul care e in spatele celorlalte produse din frigider si sa trebuiasca sa scoateti tot pentru a ajunge la ceva dulce? Asta nu se mai intampla acum, datorita raftului Easy Slide – un raft cu glisare usoara, care iti permite acces rapid la alimentele stocate in frigider. Si inca un lucru: usa frigiderului se deschide cu un deget, astfel ca aveti acces mai rapid la bunatatile din interior!

Din aceeasi gama de produse create pentru a-ti spori confortul casnic face parte si masina de spalat Samsung Eco Bubble, pe care o puteti castiga daca va inscrieti in aplicatia Samsung de pe Facebook, Legile Confortului!

Votati si voi solutia smart de la Samsung care v-ar face viata mai usoara, completati formularul de inscriere si masina de spalat Samsung Eco Bubble 500 poate fi a voastra. Datorita tehnologiei Eco Bubble, aceasta masina va permite, prin spalarea cu apa rece la doar 15°C, sa obtineti aceleasi performante ca in cazul spalarii cu apa calda 🙂 Va pup si mult succes!

Rescrie legile confortului acasa

5 Comments

  1. e foarte fain frigiderul! numai ca in cazul meu, fiind atat de mare si incapator va parea si mai gol :))

  2. sunt o fidela cititoare a retetelor lui Teo si bineinteles ca le-am facut pe toate care mi-au placut,imi place la nebunie in bucatarie ,ea reprezinta existenta mea,imi place sa experimentez tot ce apare nou,dimineata,cand ma scol,prima treaba este sa deschid comp ,sa vad daca a mai aparut vreo reteta noua dela Teo,pe care o pup,cu mult drag !!!!!!!!!!!

  3. Frate, nu tinem pasul cu evolutia !

  4. Orice orodus Samsung e un brend !Numai asa de mare combina ca ma tem nu as avea unde pune!

  5. Mie ultima data mi s-a intamplat cu stical de suc de rosii…Am facut varza bucataria :(. Oricum sunt o fana a produselor Samsung….

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.