5 Retete pentru Revelion

retete pentru revelion

5 Retete pentru Revelion, inspirate numai si numai de VOI! De ce? Pentru ca in 2016, anul care tocmai se incheie si de la care ne luam “La revedere!” a fost anul in care, in fiecare zi de luni, am avut pe Pagina de Facebook Teo’s Kitchen am avut impreuna LIVE-ul “Ce-ai prin frigider?” in care voi mi-ati spus ce ingrediente aveti la indemana in frigider si in camara si eu le-am transformat in retete pe blog! De aceea va spun ca articolul de azi – 5 Retete pentru Revelion, este inspirat de voi si va multumesc din suflet pentru asta!

Va multumesc pentru inca un an frumos petrecut impreuna, pentru toata increderea pe care ati avut-o in mine, in 2016 si in cei 9 ani de cand gatim impreuna. Va multumesc pentru tot! Pentru fiecare reteta incercata, pentru pozele frumoase pe care mi le-ati trimis cu reusitele voastre culinare inspirate de retetele de pe blog, pentru fiecare mail, comentariu, like, share si inimioara de pe Facebook. Fara voi, munca mea nu ar avea rost. Sincer, nu mi-am inchipuit niciodata ca voi fi blogger culinar si, daca m-ar fi intrebat cineva cand eram mica ce imi doresc “sa ma fac cand o sa fiu mare” nu m-as fi gandit niciodata ca voi gati si scrie retete pe internet. Niciodata. Dar stiu ca aceasta e vocatia mea, stiu ca nimic nu m-ar face mai fericita decat sa gatesc si mai apoi sa scriu povestile si retetele pe care le cititi aici. Multumesc ca, pe langa faptul ca imi incercati retetele, cititi cu drag cee ace scriu. Inca o data, MULTUMESC!

Si, cu acelasi drag le multumesc prietenilor mei de la Coca-Cola pentru increderea pe care au avut-o in mine si pentru acesti 2 ani de colaborare atat de frumoase, cu proiecte care v-au implicat direct si ne-au apropiat atat de mult!

Azi am strans in acest articol – 5 Retete pentru Revelion – 5 dintre retetele inspirate din LIVE-ul “Ce-ai prin frigider?” care se potrivesc perfect pentru masa de Revelion! Sper sa le incercati daca nu le-ati incercat deja si sa va bucurati alaturi de cei dragi de un An Nou delicios, cu multe retete gatite impreuna!

  1. ARDEI IUTI UMPLUTI – O reteta simpla, rapida, dar delicioasa! Puteti sa folositi si ardeii bulgaresti, care sunt mai mari, mai usor de manipulat si umplut, insa, daca va place mancarea iute, trebuie sa incercati reteta cu ardeii cei mai iuti pe care ii gasiti! Iuteala ardeilor e potolita de umplutura racoritoare de branza, iar baconul crocant ofera un plus de textura si aroma fiecarei imbucaturi! Un aperitiv “altfel”, care ii va bucura pe musafiri!

retete pentru revelion

2. APERITIV FESTIV – chiar nu trebuie sa lipseasca sa lipseasca de pe masa de Sarbatoare in primul rand pentru ca este delicios si apoi pentru ca…este un bradut! Cum sa nu ai pe masa de Revelion un aperitiv in forma de bradut, care pe langa faptul ca este frumusel, este si delicios! Va propun o reteta video, care va explica pas cu reteta de Bradut festiv!

3. PASTA DE JUMARI – Pasta de jumari cu cartofi. Sigur, jumarile sunt delicioase de unele singure, alaturi de o ceapa rosie “cinstita” si, cel putin la noi in Ardeal, reprezinta o masa in sine. Pasta de jumari cu cartofi este o reteta cu traditie in familia mea, mama Lucia, fiica lui Buni Sia, cum ar veni, pregatea mereu pasta de jumari de Sarbatorile de Iarna, ca si aperitiv. Imi aduc aminte cu mare drag borcanul care trona in frigider si de care nu aveam voie sa ne atingem pana la masa de Craciun.

retete pentru revelion

4. PLACHIE DE CRAP – pentru ca se spune ca e bine sa avem peste pe masa de Revelion, dar si pentru ca acesta plachie este absolut delicioasa si TREBUIE sa o incercati!

retete pentru revelion

5. MOUSSE DE AVOCADO – un desert inedit, foarte usor de preparat si sanatos, care ii va surprinde placut pe toti: MOUSSE DE AVOCADO! Da da, ati citit bine, un desert pe baza de avocado, pentru ca avocado o fi “mama si tata” Guacamole-ului, dar la fel de bine putem sa il folosim si pentru dulciuri sanatoase si foarte apetisante!

retete pentru revelion

Sper ca v-au placut cele 5 Retete pentru Revelion si ca, cel putin una, se va regasi pe masa voastra de Sarbatoare!  Va doresc un 2017 minunat si ne revedem cu bine dupa vacanta! #tastethefeeling cu Teo si Coca-Cola!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.