Retete de fursecuri

retete de furscuri

Daca sunteti in cautare de retete de fursecuri si biscuiti pentru Craciun, va anunt cu bucurie ca veti gasi aici tot ce aveti nevoie, deci cautarea voastra poate lua sfarsit! De acum, trebuie sa inceapa doar o foarte buna planificare, pentru ca asa fac gospo-divele iscusite, isi planifica totul din timp pentru Craciun! Isi aled cu grija retetele, isi cumpara din timp toate ingredientele, nu lasa nimic la voia intamplarii si pe ultima suta de metri…sau?!?! Cu siguranta asa ar fi ideal, sa ne planificam toate cele din timp, sa nu fim niciodata prinse pe ultima suta, sa, sa, sa. Dar viata nu e asa, viata e neasteptata si lucrurile nu se intampla, de cele mai multe ori, asa cum le visam sau cum le planificam. Viata vine cum vrea ea si cand vrea ea, iar noi putem, cel mai mult, sa o indulcim cu niste retete de fursecuri 🙂

De ce le-am strans pe toate aici? Pentru ca pe unele le gasiti pe blog cautand “biscuiti”, pe altele la “fursecuri”, altele au denumiri mai specifice, asa ca am vrut sa va usurez munca de cautare. Veti gasi in aceasta colectie de retete de fursecuri cate ceva pe gustul fiecaruia: fursecuri clasice, dupa retetele mamelor si ale bunicilor (Nuci, Piersici, Faguri, banuti cu dulceata, diverse cornulete, biscuiti de casa spritati), retete de fursecuri in stil American (cateva retete de Chocolate Chip Cookies, turta dulce, Chocolate Crinkles) si cate ceva din bucataria international (Bussolai ca la Venetia, French Macarons). Sper sa va placa si sa gasiti aici inspiratie pentru masa voastra de Sarbatoare!

  1. French Macarons
  2. Fursecuri cu miere
  3. Cosulete cu nuca de cocos
  4. Biscuiti confetti
  5. Chocolate chip cookier fara zahar
  6. Faguri
  7. Fursecuri cu gem
  8. Cosulete cu branza
  9. Fursecuri caramel

retete de furscuri

 

  1. Biscuti de casa spritati
  2. Biscuiti spiralati
  3. Biscuiti pentru copii
  4. Piersici
  5. Nuci cu crema
  6. Banuti cu dulceata
  7. Cornulete cu nuca
  8. Cornulete fragede cu gem
  9. Cornulete pufoase cu gem

retete de furscuri

 

  1. Fursecuri baci di dama
  2. Biscuiti cu vitralii
  3. Cake pops cu biscuiti
  4. Biscuiti cu ciocolata
  5. Biscuiti cu lapte condensat
  6. Biscuiti venetieni
  7. Chocolate Crinkles
  8. Biscuiti cu unt (pentru taiat cu forma)
  9. Biscuiti cu 3 feluri de ciocolata

retete de furscuri

Sa va fie de folos colectia de retete de fursecuri si abia astept fotografiile voastre cu retetele inspirate de pe blog! Am facut si un grup pe Facebook, unde avem o comunitate frumoasa de Gospo-Dive care te asteapta si pe tine cu sfaturi culinare, zambete, idei si voie buna. Intra si tu in Teo’s Kitchen – Grupul gospo-divelor!

One Comment

  1. imi cautam inspiratie – ce sa fac cu un magiun. da stiu ca mi-am gasit :))

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.