10 Retete de tort

retete de tort

10 Retete de tort! Torturi de primavara sau 10 Torturi perfecte pentru masa de Pasti, torturi racoroase, care arata extraordinar si au un gust exceptional. Torturi cu fructe, cu crema, cu ciocolata? Toate le-am srans intr-o colectie in care sper sa va gasiti inspiratia pentru mesele voastre in familie! 🙂

1. CARROT CAKE – TORT DE MORCOVI un tort delicios, pe gustul celor mici si mai mari, perfect cu morcovi tineri, de primavara. O crema usoara de frisca simascarpone completeaza tortul care este atat de umed incat nu are nevoie sa fie insiropat!

retete de tort

2. CHEESECAKE CU BRANZA DE VACI – este alternativa perfecta pentru Pasca si este un desert dulce-acrisor, nici prea dulce, nici prea satios, numa’ bun dupa o masa copiasa.

retete de tort

3. TORT HUMMINGBIRD – Tort Colibri daca vreti sa ii spunem asa, dar numele original este Hummingbird Cake, o reteta America combinatia perfecta intre ananas, arahide, banane si o delicioasa crema de branza. Este unul idntre torturile preferate ale lui Buni Sia, deci musai-musai trebuie incercat!

retete de tort

4. TOFFEE CHEESECAKE – un cheesecake decadent, plin de arome si sos de caramel sarat, este tortul perfect pentru impresionat musafirii!

retete de tort

5. TORT CU 3 TIPURI DE MOUSSE – daca acesta nu e tort frumos…nu stiu ce inseamna un tort frumos! Da, fara pic de modestie si fara a exagera cu nimic, acesta este cel mai bun si cel mai spectaculos tort pe care l-am facut vreodata! Desi pare complicat, cu putina rabdare si multa dragoste, nu veti avea nicio problema sa duceti reteta la bun sfarsit si sa aveti acest tort spectaculos pe masa voastra de Pasti.

retete de tort

6. TORT CU CIOCOLATA – nu cred ca mai are nevoie de vreo introducere, este una dintre cele mai apreciate si incercate retete de tort de pe blog si in continuare unul din torturile preferate ale familiei mele, tortul care se executa cel mai des in bucataria mea!

retete de tort

7. TORT CU CAPSUNI SI CREMA DE BEZEA – un tort frumusel si plin de aroma, mai ales ca gasim acum capsunii in plin sezon. Este un tort potrivit pentru mesele mari in familie pentru ca iese la final un tort de 5 kg, suficient pentru toti musafirii!

retete de tort

8. TORT DE PORTOCALE – un tort pentru cei care nu prefer dulciurile prea dulci, este un tort cu tonuri acrisoare, cu blat pandispan ufos si o crema delicioasa de portocale. L-am avut pe masa noastra de Paste acu 3 ani si l-am repetat de atunci de 2-3 ori, cu mare succes de fiecare data.

retete de tort

9. TORT DULCE DE LECHE – un tort aromat, perfect pentru 12-14 portii, simplu de pregtit si cu un gust deosebit de caramel sau dulce de leche. Nu este un tort exceptional de dulce, completeaza foarte bine o masa copioasa si poate fi decorat cu fructe, pentru un plus de prospetime!

retete de tort

10. TORT FERRERO ROCHER – sau tortul pentru impresionat mama soacra, este un tort decadent, plin de arome, spectaculos ca si aspect si cu un gust DIVIN! De cand l-am incercat prima data a devenit favoritul familiei! Este unul din torturile ACELEA care nu te lasa sa dormi noaptea numai la gandul ca sunt in frigider, acelea in care abia astepti sa iti infigi furculita!

retete de tort

Sper ca va veti gasi inspiratie in cele 10 retete de tort, ca macar unul dintre ele v-a facut sa spuneti “Asta e tortul nostru de Pasti!” Va pup tare tare si va doresc multa inspiratie in bucatarie!

9 Comments

  1. Valentina

    Multumiiim, Teo! Chiar aveam nevoie de ceva idei, iar torturile astea arata minunat! Sarbatori frumoase si linistite!:)

    • Multumecs din suflet, la fel va doresc si voua <3

    • Nicoleta

      Foarte frumoase torturile dumneavoastră! Felicitări! Cautam în rețetele dumneavoastră o rețetă de tort dulce acrișor… Ceva cu ciocolata, dar nu gasesc!Ma puteți ajuta cu vreo rețetă!? Va mulțumesc!

      • Folositi functia de cautare (lupa) si scrieti acolo tort cu ciocolata. Am foarte multe retete de tort cu ciocolata in tot felul de combinatii.

  2. dorina

    Da torturile tale sant speciale le-am incercat aproape toate, ce sa zic sa ai parte de sarbatori binecuvantate si multa putere sa ne dai retete mai departe!

  3. Esti minunata,grozava idee pentru care iti multumesc!

    Sarbatorile cu sanatate!

  4. raluca

    Am încercat tortul ferrero rocher ….absolut delicios.exact pe gustul meu….il ador.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.